Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Μστο αλτερ όπου τα τσιμπούκια συνεχίστηκαν, καθόταν σε ένα σκαμπό με μίνι συνέχεια (αναρωτιέμαι γιατί σε σκαμπό και γιατί μόνο με μίνι χαχαχαχα) και όπου μας έκανε flash λίγο μουνάκι που και που.
μου έλεγε πατέρας δημοσιογράφου που δούλευε στο αλτερ ότι όλες εκει μέσα γαμιόσαντε μέχρι και στις τουαλέτες

• Ουάου
Αντιδράσεις: satov1

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μου έλεγε πατέρας δημοσιογράφου που δούλευε στο αλτερ ότι όλες εκει μέσα γαμιόσαντε μέχρι και στις τουαλέτες

όχι με εμάς όμως .......
00020344.gif~c200

00020344.gif~c200

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Θυμιζει γυναικα τριτου φυλου.. η' μου φανηκε..; :rolleyes:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Άρχισαν τα όργανα  :orchestra:
Ποιος πήρε τζιπ στη Φαίη όταν πούλησε (εξαιτίας του Λιάγκα) το δικό της;;; :effemine:

Χωρισμός Λιάγκα - Σκορδά: Το συμβόλαιο των 500.000 ευρώ που αρνήθηκαν, οι γκρίνιες και το τζιπ της Φαίης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δυο τους δεν ήθελαν να κρύβονται πια, μιας και εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφασή τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από πέρσι τα Χριστούγεννα και κάτω από άκρα μυστικότητα οι δυο τους είχαν συναντηθεί με το λογιστή τους και ζήτησαν να “χωρίσουν” τα οικονομικά τους, την επιμέλεια των οποίων όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου είχε ο Γιώργος.

“Έτσι για αρχή πέρασε το site της Φαίης Σκορδά στο όνομά της, ενώ και φέτος υπέγραψαν διαφορετικά συμβόλαια με τον Ant1”, όπως αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, όταν με παρότρυνση του Γιώργου Λιάγκα (όπως λένε οι πληροφορίες) πούλησε πριν καιρό το τζιπ της και το αντικατέστησε με ένα Fiat 500αράκι.

Η Φαίη παραπονιόταν συνεχώς πως το αυτοκίνητό της δεν την εξυπηρετούσε για να μεταφέρει τα πράγματα των παιδιών και τα ψώνια της και έτσι λίγο καιρό αργότερα εθεάθη στη Γλυφάδα να οδηγεί ένα μαύρο τζιπ.

Τέλος, εκτός από τα χωριστά ταμεία το ζευγάρι αρνήθηκε και πρόταση 500.000 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα supermarket που τους ζητούσε αποκλειστική συνεργασία για εμφάνισής τους ως παντρεμένοι στα διαφημιστικά σποτ.
Το project είχε βάθος διετίας και το πρώην ζευγάρι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, μιας και η απόφαση του χωρισμού είχε παρθεί...

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
παει.
τα γαμησε τα παιδια της τελειως. τα ξεσκισε μιλαμε.
οταν χωριζουνε σε τετοια ηλικια ειναι τρελη πουτσα !

μαλακιες

η' πολυ μικρα (οπως τα δικα της) ή πολυ μεγαλα (ανω των 18) πρεπει

οι ενδιαμεσες ηλικιες ειναι πουτσα, τα εχουν πει ψυχολογοι

KnightMike

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μια υποψία ότι την κεράτωσε πρώτος ο Λιάγκας και μετά του το ανταπέδωσε. Ήδη μιλάνε για ένα ξανθό μοντέλο(?) που ήταν μαζί τους στο Πρωινό και θα είναι τώρα μαζί με τον Λιάγκα σε ένα τηλεπαιχνίδι. Γαμάει ο σαπιοκοιλιάς με την καμπούρα και την τσιριχτή φωνή μάγκες μου...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Έχω μια υποψία ότι την κεράτωσε πρώτος ο Λιάγκας και μετά του το ανταπέδωσε. Ήδη μιλάνε για ένα ξανθό μοντέλο(?) που ήταν μαζί τους στο Πρωινό και θα είναι τώρα μαζί με τον Λιάγκα σε ένα τηλεπαιχνίδι. Γαμάει ο σαπιοκοιλιάς με την καμπούρα και την τσιριχτή φωνή μάγκες μου...

:headbang: :headbang: ελεος ο χοντρος!!τετοιο σουξε?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.933
Πόντοι
24.596
τυπε εχει προσωπικοτητα  :S :S :S

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μαθαμε ποια "εσφιξε" ο Λιαγκας ?