Επισκέπτης
γιατι να μην εχω???ασε ρε που χεις αναγκη εσυ απο ενημερωση....
& αν δεν εχω εγω,εχουν οι υπολοιποι..
[size=30pt]ποιες ειναι λοιπον οι καλυτερες-φθηνοτερες τιμιες εργατριες με φουλ προγραμμα???[/size]
γιατι να μην εχω???ασε ρε που χεις αναγκη εσυ απο ενημερωση....
σιγά ρε παίχτες... Δλδ όποιος έδωσε τα ευρά του και έχει μια γνώμη για τη δαπάνη του, και τη λέει, είναι κακόπιστος;
Τι είναι κριτική; Αγαπουλίκι;
Ελεος! τον φάγατε τον άνθρωπο γιατί απομυθοποιεί το μύθο της τάνας Λίνας;
το πρωτευον ζητημα είναι τι παίζει με την συγκεκριμένη τανα ?
κ δευτερον, δεν είναι οτι εξεφρασε τη γνωμη του κάποιος αλλά μετά από 3 διθυραμβικές κριτικές (οι οποίες μαλιστα επιβεβαιώνονται κ απο αλλα σχολια στο θρεντ) ερχεται κ μια τρίτη που αναθεωρει ολες τισ υπόλοιπες κ μάλιστα υπάρχει κ θέμα με την εμφάνιση
[size=30pt]υπάρχουν λόκαλ με 150 το δίωρο φουλ σέρβις[/size]
θα μας πειτε τελικα???[size=30pt]ποιες ειναι λοιπον οι καλυτερες-φθηνοτερες τιμιες εργατριες με φουλ προγραμμα???[/size]
και να πω πως δε γαμείς.........θα μας πειτε τελικα???
και να πω πως δε γαμείς.........
και να πω πως δε γαμείς.........
που & που τον παιζωρε ουτε στο σπιτι λεμεεεεεε
χαχαχαχαχχχαχαχ
Δεν είναι τζαμπαντάν το 370 (+ξενοδοχείο?)... Μην τρελαθούμε με τα κατοστάρικα που ρουφάει η κάθε τάνα... Και θεωρήσουμε κι από πάνω ότι μας κάνει χάρη...
FYI:
υπάρχουν λόκαλ με 150 το δίωρο φουλ σέρβις
κι όσο περνάει ο καιρός, να δεις...
πουτσες μπλε..Δίωρο φουλ σέρβις με 150 , αλλά δεν μας λες ποιες και που τις βρίσκουμε αυτές...
Δυο φορές σου έχω επι μαλάκα αυτό που είχα, αλλά με έγραψες! Τώρα, επειδή είμαι σίγουρος πως δεν θα έχεις κρατήσει τα στοιχεία θα με παρακαλάς και δεν θα στη δίνω!!πουτσες μπλε..
να 'χαμε,να λεγαμε..
κλαψε οσο θες..Δυο φορές σου έχω επι μαλάκα αυτό που είχα, αλλά με έγραψες! Τώρα, επειδή είμαι σίγουρος πως δεν θα έχεις κρατήσει τα στοιχεία θα με παρακαλάς και δεν θα στη δίνω!!
για την ..... λες???Α! Και επειδή μου έκανες το δύσκολο με τη Λίνα, λες και δεν ξέρω την Τζούλια!
κλαψε οσο θες..
σ εχω παρακαλεσει πολλες φορες???
αλλο αυτο..Δεν θα το έθετα έτσι, διότι είμαι ανωτέρου ήθους!
Θα έλεγα πως μου είχες ζητήσει ευγενικά κάποιες "φάσεις" οι οποίες και έγιναν τελικά! ;) ;)
Δεν γίνεται να μην τις θυμάσαι ούτε αυτές!
Κανόνισε να γράψεις και κριτική! Όπως κάνατε με την Λίνα κάποιοι ξύπνιοι, ενώ η ίδια έλεγε πως δεν ήθελε.για την .... λες???
δεν σβηνω τιποτε γιατρε..
το βρηκα το τηλεφωνακι..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
γιατρε δεν ξερω τι μαλακιες λες,ουτε & με ενδιαφερει..Κανόνισε να γράψεις και κριτική! Όπως κάνατε με την Λίνα κάποιοι ξύπνιοι, ενώ η ίδια έλεγε πως δεν ήθελε.
Προφανώς αν δεν το γράψετε να το μάθουν και οι άλλοι πως γαμήσατε δεν το ευχαριστιέστε πλήρως!