Πρωτη υλοποιημένη φαντασιωση του thread BY GREEK GEISHA HELENA..
15.05.2018 ωρα 11η πρωινή.
Επισκευτηκα το Μπακνανα 47 έχοντας στην πρώτη επίσκεψη (
) κατα νου το δειγμα "χυσοπορτοκαλαδας" και την επόμενη υπόσχεση φαντασίωσης "40 αποχρωσεων του γκρι" δεν το πιστεψα ωσπου κατα τη διαρκεια του "πλυσιματος" και του πρωτου υγρου τσιμπουκιου και καταθεσης , η κοπελια πιστη στις υποσχεσεις της εφερε ενα μεγαλο δίσκο με υλικα οπως : μαστιγιο, cup cheesecake, ξηρους καρπους, ετοιμη σαντιγυ, και μπανανα...
Στα τελη του 2ου ημιχρονου ενιωσα κατι παγωμενο στη πλατη μου και πραγματι δεν ηταν το τζελ Nuru (ειχα παρει Nuru 1h) και οντως ηταν το cheesecake.
Mε φοβερη μαεστρια η κοπελα εγλυφε τη πλατη μου και ταυτοχρονα με γλωσσοφιλα μου εφερνε το τσιζκεικ στο στομα μου. Υστερα ηλθε η ωρα της σαντιγυ, με γυρισε ανασκελα και πασαλειφθηκε με σαντιγυ οπου μου εκανε και Nuru Με αυτη!, ταυτοχρονα εχωσε μιση μπανανα στη μουναρα της με τη μικρη συμπαθητικη αφανιτσα και με εβαζε να την τρωω, ταυτοχρονα γλωσσοφιλα ριχνοντας μου σαντιγυ και μασουλωντας τη μπανανα στο στομα μου.
Το τελος ηλθε με ενα μεγαλοπρεπεστατο 69 εχοντας στη μαπα το πετιτ συμπαθητικο σφιχτο μουνι της με την εντονη κλειτοριδα, την ανακατεμενη μπανανα-σαντιγυ -τσιζκεικ στο στομα μου καθως και τη φοβερη κωλαρα που λιγες εχουν!
Αφου με συνεφερε με ξηροκαρπια στο στομα, μου εδειξε οτι ειναι και προθυμη για ενα τριτο μερος φαντασιωσης οπου μετα το υγιεινο πρωινο θα εχουμε φαντασιωση με "πουρα αβανας" και μου εδειξε περιπου.
ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ!
ΥΓ Με συγκαταθεση της κοπελας και χωρις το Thread να αποτελει εξατομικευμενη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για εκεινη (αφου και σεις μπορειτε να βαλετε οτι υλοποιησετε) την ευχαριστουμε και μονο για τα ματια σας δινουμε ενα δειγμα του αγωνος που ακολουθησε!
Ωραιος τυπε!!! Καυλα θα την δοκιμασω σιγουρα
αν βαζει και στο κωλαρακι την μπανανα