Νέα

φαρμακο για το AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazaul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και θα το ριξουμε παλι στην καποτα?
τυπε το πλαστικο δεν το γλυτωνουμε :grin:
παντως αν συνδιασω την ειδηση αυτην με την εμφανιση του λιονταρη θα ειμαι συνομοσιολογος τυπε? :2funny:

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
από το εργαστήριο μέχρι να χορηγηθεί σε ανθρώπους και να μπει -αν μπει- στην κυκλοφορία θα περάσει μια δεκαετία τουλάχιστον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΔΙΚΕ ΜΟΥ που εισαι εση ?????βαλε καμια αφρικανη να καυλοσουμε!!! μολισ γιρισα απο ουκρανια μολδαβια!!! σε 15 μερες μου φιγαν 5 χιλιαρικα χορις πολα πολα!! μας σοσαν οι αμςερικανοι παλι!!!!! αφρικα ρε!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε δεν κρατιεσαι :2funny:
σε βλεπω για σαφαρι στο αφρικα :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ορε  συννεφο θα πανε τα ακαποτα!!!! Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι...Εχει να γινει ..............

Kαυλεα μου οπως κ εσυ θα ξερεις το προφυλακτικο δεν ειναι μονο για το aids! Υπαρχουν ενα καρο μαλακιες που σου σπανε ταρχιδια πολυ περισσοτερο απο το aids. Το μονο κακο με το aids ειναι οτι στο τελος σε σκοτωνει ενω ολα τα αλλα αργα ή γρηγορα ή πολυ αργα θεραπευονται!

Φιλικα, ο θρυλος του φορουμ, ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παντα θα υπαρχει ο φοβοs του γκαστρωματοs.....Αυτο μαs ελειπε
Θα γαμανε τιs μαυρουκεs και θα βγαινουν τα παιδια...εμπριμε

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Έχει βρει κανείς την είδηση σε κάποια ξένη σελίδα; Γιατί την έχω πετύχει μόνο σε ελληνικές.

Επισκέπτης
Μην προτρεχετε ρε. Διαβαστε την ειδηση και απο κανενα ξενο site... Δεν ειναι σιγουρο οτι το φαρμακο θα σκοτωνει ολους τους ιους. Ο επικεφαλης της ερευνας ειπε οτι σε καποιους ιους ειναι πιθανο να μην υπαρχει αποτελεσμα, απλα δεν ξερουν ακομα ποιοι ιοι μπορει να ειναι αυτοι.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τυπε δεν κρατιεσαι :2funny:
σε βλεπω για σαφαρι στο αφρικα :grin:
τιπε μου βιολογικα τα καλητερα και δινατοτερα κορμια τα εχει η αφρικανικη φιλη!! οι περισοτεροι προταθλητες και ολιμπιονικες απο την μαυρη φιλη ειναι!!!!! ναομι καμπελ κτλ !! για εκει ειμαστε!! σιν τροπικα απιστευτα τοπια συν παμφθινα οπαααα λεμε!!!! αφρικααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οπιος ξερη απο αφρικανικη υπειρο ασ μας δοσει τα φοτα του!! :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μην προτρεχετε ρε. Διαβαστε την ειδηση και απο κανενα ξενο site... Δεν ειναι σιγουρο οτι το φαρμακο θα σκοτωνει ολους τους ιους. Ο επικεφαλης της ερευνας ειπε οτι σε καποιους ιους ειναι πιθανο να μην υπαρχει αποτελεσμα, απλα δεν ξερουν ακομα ποιοι ιοι μπορει να ειναι αυτοι.
στο συγκεκριμενο αρθρο δεν το λεει πουθενα ο επικεφαλης αυτο που ανεφερες.τωρα σε ξενα σαιτς πρεπει να υπαρχει λογικα καπου.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
γαματε αδερφια  βρεθικε το φαρμακο επιτελους!!!!!! τελος τα προφιλακτικα βουρ!!!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2  
Τιέγινε τώρα που χρεοκωπεί η Αμερική,τώρα βρήκαν το φάρμακο που θα πουλήσουν;
Και πόσο θα κάνει;
Μήπως θα το έχουν οι πλούσιοι όπως και τώρα;
Και όπως είπε και κάποιος άλλος,μετά εντελώς τυχαία θα βγεί άλλη φονική αρρώστεια που θα σαρώνει και το AIDS θα υπάρχει μόνο ακόμα στις πολύ φτωχές χώρες που θα συνεχίζει;
Δυστηχώς με το σεξ διαδίδονται όλα.............

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
οπιος ξερη απο αφρικανικη υπειρο ασ μας δοσει τα φοτα του!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μέχρι να βγεί οριστικά το φάρμακο,μέχρι να το δώσουν στην Αφρική και να θεραπευτεί η αρρώστεια ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Πλησιάζει η αποκάλυψη τύποι μου το όνομα του φαρμάκου είναι DRACO.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαγκες εχουν αναγκη να βγαλουν καινουργια αρρωστια?εδω η φυματιωση η ελονοσια και ενα σωρο αλλες αρρωστιες που το φαρμακο τους εχει ανακαλυφθει εδω και πεντακοσια χρονια και συνεχιζουν να θεριζουν στις φτωχες χωρες.δεν εχουν προβλημα με αυτο πιστευω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε μαγκες εχουν αναγκη να βγαλουν καινουργια αρρωστια?εδω η φυματιωση η ελονοσια και ενα σωρο αλλες αρρωστιες που το φαρμακο τους εχει ανακαλυφθει εδω και πεντακοσια χρονια και συνεχιζουν να θεριζουν στις φτωχες χωρες.δεν εχουν προβλημα με αυτο πιστευω.

Δεν "βγαινει" απο μονη τηs η καθε αρρωστεια
Αν κανουνε τιποτα "ηλιθια" πειραματα....οχι πωs θαναι η πρωτη φορα δλδ,  την κατσαμε την βαρκα

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom