Νέα

Φαντασιώσεις σε μασατζίδικα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα HarisGB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
φαντασιώσεις με παστιτσιο και τυρι φετα κανει η κοπελα γιατι μετα από τοσα που διαβασαμε μας ανοιξε η ορεξη  :vomit:


εχει και μουσακα....κ γιουβαρλακια....να σε κανει nuru με αυγολεμονο... ;)
 

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Μηνύματα
293
Like
62
Πόντοι
1
Μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα ;
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΕ ΠΟΥΡΟ.. (05.05.2018 -11:00)

Το ότι δυστυχως ο χωρος γέμισε με ατομα που δεν βλεπουν στο σοβαρο μια φαντασίωση η ενα "σκηνικο" , οδηγηθηκα ξανά σε συνεννόηση μετα τη 2η μου επίσκεψη με την Ελενα η οποια κατα τη διαρκεια του "σοσιαλ" στο τελος της επισκεψης παλιοτερα μου πεταξε το περίφημο "καπνιζεις?..αν ναι, φερε το εφοδιο που θελεις σου χω κατι σπεσιαλ"...Το ραντεβου εγινε σημερα 5/5/2018 κατοπιν συνεννοησης με το μαγαζι μια μερα πριν για Nuru. Η Ελενα ειναι γνωστη για τις "εκπληξεις" και το ταμπεραμεντο της. Μαλιστα σκευτομουν να παρω Nuru με ενισχυση μισαωρου για να παει ακομα πιο δυνατα η φαση..Μια τα οικονομικα μια η αβεβαιοτητα αλλα εχοντας σιγουρια για την αυθεντια της πηγα σε ενα ωραιο καπνοπωλειο με εισαγωγες πουρων απο ολη τη Λατ.Αμερικη, επελεξα ενα σπανιο Βενεζουελας, τα Maduro.
Στο ραντεβου η τυπισσα ενθουσιαστηκε το βρηκε εκλεπτυσμενο και μου λεει "θελω να το γλυψω και να το νιωσω πριν πλυθουμε", το εκανε μια ελαφρια πιπουλα και το χαιδευε στο μουνι της ενω με γλωσσοφιλιαζε δυνατα.
Στη συζητηση στο μπανιο μου ελεγε οτι τα ακριβα πουρα των ηγετων γινονται με μυστικο συστατικο την "περιοδο" γυναικων η κολπικα υγρα και τα πουρα του δρομου απο τον ιδρωτα αυτων που τα  φτιαχνουν. (το χε μαθει σε ενα ταξιδι της)..Σκαλωσα.
Αφου λοιπον καυλωσαμε για τα καλα στο μασαζ κτλ και αφου εγινε ενα φοβερο κεφαλοκλειδωμα οπου παρεδωσα ανευ ορων στη γλωσσα μου στα υδραυλικα της με καθοδηγησε στο  "γυρισμα" να της περναω σιγα σιγα σιγα το πουρο απ το μουνι...Υστερα να της το χωνω πιο δυνατα οπου αρχισε να υγραινεται, και με βογγητα και αναστεναγμους στο 69
φερνοντας μου τη κωλαρα της στο προσωπο και πιο δυνατα μου ζηταγε να της το χωσω με το ενα μου χερι μεθοδικα στην κωλοτρυπιδα μεχρι να ανοιξει και να τη γλυφω απο κατω.
Το γλυψιμο γινοταν ολο και πιο δυνατο, και η τρυπουλα πριν αρχισε να παραδινεται και να ανοιγει τοσο που το δαχτυλιδι του αχνοφαινοταν , αναστεναζε δυνατα και μου λεγε "να μη σταματησω και δεν αντεχω αλλο..φαε τη κωλαρα μου δαγκωσε μου τη γλυψε με δυνατα", τοτε με ποτισε με τα υγρα της και ηδη το μπροστινο του πουρου εγινε μουσκεμα οπως και γω..Η ηδονη της δεν τελειωσε εδω, με κατευθυνε να το αναψω μετα δυσκολιας αφου ειχε γινει μουσκεμα με αναπτηρα στυλ φλογιστρο, οταν επιτελους αναψε, η ηδονη των σιγοβρασμενων υγρων της που τσιτσιριζαν οσο εκανα τζουρα μας εκαναν να ξανακαυλωσουμε και να ζητα ολο το καπνο στα υδραυλικα της, δεν χαλασα χατηρι,και μου ζηταγε τζουρα λυσσαλεα..της ειπα "παρτο ολο δικο σου" και με ενα υφος ικανοποιησης μου περασε το προφυλακτικο οπου και γω καυλωσα αγρια και συγκρατιομουν μη χυσω ανεξελεγκτα οπου εβρισκα πανω της , η πιπα της με καπνο συγκλονιστικη, το διπλο γλωσσοφιλο της που και οι 2 ρουφαγαμε με γλωσσοφιλο και βγαζαμε καπνους αλλη πρωτογνωρη εμπειρια..
Δεν μ μεινε τιποτα αλλο να ψελλισω οτι "μαλλον χυνω"..πριν μου βγαλει καλα καλα τη προφυλαξη ξεροχυσα χωρις αισθηση, οπως τα παιδια των 13-14 στο πρωτο σκιρτημα,χωρις καλα καλα να παρουμε χαμπαρι.
Με συνεφερε μαεστρικα και μου δειξε ξανα τη προθυμια της για κατι αλλο που έχει στο νου και εχει σχεση με "λουτρο-σαουνα-χαμαμ" κατι τετοιο ;)



Σε ευχαριστουμε απλα και στο αφιερωνω..

[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=l2fU45Zl9N8[/video] [/video]
 

Συνημμένα

  • aurora_maduro.jpg
    aurora_maduro.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 71
  • elena_pouro.jpg
    elena_pouro.jpg
    183,1 KB · Εμφανίσεις: 69

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.818
Like
322
Πόντοι
36
Απλά υποκλίνομαι......... :happy: :happy: :happy:
 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.109
Like
3.112
Πόντοι
456
Mόνο στο bou  τέτοιες ιστορίες ,υψηλή λογοτεχνία και βάλε...
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Απλά υποκλίνομαι......... :happy: :happy: :happy:


Δεν χρειαζεται καμμια Υποκλιση, και ουτε φέρνω "αποδείξεις" για να φανω καποιος.
Απλα ολοι οσοι θελουμε να λεγομαστε "μασαζονομαχοι" εδω μεσα πρεπει πρωτα απο ολα να πηγαινουμε σε ενα μερος οχι τοσο με το αν καποια ειναι καλα "φωτοσοπαρισμενη" η "εμφανισιμη" η πολλα αλλα εχοντας το νου της ξεπετας σε ενα μπουρδελοστουντιακι..
Το "μασαζ" ειναι κατι πιο ακριβο και εκλεπτυσμενο αφου περα απο 2-3-4 κινησεις πραγματικης χειροπρακτικης που πρεπει και αυτες να γινονται (οχι απλα πασαλειβω με αντιηλιακο οπως κανουν πολλες) και υστερα μια πιο "ενδοτερη μυηση" στην εμπειρία και "επικοινωνια" για να γινει κατι πιο ποιοτικο και ουσιαστικό στο "2ο ημίχρονο" του κάθε σκηνικου..

Απλα δινω το νόημα οτι για να διατηρηθει ενα "επιπεδο" στον εν λόγω "χωρο" πρεπει να δουμε τα κινητρα μας ποια πραγματικα ειναι και να μην δινουμε έδαφος σε "ξεπετες" η σε δηθεν "επιδοξες λαδοκορες" που μαθαινοντας 2 κινησεις θελει να αρπαξει πιο χοντρα χρήματα προερχομενη απο ενα κωλομπαρο η μπουρδελακι της γωνιας..

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.109
Like
3.112
Πόντοι
456
Πολύ σωστά ,δυστυχώς το 99,99% είναι συγκαλυμμένα στούντιο.
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Μπα φίλε... πολλά αφεντικά του χώρου επενδύουν σε Υποδομές εξοπλισμούς, το επίπεδο πέφτει όμως είτε από στουντιοκοριτσα-μπαροκοριτσα που θέλουν να μασουλησουν αυτόν που δεν ξέρει τι ζητάει κ γιατί να πάει σε κάτι πιο "ακριβό"...Κάτι όπως έγινε με τα πρώτα στούντιο που ταν πολύ ποιοτικά το 2007-08 και σε υλικό κ υπηρεσίες και έτσι πάει να αλωθει ο χώρος του ερωτικού μασαζ
 
Εγγρ.
16 Μαρ 2018
Μηνύματα
37
Like
8
Πόντοι
0
μονο κ μονο που το κινητρο της καθε κορασιδας ειναι το χρημα με απωθει απο καθε φαντασιωση αυτο που αγοραζω ειναι το κορμι της για λιγο χρονο για ενα χυσιμο και ολα τα αλλα τα ψαχνω στη προσωπικη μου ζωη
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Δηλαδή δεν υπάρχουν για σένα επαγγελματίες με συνείδηση ; :) Μάλιστα σε αφήνουμε στον μοναχικό δρόμο της προσωπικής σου αναζήτησης που μακροχρόνια θα τη πληρωσεις υπερπανακριβα οικονομικά κ ψυχικά...
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
05/06/2018 ωρα 20:00- Φαντασιωση με Special lingeries (ειδικα εσωρουχα ζαχαρωτα) και "τροπικο χυμο"

Εχοντας παρει το δωρο GeoMan εκλεισα ραντεβου στο Ελενοσπιτο (Μπακνανα 47) για την υλοποιηση μιας νεας φαντασιωσης. Κατα το κλεισιμο του ραντεβου η κοπελαρα μας μου  μιλησε οτι εχει κατι νεο, οχι μονο τα Special lingeries ζαχαρωτα εσωρουχα αλλα και ενα σπεσιαλ χυμο mix απο τροπικα φρουτα που πινεται και μασαζαρεται περα του nuru gel που επισης χρησιμοποιηθηκε. Κατα το κλεισιμο του ραντεβου και την επισκεψη πριν μπω δωματιο Off the record ειδα και τον πλουσιο "εσωτερικο κοσμο" της Τζενης που γυροφερνε με ενα ολοσωμο μαγιο που μετα βιας τη συγκρατουσε απο πανω..Ελα ντε ομως που μπαινει η Ελενα στο δωματιο με μια ολοσωμη εφαρμοστη φορμα "στυλ κολαν-στιβου-ποδηλασιας", απλα εμεινα καγκελο βλεποντας το σωμα και τη κωλαρα της καθως ηλθε δωματιο..Παμε για μπανιο και δεν αργησαν ναναψουν τα αιματα, γλωσσοφιλα και φιλαγα ως και σαπουναδες απο αυτο που ειχα δει σα θεαμα..καθως τελειωνουμε με μαεστρια φοραει τα ζαχαρωτα λεγοντας με ναζι ¨"μου πανε?τι λες"..
Ε δεν ειπα κατι, απλα εκανα το πρωτο βουρ πριν το μασαζ ξεκινωντας γλυφοντας ολη τη κωλαρα της, να τραγανιζω λιγες καραμελιτσες και να με ωθει σε ενα σημειο να της τα βγαζω και να θελω να τη ρουφηξω, η γλωσσα μου εκανε διεισδηση δυνατη και μεθοδικη με αποτελεσμα να νιωθεις οτι γευεσαι καυλες ανεξελεγκτα μιας εφηβης στα 18, το κλασσικο "κεφαλοκλειδωμα" με τις ποδαρες της και η πλημμυρα που μου λθε 2 φορες με ωθησαν να μη ξερω που βρισκομαι..
Στη συνεχεια με στηνει για Nuru στη πλατη μου απλωνει το τζελ, αλλα με γυρναει γρηγορα οντας πολυ καυλωμενη οπως και γω και με μαεστρικη δυνατη πιπα οπου εφτυνε το χυμο στον πουτσο και με μασαζαρε μαεστρικα..Απλα με εκανε TURBO..η πιπα γινοταν ολο και πιο δυνατοτερη και η καταθεση δεν αργησε να γινει στο στομα της οπου τα ρουφηξε
ολα!! Στο χαλαρωμα ηταν ακομα ορθιος και ξεροεχυσα παλι΄.
Στο σοσιαλ απλα μου δειξε οτι η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη, μου πε για τη νεα της εκπαιδευση σε προγραμμα hammam και Body to Body, νεες συνταγες ευεξιας γιαμερακληδες πελατες που θα θελουν να χαλαρωσουν και πολλα αλλα.


ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ, θα ξαναελθω!

 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Πειστήρια αγώνος ;)

 

Συνημμένα

  • f6944bdbfb10e933c123a7f69806d31b.0.jpg
    f6944bdbfb10e933c123a7f69806d31b.0.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 67
  • b5f2a99de9bded9df50d975a111ff339.0.jpg
    b5f2a99de9bded9df50d975a111ff339.0.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 65

pipakias

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Μηνύματα
11
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Τον τελευταίο καιρό μου έχει καρφωθεί το ότι θέλω να ζήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο σαν φαντασίωση, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ σε περίπτωση που κάποιος έχει να προτείνει κάποια κοπέλα ή κάποιο μέρος. Σκέφτομαι λοιπόν συνέχεια το edging - πως δηλαδή έχω βρεθεί με μια κοπέλα η οποία μου κάνει ελεύθερο στοματικό πάρα πολύ αργά, πολύ απαλά, και για πάρα πολύ ώρα. Μιλάω για φιλιά στο κεφαλάκι, αργές μικρές κινήσεις της γλώσσας στη βάλανο κτλ, και να το κάνει αυτό συνεχώς για καμία ώρα. Φυσικά το νόημα εδώ είναι η κοπέλα να γουστάρει το σκηνικό, γιατί αν αρχίσει να βαριέται από τους πολύ χαμηλούς ρυθμούς, θα χαλάσει όλο το σκηνικό.
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Υπάρχει ή λύση ;)
 
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΓΚΕΙΣΣΑΣ (07/07/2018 ωρα: 18:30)


Επικοινώνησα πριν μέρες με διάφορα καταστηματα και πάλι όμως προτίμησα τη σταθερή αξία του "Ελενόσπιτου" οπου και ζήτησα απο περιέργεια τι νέο υπάρχει.
Η τύπισσα απλά με φοβερό χιούμορ οταν την μίλησα και αν παίζει καποιο νέο σκηνικό διαφορετικό απο τα καθέκαστα, μου λέει στο ξεκάρφωτο: "Πως με αποκαλείς διαδικτυακά?Ελα το Σαββατο πριν σχολάσω και θα δείς!!". Χωρις δισταγμό κλείνω ραντεβουδάκι μιαμισάωρου (1 ωρα μασαζ και μιση συμπληρωματικά να το απολαύσω μερακλίδικα) :headbaning1: .
Φτάνω στις 18:15 έχοντας την περιέργεια τι νέο ετοιμάζεται. Η μελαμψη κυρία της Υποδοχής με οδηγεί στην Ελενα οπου απλα εχοντας μόλις τελειώσει απο άλλο συναγωνιστή, αφού δίνω το "μιαμισάωρο", με πάει στο δωμάτιο με μασαζοκρέβατο και τη τρουπα μπρός λέγοντας μου οτι θα εφαρμόσουμε πέρα απο το "παιχνίδι" και 2-3 φρεσκα πραγματάκια στο μασάζ , χαμηλώνει το φωτισμό δωματίου, μου φέρνει το κέρασμα και ανέμενα μισοσκότεινα τι μου ετοιμάζεται..
Μόλις βγαίνω απο το μπάνιο βλέπω τη τύπισσα ντυμένη ακριβώς γκεισσα!! Κρατούσε 2 πετσέτες, ολα τα σύνεργα ( απο χειροπέδες ως διάφορα υλικά) και τα τοποθέτησε τελετουργικά στο μασαζοκρέβαττο οπου έβαλε τα υλικά αλλού και πάνω απο τις πετσέτες δεσποζε ενα μπωλ εχοντας μέσα ενα ρεσό κερί δινοντας μυστήριο.. Την παρακάλεσα απλα να το αποθανατίσω όλο αυτο το "ευχάριστο χουνέρι" :) Η στολή απάνω της εκπληκτική, τόνιζε το σώμα της και στα γλωσσοφιλα που ακολούθησαν χαιδευα τα υπεροχα μωβ εσωρουχα που χε απο κάτω και μετα με οδηγούσε στο όλο παιχνίδισμα σοκαρισμένος, αναψε το φως και μου ζητησε να της περασω ελαφρα τις χειροπεδες και να της γλυφω το βρακακι οπου ηδη υπερθερμανθηκε, ταυτοχρονα ενω τη φιλαγα με τη πλατη της γυρισμενη αν και με δεμενα χερια με φραπαρε αγρια το καυλι οπου επεσε μια πρωτη καταθεση στα εσωρουχα απεξω και στη στολη...
Μετεπειτα τα φωτα αναψαν και μου ζητησε να χαλαρωσω για να μου εφαρμοσει ενα ποτ πουρι απο μασαζ στυλ σουηδικου, λιγο Thai, οπου με "επανεφερε" με φοβερο επαγγελματισμο οπου και χουφτωνα διακριτικα..
Στο γυρισμα με μασαζαρε με mix τροπικων χυμων οπως την προηγουμενη φορα , εγινα τουρμπο.. Περασμα σκουφου και η τυπισσα απο πανω, τα λογια περιττα..Πριν τελειωσω με 69, ηλθε ενα πρωτογνωρο cumshot που ουτε στα 18 μου δε το χα.
Η αλλη εκπληξη ηταν οτι στα ¨"υλικα" που ειχε ηταν και ενα περιφημο ροφημα ευεξιας τσαγιου και προβιοτικων απο βοτανα που ειναι μαζί με το συγκεκριμενο τσαι που ονομαζεται μου φενεται "κομποχα" καπως ετσι που ηταν φοβερα νοστιμο και τονωτικό και μου αλλαξε πληρως τη κοσμοθεωρια σε οτι ηξερα απο Ice Tea αφου και αυτο ηταν παγωμενο.


Σε ευχαριστούμε απλα για κάθε ξεχωριστή μέρα που μας χαρίζεις.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΟΣ
 

Συνημμένα

  • geisha_helena_face.jpg
    geisha_helena_face.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 74
  • helen_geisha_1.jpg
    helen_geisha_1.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 78
  • komcha_drink2.jpg
    komcha_drink2.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 151
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
841
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Το Smoothie Watermelon-Grapes-Pineapple  (12-09-2018 13:10)

Είχα καιρό να ανανεωθεί το μενού φαντασιώσεων μου και ή γενετήσιος ορμή μου με οδήγησε στο στανταρακι του Ελενοσπιτου της Μπακνανα..Μία μέρα πριν ζήτησα την Ελενα στο τηλέφωνο για να δούμε τι ορέξεις έχει και τι άλλο πια μπορεί να με περιμένει ως σκηνικό..Ή απάντηση ήτο λακωνικοτατη "Έλα μεσημερακι να κερασω φρούτα και σμουθι". Με την περιέργεια και μόνο βρέθηκα 12 του μήνα στις 13:00  που ήταν το μόνο κενό της αφού ή φήμη της ταξιδεύει απ την περιφέρεια ως και σε ομογενεις του εξωτερικού όπως λεν. Ή τυπισσα ηλθε όλο νάζι μόλις είχε τελειώσει απο αλλού και χωρίς σκέψη επιλέγω μιαμισι ώρα. Μετα το μπανακι και το κέρασμα ήλθε κρατώντας φρούτα, καρπούζι, σταφύλια,ανανα ,γάλα, κ ένα μπωλ με σμουθι δικό της. Στα του μασάζ ζήτησα λίγο στον αυχένα όπου με περιποιηθηκε αρχοντικοτατα! Καθώς άρχισα να αναβω μου προσέφερε ένα οφθαλμολουτρο με φρούτα πάνω της, έβγαλε το μπραζιλ μαγιό της και άρχισε να ποτίζεται με γάλα και εγώ να μένω αφωνος πινοντας το σμουθι.Αργοτερα έκοψε το καρπούζι σε λωρίδες και σε μία φέτα. Το μασάζ συνεχίστηκε με την απορια του τι θα επακολουθούσε, σε λίγα λεπτά φιληθηκαμε δυνατά και μου κάνει μία αεροδυναμική πίπα καθώς λερωνοταν με το καρπούζι ποτίζοντας μου τον πουτσο , έχοντας τη θεσπεσια κωλαρα και τα υδραυλικά της στη μούρη μου, έπεσα με τα μούτρα και μετά από λίγο μου έδωσε τις λωρίδες Καρπουζιού να την δροσισω, χωρίς ενδοιασμό αργά κ δυνατά οι λωρίδες έμπαιναν κ μπρος και πίσω και ταυτόχρονα εγλυφα δυνατά..Απογειωθηκε και με σέρβιρε τα υγρά της γαρνιροντας το καρπουζακι που μπαινοβγαινε.Δεν αργησα και γω, ένα κοκτέιλ από γάλα φρέσκο-καρπουζι λιωμένο -και διάσπαρτα φρουτάκια γαρνιραν το σπέρμα μου όπου δεν άφησε τίποτα και ρουφαγε μήπως και βγει κιαλλο..Ή παρεα της και το σοσιαλ της πάντα φοβερό, με χαλάρωσε χωρίς βιασυνες μετά το ευχάριστο σοκ που ενιωσα και με χαμένο προσανατολισμό καταφερα να γυρίσω σπίτι.

ΤΕΛΙΚΩΣ ο τολμων νικά

ΥΓ Ακολουθεί σουβενίρ ;)
 

Συνημμένα

  • 7faa05479c427d17964efe6c79e94334.0.jpg
    7faa05479c427d17964efe6c79e94334.0.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 70
  • 3fc2be6bfdbe6da879bfd8f74cb754ee.0.jpg
    3fc2be6bfdbe6da879bfd8f74cb754ee.0.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom