Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Έχει πιάσει δάκο και μουχρίτσα το μνι της...ναι αλλα στο αλλο επεισόδιο κάνει μπανιο !!!
ντρεπεται ειπε , ειδες τι καλο κοριτσι που ειναι η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ
Έχει πιάσει δάκο και μουχρίτσα το μνι της...ναι αλλα στο αλλο επεισόδιο κάνει μπανιο !!!
ντρεπεται ειπε , ειδες τι καλο κοριτσι που ειναι η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ
αληθεια ειναι αυτο ... θα την βουτηξω σε ενα βαρελι με dettol την πουτανα και μετα οτι γινειΈχει πιάσει δάκο και μουχρίτσα το μνι της...
Σαρανταπεντάρησε αυτη?εννοειται , απλα δεν εχουμε ελευθερο χερι να γραψουμε
αγνωστο , σαν τις μυγες ειναι , που δεν εχουν ηλικίαΣαρανταπεντάρησε αυτη?
44 παίδες...16 Σεπτεμβρίου του 77!!!!Οδεύει στο 45αρι...όπλο!!!!!αγνωστο , σαν τις μυγες ειναι , που δεν εχουν ηλικία
η Νανά υπαρχει ?? αυτο πες μου μόνο !!!Ένα μπάνιο σε 2 βδομάδες έχει κάνει...
Πάλι τα ίδια...μόνο στις φωτογραφίες.η Νανά υπαρχει ?? αυτο πες μου μόνο !!!
βαλε ναρθηκα σημερα , αυριο κανει μπανιο η Αγγελικη , θελει ξεκουραση το χεριΑϊ σιχτιρ με τους ψεκασμένους εναν κωλο δε μπορουμε να δουμε
μαχαιριά στην καρδιά ηταν αυτοΠάλι τα ίδια...μόνο στις φωτογραφίες.
η ηλιαδη ειναι το παραδειγμα αλλος εφαγε το φιλετο και μετα μας εμεινε ο κατιμας.αληθεια ειναι αυτο ... θα την βουτηξω σε ενα βαρελι με dettol την πουτανα και μετα οτι γινει
Θα μας σπάσουν τον μπουτσο μέχρι αυριοβαλε ναρθηκα σημερα , αυριο κανει μπανιο η Αγγελικη , θελει ξεκουραση το χερι
Τυπε εχω ξεροχυσει ηδη αγρια με αγγελικη μετα απο την δηλωση για το ενα μπανιο στις 2 βδομαδες.Νίπλη η Ηλιάδη είναι βρωμιάρα....
Και εγώ τυπε.. Και ξεροχυνω στην ιδέα επίσης αν υποψιαστώ ότι έχει και hairy pussy.. ?Τυπε εχω ξεροχυσει ηδη αγρια με αγγελικη μετα απο την δηλωση για το ενα μπανιο στις 2 βδομαδες.