tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κερατια ειναι η χαρουπια ρε συ
Χαρουπια να δουν τα ματια σου στην Κερατια
τα χαρούπια τα λένε ξυλοκέρατα στο χωριό μου ρε ;) ;)
Κερατια ειναι η χαρουπια ρε συ
Χαρουπια να δουν τα ματια σου στην Κερατια
τα χαρούπια τα λένε ξυλοκέρατα στο χωριό μου ρε ;) ;)
πουστάκια το λαγούμι οι κερατιώτες το έσκαψαν ελέω πάσχα....
τα χοιρινά θα τα κάμουν νοστιμότατον οφτόν και θα τα θάψουν εκεί μέχρι να πασχαλιασει....
Ε,γιαυτο το βγαλαν ετσι το αρβανιτοχωρι τους
Φτιαχνουν και ωραια προβατινα
Χανουν τα μπατσουλακια που ξεροσταλιαζουν
μην τρως πολύ εκεί στα οδοφράγματα γιατί θα ανεβάσεις χοληστερίνη...
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/04/keratea-tafroi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
γαμίσι και πρόστιμο θέλουνε...
αλλά σκέφτομαι κάτι καλύτερο... θα στήσω και γω μπλόκο στην Πανόρμου και στην Κηφισίας και όποιος πουστης από άλλο δήμο πάει να περάσει θα τον βάλω να πλερώνει 5 ευρώ διόδια..
δηλαδή η δική μου περιοχή γιατί είναι χωματερή όλων των γαμημένων δημόσιων υπηρεσιών και όλοι οι κερατάδες που θένε να πάνε στα νοσοκομεία έρχονται και με ενοχλούν με τα αμάξια τους..
νταξ λοιπόν.. όχι ΧΥΤΑ στην Κερατέα αλλά διόδια στην είσοδο των κερατιωτών στην Αθήνα.. να πλερώνουν οι πούστηδες να μάθουν..
γαμίσι και πρόστιμο θέλουνε...
αλλά σκέφτομαι κάτι καλύτερο... θα στήσω και γω μπλόκο στην Πανόρμου και στην Κηφισίας και όποιος πουστης από άλλο δήμο πάει να περάσει θα τον βάλω να πλερώνει 5 ευρώ διόδια..
δηλαδή η δική μου περιοχή γιατί είναι χωματερή όλων των γαμημένων δημόσιων υπηρεσιών και όλοι οι κερατάδες που θένε να πάνε στα νοσοκομεία έρχονται και με ενοχλούν με τα αμάξια τους..
νταξ λοιπόν.. όχι ΧΥΤΑ στην Κερατέα αλλά διόδια στην είσοδο των κερατιωτών στην Αθήνα.. να πλερώνουν οι πούστηδες να μάθουν..
εχω κατεβει στο "on the Rocks" στο Λαυριο αρκετες φορες για καφε τα πρωινα των Κυριακων
κανονικοτατα απο Λαυριου,και στο κατεβα και στο ανεβα στην Κερατιά τα λεω με ενα φιλαρακο απο ενα
αλλο φορουμ μοτοσυκλεταδικο...εχω δει και πολλες φασεις..
Ελα να σε παω με το μοτοσακο,να παραγγειλουμε προβατινα να γλυφεις τα δαχτυλα σου
(να σε βγαλω και φωτο στα χαρακωματα,να την ανεβασουμε εδω να δεις χαρες ο Ισιος..)
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
(να σε βγαλω και φωτο στα χαρακωματα,να την ανεβασουμε εδω να δεις χαρες ο Ισιος..)
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
την εχουν γραμμενη την Αθηνα σου στα αρχιδια τους
εχουν απο ολα
την εχουν γραμμενη την Αθηνα σου στα αρχιδια τους
εχουν απο ολα
αλήθεια? έχουν Ιπποκρατείο? Ελπίς? Ερυθρό Σταυρό? Ντυνάν? Αγιο Σάββα (αχρειάστος να είναι) ? Αρειο Πάγο? Εφετείο? Διοικητικό Εφετείο (εκεί που έχουν κάνει τις προσφυγές για να ανεβάσουν το μαμούνι για τις απαλοτριώσεις)?
αλλά οι κουφάλες θέλουν να πετάνε τα σκουπίδια τους στην αυλή του γείτονα και όχι στην δικιά τους..
να πάνε να γαμηθούνε τα μουνόπανα...
εφυγαααααααααααααααΠώς είχα την εντύπωση ότι το Πάσχα είναι η εποχή του αρνιού του κατσικιού και ουχίν του χοιρινού...
ΈΚΤΑΚΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Κούπερ αμανάτι - Ντούσαν ελεύθερος! Σάλτα στο βαζελόνημα να δεις ;)
Και νοσοκομεια εχουν κοντα (Μελισσια/Φλεμινγκ-Ελευσινα/Θριασιο)και ιδιωτικες κλινικες σε Κορωπι
Μαρκοπουλο
οσο για δικαστηρια στελνουν αντιπροσωπους,ξερεις ποσοι δικεοροι εχουν εξοχικα-μονιμες
κατοικιες εκει κατω;
μονο ο Μαντελης ηταν μαγκας που δεν πηγε να δικαστει;
εχουν απο ολα λεεεεεε,κλααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τα δικα τους τα καινε
εσυ γιατι τα στελνεις στα Λιοσια;
Πας να μεινεις στα Λιοσια διπλα στην χωματερη να δεις τι ωραια που ειναι;
καλά ας τολμήσει να περάσει κερατιώτης από την γειτονιά μου.. έτσι θα τον κάνω
Την περιοχή την ξέρω και κανείς κερατεοφασίστας δεν έχει δικαίωμα να μου απαγορεύσει να χρησιμοποιήσω δημόσιο δρόμο τον οποίο έχω -έχουμε πληρώσει...
έχεις γνωρίσει αρβανιτοκαλυβιοκερατιώτες απο κοντά;