baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
για γραψε και μουναρα.αυτο θα εγραφα τωρα ρε πολυ καλη φωνη
για γραψε και μουναρα.αυτο θα εγραφα τωρα ρε πολυ καλη φωνη
Πες μου μια τιμή !! Οποία και αν είναι αυτή θα τα δώσωΕτοιμη
για γραψε και μουναρα.
πρωτοχρονια δεν βγαζει στην γλυφαδα να το ξες.Το σπέρμα θα βοηθάει τις φωνητικές χορδές μάλλον
πρωτοχρονια δεν βγαζει στην γλυφαδα να το ξες.
οι μαλακιες πληρωνονται,γι'αυτο εγω κραταω ανωνυμια.
Τυπε Ευριδικη σουρβαιβορΠες μου μια τιμή !! Οποία και αν είναι αυτή θα τα δώσω
το γυφτακι γκομενα του Πηλαδακη και πρωην του Σομερ ?? ημαρτον ρε μαλακα .. χάρισμα σου
Μην ακουμπησεις Ελισαβετ Σπανου και Βρησιδα ομως θα σε ξεκωλιασω μετά
Τύποι θα πάρετε το τρίτο μακρύτερο του Καράμπελα, όλες δικές μου είναι είμαι ωραίος τύπος και ομορφόπαιδοΠρολαβα
Τυπε οι γκόμενες θέλουν κωλοπαιδα σαν κι εμάςΤύποι θα πάρετε το τρίτο μακρύτερο του Καράμπελα, όλες δικές μου είναι είμαι ωραίος τύπος και ομορφόπαιδο
Άντε τσουτσου που θες να γάμησεις ,άρχισε με τα προκαταρκτικά της μαλακίας πρώταΚΑΝΩ υπομονη και το βλεπω αλλα στο τελος θα σε ΓΑΜΗΣΩ το βλεπω καθαρα
Ο Νικόλας ο μπαρμαν απο το Κωνσταντινου και Ελενηςποιος γαμιολης ειναι αυτος πάλι?
Τυπε στο σουρβαιβορ να δεις εδώ θα μπαίνουμεΤο νήμα πάει φρεναριστό γιατί όλοι γράφουμε με το ένα χέρι...
Τέρας γνώσεων είσαι...Ο Νικόλας ο μπαρμαν απο το Κωνσταντινου και Ελενης
Και πού ησουνα τύπε τοσα χρονια να την στηριξεις, το κοριτσι σπαει τα δαχτυλα του να πλεκει τσαντες σε μια επιχειρησηελισαβετ σπανου ειναι δικια μου κατω τα χερια σας ολοι,ειναι πολλα χρονια καψουρα μου
Επλεκε τυπε εργοχειρο κι αυτός αλλά δεν έφτανεΚαι πού ησουνα τύπε τοσα χρονια να την στηριξεις, το κοριτσι σπαει τα δαχτυλα του να πλεκει τσαντες σε μια επιχειρηση