boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 17.672
- Πόντοι
- 2.256
Προυσχή στραβάδια
www.imagebam.com/image/8a765c466217275]
[/URL]
www.imagebam.com/image/8a765c466217275]
![](http://thumbnails105.imagebam.com/46622/8a765c466217275.jpg)
Ισως σου φαινεται τυπε γιατι δε γραφει πλεον στο νημα της ο μυστης Σουκερας που ελεγε ολα για παρτη σου βλαχαρα.Τωρα πλεον δειχνει κυρια.εχει φτιαξει παρα πολυ
Με αφορμή τον σάλο που είχε προκλήθεί με το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για την Κύπρο, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή, η Φαίη Σκορδά είχε κάνει ένα σχόλιο μέσα από την εκπομπή της «Πρω1νό». «Το ότι δεν έχει τις σπουδές που θα έπρεπε εντάξει! Ακολουθεί τον δικό του δρόμου που αρέσει κιόλας. Μέχρι ποιο σημείο αρέσει; Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και εκεί αυθρόμητα να πας να κάνεις μια ομοιοκαταληξία χωρίς να κάνεις μία δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες μπορεί να υπάρχουν, να πετάξεις μία λέξη έτσι, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο», είχε πει η Φαίη Σκορδά.
αυτο το σχολιο τωρα θεωρειται βρισιμο;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑδεν χρειαζονται τα κεφαλαια και με τα μικρα φαινεται η χαζομαρα σου
Π Ο Υ Τ Α Ν Α Ρ Α
Σ Κ Υ Λ Α, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ
γιατι υπαρχει προβλημα;Τυπε εσυ την καταράστηκες?![]()
γιατι υπαρχει προβλημα;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΚΥΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΩΘΗναι
δεν θα μπορει να κοιμηθει το βραδυ η φαιη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι υπαρχει προβλημα;
Τυπε τι καταρες της εδωσες?θα μας πεις?![]()