Νέα

Φανή Enfer-Κουρτοπούλου (Dancer)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kost85

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Ναι όντως μέσω dom secret αλλά σε ενεργητικό ρόλο σαν αφέντρα αν και δεν το γνωρίζω τον χώρο για να μην γράφει παθητικό ρόλο μάλλον δεν το διαθέτει το κορμί.

Kost85

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
To θέμα είναι να μπούμε εμείς σ αυτήν όχι αυτή σε μας

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.822
Πόντοι
216
Ασχολείται με το bdsm και μάλιστα το κάνει εξίσου καλά με το χορό. Θα είναι στο spank (event) για όσους ενδιαφέρονται...
Με τι όνομα είναι? Δεν είδα το όνομα της στην αφίσα

Kost85

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Είναι αφέντρα όμως από όσο γράφει δεν λέει για σκλάβα ούτε για ερωτική επαφή μόνο για να σε φτιάξει ότι γουστάρει ο καθένας

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.822
Πόντοι
216
Είναι αφέντρα όμως από όσο γράφει δεν λέει για σκλάβα ούτε για ερωτική επαφή μόνο για να σε φτιάξει ότι γουστάρει ο καθένας
Συνήθως δεν έχουν ερωτική επαφή αυτές οπότε δεν αξίζει τον κόπο

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.822
Πόντοι
216
Μας φτιάχνει το πουτανακι

Συνημμένα

• IMG_3983.jpeg
    IMG_3983.jpeg
    398,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.780
Πόντοι
11.146
Τίποτα νεώτερο από την κορασίδα;
...σαν τι νεο μαγκα μου, αν εισαι fan του ειδους παιρνεις τηλεφωνο κ κανονιζεις ραντεβου :think::think::think:
Εδω οι υπηρεσιες κ τα τηλεφωνα

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.689
Πόντοι
201
...σαν τι νεο μαγκα μου, αν εισαι fan του ειδους παιρνεις τηλεφωνο κ κανονιζεις ραντεβου :think::think::think:
Εδω οι υπηρεσιες κ τα τηλεφωνα
ρε τη φανουλα!το ειδα κ δε το πιστευα!την ειχα γνωρισει πριν απο πολλα πολλα χρονια,νεα χορευτρια το επαιζε τοτε,την πετυχα σε τατουατζιδικο στη δραπετσωνα που ειχε παει να φτιαξει μανικι,καλο παιδι κ αν εξαιρεσεις τις σακουλες κ τους μαυρους κυκλους κ την ανασα τασακι με αποτσιγαρα ισως να αξιζε να το γαμησεις κιολας

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.505
Πόντοι
1.206
ρε τη φανουλα!το ειδα κ δε το πιστευα!την ειχα γνωρισει πριν απο πολλα πολλα χρονια,νεα χορευτρια το επαιζε τοτε,την πετυχα σε τατουατζιδικο στη δραπετσωνα που ειχε παει να φτιαξει μανικι,καλο παιδι κ αν εξαιρεσεις τις σακουλες κ τους μαυρους κυκλους κ την ανασα τασακι με αποτσιγαρα ισως να αξιζε να το γαμησεις κιολας
Μόνο που όπως φαίνεται και από την αγγελία δεν θα τη γαμησεις αλλά θα σε γαμησει

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.689
Πόντοι
201
Μόνο που όπως φαίνεται και από την αγγελία δεν θα τη γαμησεις αλλά θα σε γαμησει
καλα κλαιν,αυτα για τους μερακληδες αλλα κ κανονικο προγραμμα να εκανε δε ξερω αν θα την επαιρνα,ωραιο κορμι δε λεω αλλα δε μου εδωσε κ καλη εικονα τοτε ποσο μαλλον τωρα που θα εχει μεγαλωσει κιολας,τωρα παλι γουστα ειναι αυτα κ εγω εχω μεγαλωσει κ εχω παραξενεψει

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.505
Πόντοι
1.206
καλα κλαιν,αυτα για τους μερακληδες αλλα κ κανονικο προγραμμα να εκανε δε ξερω αν θα την επαιρνα,ωραιο κορμι δε λεω αλλα δε μου εδωσε κ καλη εικονα τοτε ποσο μαλλον τωρα που θα εχει μεγαλωσει κιολας,τωρα παλι γουστα ειναι αυτα κ εγω εχω μεγαλωσει κ εχω παραξενεψει
Εκείνη την εποχή που ήταν της μόδας όλες αυτές στα μαγαζιά ήταν στα τοπ μουνια
Οπότε γενικά όλοι θα της περνάμε
Δυστυχώς όταν μαθαίνεις κάποια και βλέπεις τι ζωο είναι ή γενικά τι ντεκαυλε δεν μπαίνεις το ίδιο ευκολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom