BrotherDay
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2018
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Ό,τι και να λέμε εμείς, μάγκες, ο μπουχέσας το περνούσε αμέτρητα χέρια το γκομενάκι. Χόρτασε ο πούτσος του γαμήσι. Τον σταυρό του θα έπρεπε να κάνει κάθε μέρα.
θα συμφωνήσω απόλυτα . Ειδικά για την ηλικία της . Ο καημένος ο Λιάγκας πρέπει να έφαγε αμέτρητο κέρατο . Μάλιστα σε συνέντευξη του με Αρναούτογλου έλεγε διαφορα πράγματα μεταξύ σοβαρού και αστείου από τα οποία μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι είναι cuck . Πολύ θα γουσταρα η Φαίη να τον έχει κάνει τον μαλακα τηςΤα πιο ωραία πόδια Ελληνίδας διάσημης κατ εμέ.
ποιος την γαμαει εχει βγει παραεξω τπτ;
κατι Ρωσοι ολιγαρχες την πηραν παρτουζα με Μενεγακη στα σκοπια , εγραψε ο χιος .... :-
O Ρωσος ολιγαρχης τα εχει βαρεθει τα διμετρα ξανθα..Ο Ρώσος ολιγάρχης που είναι ικανός να πηδήξει δίμετρα 20χρονα ξανθά μοντέλα (φυσικές ξανθιές, όχι βαμμένες) ήρθε στην Ελλάδα να πηδήξει δύο βαμμένες ξανθιές στην εμμηνόπαυση. Λογικό μου ακούγεται, ΣΙΓΟΥΡΑ είναι αλήθεια
O Ρωσος ολιγαρχης τα εχει βαρεθει τα διμετρα ξανθα..
Θελει και κανενα επωνυμο μιλφακι για ποικιλια..
Σιγα μην εχουνε χαλαρη σαρκα..Τι να σου πω τύπε. Εσύ θεωρείς λογικό να προτιμήσει κάποιος τη χαλαρή σάρκα των πιο πάνω από τα σφικτά 20χρονα που κουβαλάνε τα καλύτερα γονίδια του κόσμου, δικαίωμά σου άλλωστε. Εγώ το θεωρώ απίθανο, επίσης δικαίωμά μου
Ολη την ωρα οι ολιγαρχες γευονται αρνακι του γαλακτος,καμια φορα δοκιμαζουν και γιδα βραστη τυπε!Τι να σου πω τύπε. Εσύ θεωρείς λογικό να προτιμήσει κάποιος τη χαλαρή σάρκα των πιο πάνω από τα σφικτά 20χρονα που κουβαλάνε τα καλύτερα γονίδια του κόσμου, δικαίωμά σου άλλωστε. Εγώ το θεωρώ απίθανο, επίσης δικαίωμά μου