Νέα

Φαντασιώσεις σε μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HarisGB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Θα μου άρεσε να εχω ξαπλώσει μπρούμυτα σε κρεβάτι μασάζ με τρύπα που ομως θα ειχα βαλει το καυλι μου μέσα. Απο πάνω μια βυζαρου να μου κανει boby to body και απο κάτω μια μαστορισα της πεομαλακιας να μου τον αρμεγει ξανα και ξανα μέχρι να μην εχω τίποτα αλλο να βγάλω.

Τωρα μασαζοκρεβατα με τρουπα δε πολυφερνουν...αλλα για δοκιμασε κατι που λενε "θεραπευτριες προγραμμα 4 χερια"...ντου ;)

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
πως το θες? :afro:? η πιο Skin?

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Εγω παντα βοηθω τους φιλους και συναγωνιστες

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Πρωτη υλοποιημένη φαντασιωση του thread BY GREEK GEISHA HELENA..

15.05.2018 ωρα 11η πρωινή.

Επισκευτηκα το Μπακνανα 47 έχοντας στην πρώτη επίσκεψη ( ) κατα νου το δειγμα "χυσοπορτοκαλαδας" και την επόμενη υπόσχεση φαντασίωσης "40 αποχρωσεων του γκρι" δεν το πιστεψα ωσπου κατα τη διαρκεια του "πλυσιματος" και του πρωτου υγρου τσιμπουκιου και καταθεσης , η κοπελια πιστη στις υποσχεσεις της εφερε ενα μεγαλο δίσκο με υλικα οπως : μαστιγιο, cup cheesecake, ξηρους καρπους, ετοιμη σαντιγυ, και μπανανα...
Στα τελη του 2ου ημιχρονου ενιωσα κατι παγωμενο στη πλατη μου και πραγματι δεν ηταν το τζελ Nuru (ειχα παρει Nuru 1h) και οντως ηταν το cheesecake.
Mε φοβερη μαεστρια η κοπελα εγλυφε τη πλατη μου και ταυτοχρονα με γλωσσοφιλα μου εφερνε το τσιζκεικ στο στομα μου. Υστερα ηλθε η ωρα της σαντιγυ, με γυρισε ανασκελα και πασαλειφθηκε με σαντιγυ οπου μου εκανε και Nuru Με αυτη!, ταυτοχρονα εχωσε μιση μπανανα στη μουναρα της με τη μικρη συμπαθητικη αφανιτσα και με εβαζε να την τρωω, ταυτοχρονα γλωσσοφιλα ριχνοντας μου σαντιγυ και μασουλωντας τη μπανανα στο στομα μου.
Το τελος ηλθε με ενα μεγαλοπρεπεστατο 69 εχοντας στη μαπα το πετιτ συμπαθητικο σφιχτο μουνι της με την εντονη κλειτοριδα, την ανακατεμενη μπανανα-σαντιγυ -τσιζκεικ στο στομα μου καθως και τη φοβερη κωλαρα που λιγες εχουν!
Αφου με συνεφερε με ξηροκαρπια στο στομα, μου εδειξε οτι ειναι και προθυμη για ενα τριτο μερος φαντασιωσης οπου μετα το υγιεινο πρωινο θα εχουμε φαντασιωση με "πουρα αβανας" και μου εδειξε περιπου.

ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ!

ΥΓ Με συγκαταθεση της κοπελας και χωρις το Thread να αποτελει εξατομικευμενη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για εκεινη (αφου και σεις μπορειτε να βαλετε οτι υλοποιησετε) την ευχαριστουμε και μονο για τα ματια σας δινουμε ενα δειγμα του αγωνος που ακολουθησε!

Συνημμένα

• helena_santigy_mastigio.jpg
    helena_santigy_mastigio.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 89
  • helena_santigy_mastigio2.jpg
    helena_santigy_mastigio2.jpg
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 84

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
63
Πόντοι
1
Πρωτη υλοποιημένη φαντασιωση του thread BY GREEK GEISHA HELENA..

15.05.2018 ωρα 11η πρωινή.

Επισκευτηκα το Μπακνανα 47 έχοντας στην πρώτη επίσκεψη ( ) κατα νου το δειγμα "χυσοπορτοκαλαδας" και την επόμενη υπόσχεση φαντασίωσης "40 αποχρωσεων του γκρι" δεν το πιστεψα ωσπου κατα τη διαρκεια του "πλυσιματος" και του πρωτου υγρου τσιμπουκιου και καταθεσης , η κοπελια πιστη στις υποσχεσεις της εφερε ενα μεγαλο δίσκο με υλικα οπως : μαστιγιο, cup cheesecake, ξηρους καρπους, ετοιμη σαντιγυ, και μπανανα...
Στα τελη του 2ου ημιχρονου ενιωσα κατι παγωμενο στη πλατη μου και πραγματι δεν ηταν το τζελ Nuru (ειχα παρει Nuru 1h) και οντως ηταν το cheesecake.
Mε φοβερη μαεστρια η κοπελα εγλυφε τη πλατη μου και ταυτοχρονα με γλωσσοφιλα μου εφερνε το τσιζκεικ στο στομα μου. Υστερα ηλθε η ωρα της σαντιγυ, με γυρισε ανασκελα και πασαλειφθηκε με σαντιγυ οπου μου εκανε και Nuru Με αυτη!, ταυτοχρονα εχωσε μιση μπανανα στη μουναρα της με τη μικρη συμπαθητικη αφανιτσα και με εβαζε να την τρωω, ταυτοχρονα γλωσσοφιλα ριχνοντας μου σαντιγυ και μασουλωντας τη μπανανα στο στομα μου.
Το τελος ηλθε με ενα μεγαλοπρεπεστατο 69 εχοντας στη μαπα το πετιτ συμπαθητικο σφιχτο μουνι της με την εντονη κλειτοριδα, την ανακατεμενη μπανανα-σαντιγυ -τσιζκεικ στο στομα μου καθως και τη φοβερη κωλαρα που λιγες εχουν!
Αφου με συνεφερε με ξηροκαρπια στο στομα, μου εδειξε οτι ειναι και προθυμη για ενα τριτο μερος φαντασιωσης οπου μετα το υγιεινο πρωινο θα εχουμε φαντασιωση με "πουρα αβανας" και μου εδειξε περιπου.

ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ!

ΥΓ Με συγκαταθεση της κοπελας και χωρις το Thread να αποτελει εξατομικευμενη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για εκεινη (αφου και σεις μπορειτε να βαλετε οτι υλοποιησετε) την ευχαριστουμε και μονο για τα ματια σας δινουμε ενα δειγμα του αγωνος που ακολουθησε!

Ωραιος  τυπε!!! Καυλα θα την δοκιμασω σιγουρα
αν βαζει και στο κωλαρακι την μπανανα

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
63
Πόντοι
1
Πως γινεται να επικοινωνησω μαζι της για την δικη μου φαντασιωση;

steve25000

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Πως γινεται να επικοινωνησω μαζι της για την δικη μου φαντασιωση;
φιλε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα.περνεις τηλ στο μαγαζι κλεινεις ραντεβου με την ελεναρα,πας εκει κ οταν μπειτε στο δωματιο της λες την φαντασιωση σου κ θα στην πραγματοποιησει σαν το τζινι!εχει τα παντα εκει μαζι της ειναι οργανωμενη για καθε τρελη φαντασιωση!καλα να περασεις!οπως κ ολοι μας αλλωστε περναμε καλα μαζι της!!!

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
φαντασιώσεις με παστιτσιο και τυρι φετα κανει η κοπελα γιατι μετα από τοσα που διαβασαμε μας ανοιξε η ορεξη  :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom