gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
αχαχαχαχαχαχαχα γιατρε πες την αληθεια, αναπολεις τις μερες που σε εσφαζα με στυλ και χωρις ιχνος μπινελικι ε?
Σε πρόλαβα! Στο έγραψα με π.μ!
αχαχαχαχαχαχαχα γιατρε πες την αληθεια, αναπολεις τις μερες που σε εσφαζα με στυλ και χωρις ιχνος μπινελικι ε?
ευτυχώς.
αααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα
Σε πρόλαβα! Στο έγραψα με π.μ!
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχα στο διαλο πνιγηκα
Και για να είμαι και ειλικρινής με ενοχλούσε και λίγο!
Τώρα τί να πω; Άφωνος...
τωρα θα πας να γραψεις κατι απο τα αρχικα σου στο θρεντ της εβιτας, να σε τορπιλισω, ναρθεις στα ζυγια σου να ανασανεις με ανακουφιση
νομιζεις......Ελεος ρε παίχτες κόφτε το, γιατί πρέπει να συμπίπτουν τα γούστα, γιατί πρέπει για μια τάνα να μαλλιοτραβιόμαστε. Ο καθένας να λέει τη γνώμη του, ειδικά αν είναι κακή (σε μένα αυτό βοηθάει)και κόφτε την κριτική στη γνώμη του άλλου. Δεν καταλαβαίνετε οτι όσο πιο πολύ ασχολούμαστε με μια τάνα και όσο πιο πολύ την παινεύουμε τόσο θα την τρώμε, και από τιμές και από άλλα πράγματα εννοώ. Πάρτε το χαμπάρι είναι επαγγελματίες και είμαστε ερασιτέχνες... και είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο ρε πούστη μου και σε άλλο αυτές, διασκεδάστε μαζί τους αλλά ΜΗ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΤΕ.
Δίωρο φουλ σέρβις με 150 , αλλά δεν μας λες ποιες και που τις βρίσκουμε αυτές...
Καλό είναι όταν λέμε κάτι να το υποστηρίζουμε με επιχειρήματα.
Προσωπικά μπορεί να μην είμαι τόσο "χωμένος" όσο άλλα μέλη, μπορεί να μην τιμάω κάθε 4-5 μέρες τάνα, αλλά από την εμπειρία που έχω, τέτοια τιμή δεν έχω βρει και δεν ξέρω αν πραγματικά παίζει...Το ό,τι στο μέλλον μπορεί να μειωθούν οι τιμές είναι κάτι θεωρητικό. Εδώ παρατηρούμε άλλες να αυξάνουν τις τιμές τους αντί να της μειώνουν και ας γνωρίζουν πως υπάρχει οικονομική κρίση.
Παίχτη μου, προσωπική εμπειρία μεταφέρω, για να βάλω ένα φρένο στην άσκοπη συζήτηση για τον αν είναι λίγα λεφτά τα 400αρια της τάδε τανας ή οχι.
ΙΜΗΟ 400 ειναι πολλά για οποιοδήποτο ρωσίδι, που το παίζει ντίβα, και απαιτεί συστάσεις κλπ
Και το λέω μετά λόγου γνώσεως, από πολυετές scouting, στη διάρκεια του οποίου μου έχουν φάει πολλά, μα πολλά, φράγκα τζαμπατζίδικα.
Το scouting και το puntering κρύβουν εκπλήξεις και πολλά-πολλά έξοδα...
Τεσπα, dεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για να καταλάβουμε ότι σε εποχή ύφεσης, άγριας μάλιστα και αυξανομενης, τα λεφτά που ζητάνει οι τανες σαν τη Λίνα πχ, είναι αστεία πολλά...
Nothing personal though και καμία αποδοκιμασία ως προς τα γούστα και το στυλ κυνηγιού του κάθε παίχτη... Μουνόδουλοι είμaste όλοι άλλωστε.
Απλά να μη χάνουμε και την επαφή με την πραγματικότητα...
Over and out
(ΥΓ
PM για ονοματα, τηλεφωνα κλπ μαλακίες, με αφορμή την παραπάνω γενική συζήτηση, δεν δέχομαι, δεν απαντώ)
ωραια & ομορφα τα οσα γραφεις,ομως δεν απαντας στο βασικο ερωτημα..[size=30pt]υπάρχουν λόκαλ με 150 το δίωρο φουλ σέρβις[/size]
Παίχτη μου, προσωπική εμπειρία μεταφέρω, για να βάλω ένα φρένο στην άσκοπη συζήτηση για τον αν είναι λίγα λεφτά τα 400αρια της τάδε τανας ή οχι.
ΙΜΗΟ 400 ειναι πολλά για οποιοδήποτο ρωσίδι, που το παίζει ντίβα, και απαιτεί συστάσεις κλπ
Και το λέω μετά λόγου γνώσεως, από πολυετές scouting, στη διάρκεια του οποίου μου έχουν φάει πολλά, μα πολλά, φράγκα τζαμπατζίδικα.
Το scouting και το puntering κρύβουν εκπλήξεις και πολλά-πολλά έξοδα...
Τεσπα, dεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για να καταλάβουμε ότι σε εποχή ύφεσης, άγριας μάλιστα και αυξανομενης, τα λεφτά που ζητάνει οι τανες σαν τη Λίνα πχ, είναι αστεία πολλά...
Nothing personal though και καμία αποδοκιμασία ως προς τα γούστα και το στυλ κυνηγιού του κάθε παίχτη... Μουνόδουλοι είμaste όλοι άλλωστε.
Απλά να μη χάνουμε και την επαφή με την πραγματικότητα...
Over and out
(ΥΓ
PM για ονοματα, τηλεφωνα κλπ μαλακίες, με αφορμή την παραπάνω γενική συζήτηση, δεν δέχομαι, δεν απαντώ)
Η τελευταία ατάκα της κριτικής του Κριτή
νομίζω ότι τα λέει όλα:
160ευρώ +60 πρωκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουμπεκί ρε μακάκες...! Δεν υπάρχει σε τέτοια τιμή τέτοιο σέρβις διαθέσιμο από 24άχρονο ρωσσιδάκι φωτιά για το ευρύ κοινό αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την ελλάδα και διαμαρτύρεστε! Και αν υπάρχει και μου το βρείτε κερνάω τους δέκα πρώτους...
Ατυχής φωτογραφία . Εμένα ξερακιανή μου φένεται από μπροστά . Παρεπιπτόντως το σουβλάκι είναι έκφραση της Λίνας για την κοιλιά της ,όχι δική μου !!!
Η τελευταία ατάκα της κριτικής του Κριτή
νομίζω ότι τα λέει όλα:
160ευρώ +60 πρωκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουμπεκί ρε μακάκες...! Δεν υπάρχει σε τέτοια τιμή τέτοιο σέρβις διαθέσιμο από 24άχρονο ρωσσιδάκι φωτιά για το ευρύ κοινό αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την ελλάδα και διαμαρτύρεστε! Και αν υπάρχει και μου το βρείτε κερνάω τους δέκα πρώτους...
Δεν με προσέχεις μου φαίνεται...Θεσ/κη θα τη βρεις !η κυρια στη φωτο ειναι η LIna?