gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πολλούς .. όλες οι κουφάλες οι λαικατζήδες στην γειτονιά μου από κεί είναι.. το τι γαμωσταυρίδι ακούνε κάθε Σάββατο η ψυχή τους το ξέρει..
σε ξυπνανε μουρο μου;;;;;
πολλούς .. όλες οι κουφάλες οι λαικατζήδες στην γειτονιά μου από κεί είναι.. το τι γαμωσταυρίδι ακούνε κάθε Σάββατο η ψυχή τους το ξέρει..
σε ξυπνανε μουρο μου;;;;;
μπαααα.. δεν είναι τόσο κοντά.. εξάλλου δεν καταλαβαίνων και τίποτις..
μόνο ένα πρωί είχαν πλακωθεί μεταξύ τους και πήρα το λάστοχο και τους κατέβρεξα... όταν αρχίσανε να βρίζουνε τους γαμωσταύρισα και πέταξα δυό αυγά... μετά το βουλώσανε...
ηταν και κοκκινα?
όχι .. ωμά..
τι λεει τα κουναβια? σκαψανε το δρομο? χωρανε ολοι μεσα ή πρεπει να τους βαλουμε επιλεκτικα?
δεν τον είδες τον περσόνα.. είναι στην Κερατέα αλληλέγγυος.. ή σκέτο εγκυος????ρε θα βγαλω το θεριο εξω λεμε και θα παω να περασω απο χαντακια και κεφαλια για χτενισμα.
τακους περσονα????
δεν τον είδες τον περσόνα.. είναι στην Κερατέα αλληλέγγυος.. ή σκέτο εγκυος????
ρε θα βγαλω το θεριο εξω λεμε και θα παω να περασω απο χαντακια και κεφαλια για χτενισμα.
τακους περσονα????
ηθελα ναξερα αν χρειαστει κανα βρεφος κανας γερος καμια εγγυος επειγουσα διακομιδη θα πανε ησυχα ησυχα απο τις παρακαμπτηριους που ειπε ο γκαμπα?
να βάλουν γεφυράκια εκεί τιμής ένεκεν και κάνουμε και σάλτα όταν κάνουμε κόντρες.....
επιμενουν τα μπατσακια και θα γινει της Κορεας μουυ φαινεται...
θα εχουμε αιματα απο οτι βλεπω...
Τραμ,κοιτα μαλακα μην εμφανιστεις εκει κατω,μπορει να σε θυμουνται απο τις βολες
αυγων και να στην πεσουνε αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ
την επόμενη θα τους ρίξω αυγά από στρουθοκάμηλο ρε
το νου σου λεμεεεεεεεεε
δεν ξεχνανε οι αρβανιτες
Γκαμηλες οι πουστηδεςςςςςςς
Θα εχεις πεσιματα
κακιά φάρα.. το ξέρω.. αλλά τους έχω χεσμενους. .έχεις ιδέα από Εβρίτες της διασποράς?
Οχι,δεν εχω επαφες με αμφιλεγομενης εθνικοτητας κατοικους αυτης της χωρας
μιλαω μονο με γνησιους
Αρκαδες-Ηπειρωτες-Κρητικους-Ρουμελιωτες....
Οι Εβριτες τουρκοφερνουν