You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φανή Enfer-Κουρτοπούλου (Dancer)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
citytouras_22
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
spank event ;; ηβεντ που πας και σε δέρνουν ;
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.332
- Πόντοι
- 2.546
Εμπαινα
Με τι όνομα είναι? Δεν είδα το όνομα της στην αφίσαΑσχολείται με το bdsm και μάλιστα το κάνει εξίσου καλά με το χορό. Θα είναι στο spank (event) για όσους ενδιαφέρονται...
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.785
- Πόντοι
- 11.146
....ΕnferΜε τι όνομα είναι? Δεν είδα το όνομα της στην αφίσα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.506
- Πόντοι
- 1.206
Πόσο πάει το μαλλι?
Τι περιλαμβάνει;Μάλλον 150
Συνήθως δεν έχουν ερωτική επαφή αυτές οπότε δεν αξίζει τον κόποΕίναι αφέντρα όμως από όσο γράφει δεν λέει για σκλάβα ούτε για ερωτική επαφή μόνο για να σε φτιάξει ότι γουστάρει ο καθένας
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.506
- Πόντοι
- 1.206
Έγραψαν ρε τυπε κλείσε ραντεβού τι άλλο νέοΤίποτα νεώτερο από την κορασίδα;
Τι κάνει δε θα σπυ πει κανείς
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.785
- Πόντοι
- 11.146
...σαν τι νεο μαγκα μου, αν εισαι fan του ειδους παιρνεις τηλεφωνο κ κανονιζεις ραντεβουΤίποτα νεώτερο από την κορασίδα;
Εδω οι υπηρεσιες κ τα τηλεφωνα
MISS ENFER - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 MISTRESS ATHENS
MISS ENFER - DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | | FETISH | MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | MISTRESS ATHENS +306944141870
domsecrets.gr
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
ρε τη φανουλα!το ειδα κ δε το πιστευα!την ειχα γνωρισει πριν απο πολλα πολλα χρονια,νεα χορευτρια το επαιζε τοτε,την πετυχα σε τατουατζιδικο στη δραπετσωνα που ειχε παει να φτιαξει μανικι,καλο παιδι κ αν εξαιρεσεις τις σακουλες κ τους μαυρους κυκλους κ την ανασα τασακι με αποτσιγαρα ισως να αξιζε να το γαμησεις κιολας...σαν τι νεο μαγκα μου, αν εισαι fan του ειδους παιρνεις τηλεφωνο κ κανονιζεις ραντεβου
Εδω οι υπηρεσιες κ τα τηλεφωνα
MISS ENFER - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 MISTRESS ATHENS
MISS ENFER - DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | | FETISH | MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | MISTRESS ATHENS +306944141870domsecrets.gr
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.506
- Πόντοι
- 1.206
Μόνο που όπως φαίνεται και από την αγγελία δεν θα τη γαμησεις αλλά θα σε γαμησειρε τη φανουλα!το ειδα κ δε το πιστευα!την ειχα γνωρισει πριν απο πολλα πολλα χρονια,νεα χορευτρια το επαιζε τοτε,την πετυχα σε τατουατζιδικο στη δραπετσωνα που ειχε παει να φτιαξει μανικι,καλο παιδι κ αν εξαιρεσεις τις σακουλες κ τους μαυρους κυκλους κ την ανασα τασακι με αποτσιγαρα ισως να αξιζε να το γαμησεις κιολας
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
καλα κλαιν,αυτα για τους μερακληδες αλλα κ κανονικο προγραμμα να εκανε δε ξερω αν θα την επαιρνα,ωραιο κορμι δε λεω αλλα δε μου εδωσε κ καλη εικονα τοτε ποσο μαλλον τωρα που θα εχει μεγαλωσει κιολας,τωρα παλι γουστα ειναι αυτα κ εγω εχω μεγαλωσει κ εχω παραξενεψειΜόνο που όπως φαίνεται και από την αγγελία δεν θα τη γαμησεις αλλά θα σε γαμησει
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.506
- Πόντοι
- 1.206
Εκείνη την εποχή που ήταν της μόδας όλες αυτές στα μαγαζιά ήταν στα τοπ μουνιακαλα κλαιν,αυτα για τους μερακληδες αλλα κ κανονικο προγραμμα να εκανε δε ξερω αν θα την επαιρνα,ωραιο κορμι δε λεω αλλα δε μου εδωσε κ καλη εικονα τοτε ποσο μαλλον τωρα που θα εχει μεγαλωσει κιολας,τωρα παλι γουστα ειναι αυτα κ εγω εχω μεγαλωσει κ εχω παραξενεψει
Οπότε γενικά όλοι θα της περνάμε
Δυστυχώς όταν μαθαίνεις κάποια και βλέπεις τι ζωο είναι ή γενικά τι ντεκαυλε δεν μπαίνεις το ίδιο ευκολα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 785