Καλησπέρα στη παρέα , η φαντασιωση ψάχνω είναι η εξής : να πάω για μασαζ η κοπέλα να με βάλει να ξαπλωσω να ξεκινήσει ενα δυνατό μασάζ απο τη μέση και απάνω ,χωρις να βγάλει την αισθησιακή κοντή ποδιά της. Μόλις περάσει κάνα τέταρτό θα αρχισέι να προχωραέι το μασάζ κάτω απο τη μέση (καθόλη τη διάρκεια του μασάζ εγω θα παιρνω ματι τα μπουτακια της με το καλσόν) μόλις αρχισει να κάνει τα πόδια τα νυχακια της θα αρχίσουν ανεπαισθητα να αγγιζουν τα μπαλάκια μου εγω θα αρχισω να μουγκρίζω σιγα σιγα απο τη κάυλα σε κάποια στιγμή θα ανέβει πάνω & θα μου κάνει μασάζ απο το κώλο και πάνω. Θα πιεζει με τα πόδια της τα δικά μου πόδια& θα τα χαιδέυει. Θα ξανακάβει κάτω απο το κρέββατι του μασας και θα αρχισει να με χαιδευει με τα νύχια σε όλη τη πλάτη . Σε κάποια στιγμή δεν θα φτάνει εως εκέι που θέλει και θα ανέβει απο μπροστά φερνοντας το μουνι της στο προσωπό μου.... . Εγω θα αρχισω να βαριανασαινω αυτή θα το νιώθει και θα καυλώσουν οι ρόγες της απο την αισθηση (τόσο γαμήκος είμαι ). Μόλις κατέβει κάτω απο το κρέββατι θα συνεχίσει να μου κάνει μασάζ με το ένα χέρι στον αυχένα & το άλλο θα το έχει βουτηξει κάτω απο το κώλο μου & θα παιζει το πουλι μου αργα & βασανιστικά. Στο τέλος το ένα της χερί θα συνεχίσει να παίζει το άλλο θα χαιδευει το κώλο μου & η γλώσσα της θα γλέιφει τη κωλοχαραδρα μου, ετσι θα τελειωσω τη πρώτη φορά.....
το συγκεκριμένο δεν το εχω βρεί ακόμα , πιστεύω όμως ότι μια κοπέλα που ασχολειται με nourou masaz ή body to body θα το καταφερει
Αναμένω σχόλια & προτάσεις ...