Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή δεν απαντάει στο τηλέφωνο χωρίς συστάσεις? Τσάμπα χάρηκα!
Τσιμπα Ευα απο real date ιδια λεφτα πανω κατω αλλα δε δινει κουλουρι
Δηλαδή δεν απαντάει στο τηλέφωνο χωρίς συστάσεις? Τσάμπα χάρηκα!
..σειρα ..ξερεις κατι που δεν ξερω και πρεπει να προσεξω???για δωσε τα φωτα σου , εστω και σε pm..υποχρεος....συναγωνιστή μείνε αλάργα ... ;) ;) ;) ;) ;)
Τσιμπα Ευα απο real date ιδια λεφτα πανω κατω αλλα δε δινει κουλουρι
Αν είναι κατι σοβαρό καλύτερα να το πει δημόσια για να προστατευτούμε όλοι οι νυν και επίδοξοι πελάτες της.
όχι ρε παιδιά δεν είναι σοβαρό. .απλά το κορίτσι δεν έχει και πολύ σώας τας φρένας... οπότε το VFM της είναι μόνο όταν είναι σε καλή διάθεση πράγμα πολύ σπάνιο...
Το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο.Όποια κάνει κάτι που κατά την άποψη κάποιου ή κάποιων είναι ασυνήθιστο τότε βαφτίζεται τρελή ή ψυχάκιας. Πρόσφατα κάποια κοπέλα χαρακτηρίσθηκε ψυχάκιας εδώ μέσα και μετά από λίγο διαπίστωσα ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Δεν θέλω να την υπερασπιστώ αλλά μια χαρά παιδί είναι….και μουναρος
Δηλαδή είναι τρελή επειδή φοβάται και παίρνει τα μέτρα της μπας και πέσει σε κανέναν ..τρελό, αλητη , κλέφτη ,μπάτσο κλπ… λίγα γίνονται ?
Εμένα αυτό μου είπε όταν τη ρώτησα
Αφού μπορεί να το κάνει και την παίρνει…καλά κάνει
Το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο.Όποια κάνει κάτι που κατά την άποψη κάποιου ή κάποιων είναι ασυνήθιστο τότε βαφτίζεται τρελή ή ψυχάκιας. Πρόσφατα κάποια κοπέλα χαρακτηρίσθηκε ψυχάκιας εδώ μέσα και μετά από λίγο διαπίστωσα ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
όχι ρε παιδιά δεν είναι σοβαρό. .απλά το κορίτσι δεν έχει και πολύ σώας τας φρένας... οπότε το VFM της είναι μόνο όταν είναι σε καλή διάθεση πράγμα πολύ σπάνιο...
πιο αναλυτικα δεν εχει? να παρουμε μια ιδεα τι εννοει καθενας με το σωας και μη τας φρενας.
Μα ρε μαγκες ποια πουτανα ειναι στα καλα της με ολους εμας τους μαλακες που εχουν μπλεξει?
Μα ρε μαγκες ποια πουτανα ειναι στα καλα της με ολους εμας τους μαλακες που εχουν μπλεξει?
να την γαμησεις θες η να την παντρευτεις τελικα ρε τυπε;σκατομαθημενο, αναγωγο και αλλαζονικο πορνιδιο ειναι..
συμφωνω με τραμουντανα..κ εγω αυτες τις ενδειξεις εχω..
ο ντινος καλο λογο δεν εχει να πει για καμια γυναικα,αγνωστο το γιατι.απο εκει και περα,τι να νοιαζει καποιον η συμπεριφορα μιας τανας,απο την στιγμη που την θελουμε μονο για ενα πραγμα.το γαμησι.το κανει καλα;αυτο ειναι το ζητουμενο.και οχι ο χαρακτηρας της.Στο συγκεκριμένο θέμα ο ntinos69 ξέρει τι λέει παιδιά....
ο ντινος καλο λογο δεν εχει να πει για καμια γυναικα,αγνωστο το γιατι.απο εκει και περα,τι να νοιαζει καποιον η συμπεριφορα μιας τανας,απο την στιγμη που την θελουμε μονο για ενα πραγμα.το γαμησι.το κανει καλα;αυτο ειναι το ζητουμενο.και οχι ο χαρακτηρας της.