gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Λοιπόν να πω και γω τη γνώμη μου για τη Λίνα. Την πήρα πολλές φορές στα πρώτα της στάδια και μάλιστα από την πρώτη βραδιά ποπυ ήρθε. Είχαμε πολύ καλή χημεία εννοώ οτι την έβρισκα πολύ μαζί της πολύ. Εδειχνε και αυτή να την βρίσκει αλλά νομίζω οτι το κάνει με όλους. Είμαι όμως νότιος και από τότε που πήγε σταμάτησα να την βλέπω. Ποτέ δεν της έδωσα κάτι παραπάνω παρ' 'ολα αυτά ήταν παντοτε άψογη επαγγελματίας αλλά καθαρή επαγγελματίας. Είναι κάτι σαν τη Στέλα/Αλένα όμως καμία σχεση σε εμφάνιση όπου η Στέλα απέχει παρασάγγες. Μπορεί να την πατήσεις μαζί τους και να σε ρημάξουν. Και κάτι άλλο είναι η πιο άγρια money-hunter που έχω συναντήσει και μα την αλήθεια γνώρισα πολλές. Αν δείτε και το σάιτ της το έχει αλλάξει ώστε να αρπάζει ακόμη και από τις φωτό της. Εκείνο που με ενόχλησε είναι οτι το έπαιξε πονηρά από το ξακίνημά της και εκμεταλλεύεται άγρια πολύ άγρια.
Από όλα αυτά που αναφέρεις εγώ διακρίνω την περιγραφή της "επιτυχημένης πουτάνας".
Μην κοροϊδεύομαστε! Όλοι αυτό δεν θέλουμε; Να αισθανόμαστε μαζί τους "μοναδικοί"; Άρα καλά την κάνει τη "δουλειά" της!
Το θέμα είναι όταν φεύγει κανείς από το meeting να ξαναλειτουργεί το πάνω κεφάλι και να λέει. "Ρε την πουτάνα! Κόντεψε να με πείσει πως είμαι μοναδικός και με ερωτεύτηκε. Μπράβο της!".
Μην το πιστέψει κι όλας κανείς...