Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΓΚΕΙΣΣΑΣ (07/07/2018 ωρα: 18:30)
Επικοινώνησα πριν μέρες με διάφορα καταστηματα και πάλι όμως προτίμησα τη σταθερή αξία του "Ελενόσπιτου" οπου και ζήτησα απο περιέργεια τι νέο υπάρχει.
Η τύπισσα απλά με φοβερό χιούμορ οταν την μίλησα και αν παίζει καποιο νέο σκηνικό διαφορετικό απο τα καθέκαστα, μου λέει στο ξεκάρφωτο: "
Πως με αποκαλείς διαδικτυακά?Ελα το Σαββατο πριν σχολάσω και θα δείς!!". Χωρις δισταγμό κλείνω ραντεβουδάκι μιαμισάωρου (1 ωρα μασαζ και μιση συμπληρωματικά να το απολαύσω μερακλίδικα)
.
Φτάνω στις 18:15 έχοντας την περιέργεια τι νέο ετοιμάζεται. Η μελαμψη κυρία της Υποδοχής με οδηγεί στην Ελενα οπου απλα εχοντας μόλις τελειώσει απο άλλο συναγωνιστή, αφού δίνω το "μιαμισάωρο", με πάει στο δωμάτιο με μασαζοκρέβατο και τη τρουπα μπρός λέγοντας μου οτι θα εφαρμόσουμε πέρα απο το "παιχνίδι" και 2-3 φρεσκα πραγματάκια στο μασάζ , χαμηλώνει το φωτισμό δωματίου, μου φέρνει το κέρασμα και ανέμενα μισοσκότεινα τι μου ετοιμάζεται..
Μόλις βγαίνω απο το μπάνιο βλέπω τη τύπισσα ντυμένη ακριβώς γκεισσα!! Κρατούσε 2 πετσέτες, ολα τα σύνεργα ( απο χειροπέδες ως διάφορα υλικά) και τα τοποθέτησε τελετουργικά στο μασαζοκρέβαττο οπου έβαλε τα υλικά αλλού και πάνω απο τις πετσέτες δεσποζε ενα μπωλ εχοντας μέσα ενα ρεσό κερί δινοντας μυστήριο.. Την παρακάλεσα απλα να το αποθανατίσω όλο αυτο το "ευχάριστο χουνέρι"
Η στολή απάνω της εκπληκτική, τόνιζε το σώμα της και στα γλωσσοφιλα που ακολούθησαν χαιδευα τα υπεροχα μωβ εσωρουχα που χε απο κάτω και μετα με οδηγούσε στο όλο παιχνίδισμα σοκαρισμένος, αναψε το φως και μου ζητησε να της περασω ελαφρα τις χειροπεδες και να της γλυφω το βρακακι οπου ηδη υπερθερμανθηκε, ταυτοχρονα ενω τη φιλαγα με τη πλατη της γυρισμενη αν και με δεμενα χερια με φραπαρε αγρια το καυλι οπου επεσε μια πρωτη καταθεση στα εσωρουχα απεξω και στη στολη...
Μετεπειτα τα φωτα αναψαν και μου ζητησε να χαλαρωσω για να μου εφαρμοσει ενα ποτ πουρι απο μασαζ στυλ σουηδικου, λιγο Thai, οπου με "επανεφερε" με φοβερο επαγγελματισμο οπου και χουφτωνα διακριτικα..
Στο γυρισμα με μασαζαρε με mix τροπικων χυμων οπως την προηγουμενη φορα , εγινα τουρμπο.. Περασμα σκουφου και η τυπισσα απο πανω, τα λογια περιττα..Πριν τελειωσω με 69, ηλθε ενα πρωτογνωρο cumshot που ουτε στα 18 μου δε το χα.
Η αλλη εκπληξη ηταν οτι στα ¨"υλικα" που ειχε ηταν και ενα περιφημο ροφημα ευεξιας τσαγιου και προβιοτικων απο βοτανα που ειναι μαζί με το συγκεκριμενο τσαι που ονομαζεται μου φενεται "κομποχα" καπως ετσι που ηταν φοβερα νοστιμο και τονωτικό και μου αλλαξε πληρως τη κοσμοθεωρια σε οτι ηξερα απο Ice Tea αφου και αυτο ηταν παγωμενο.
Σε ευχαριστούμε απλα για κάθε ξεχωριστή μέρα που μας χαρίζεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΟΣ