anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
παιδια αυτη πρεπει να ψαχνει για πουτσο δε εξιγητε αλλιως μαλλον δε τη γαμαει καλα ο δικος της
τι σας αρεσει απο αυτο το καραμπαζο δε μπορω να καταλαβω...;
μηπως ειναι γκαβος και δε βλεπει οτι ειναι αβυζη ακωλη και εχει μια μουρη γαμησε τα...Μη σ ακούσει ο σουκερμαν
Μη σ ακούσει ο σουκερμαν
γούστα τύποι ...μηπως ειναι γκαβος και δε βλεπει οτι ειναι αβυζη ακωλη και εχει μια μουρη γαμησε τα...
οχι και μπαζο ρε φιλε δε τη γαμαγες εσυ δηλαδη αυτο μας λες οτι γαμας καλυτερες;τι σας αρεσει απο αυτο το καραμπαζο δε μπορω να καταλαβω...;
γούστα τύποι ...
Ναι για το σουκερα ... που έχει χυσει τόνους μελάνι εδώ μέσα για τη φαιη
το αν γαμαω καλυτερες ειναι αλλη ιστορια και δεν εχει σχεση με τον αν μπορω να κρινω μια γυναικα ως προς την ομορφια. λοιπον η γνωμη μου ειναι οτι ειναι το μπαζο του μπαζου ω μπαζο! Απλως οι περισσοτεροι πεφτετε στη γνωστη λουμπα επιδη είναι διασημηοχι και μπαζο ρε φιλε δε τη γαμαγες εσυ δηλαδη αυτο μας λες οτι γαμας καλυτερες;
παιδια αυτη πρεπει να ψαχνει για πουτσο δε εξιγητε αλλιως μαλλον δε τη γαμαει καλα ο δικος της
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/assets/images/660x/138297.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
λετε να ισχυουν αυτα που λεει η Χειλουδακη για τον Λιαγκα? οτι ειναι κρυφοπουστας και τετοια?
Συμφωνώ απόλυτα ...αν δεν ηταν διάσημη θα μπορουσε να είναι βίζιτα των 80€το αν γαμαω καλυτερες ειναι αλλη ιστορια και δεν εχει σχεση με τον αν μπορω να κρινω μια γυναικα ως προς την ομορφια. λοιπον η γνωμη μου ειναι οτι ειναι το μπαζο του μπαζου ω μπαζο! Απλως οι περισσοτεροι πεφτετε στη γνωστη λουμπα επιδη είναι διασημη
δε κρινουμε εδω αν ειναι καλη στη δουλεια της η αν ειναι διασημη αμα μας γκαβλωνει κρινουμε και ναι ειναι γκαυλα οσο για οτν αλλον που λεει οτι για 80 ευρω εγω του λεω οτι καμια δε αξιζει για γαμηση που να πρεπει να δωσεις πανω απο ενα πενηνταρη και αυτο επειδη γλιτωνης χρονο για να πας εξω για ποτα και ταβερνα και τετοια μεχρι να γαμησειςτο αν γαμαω καλυτερες ειναι αλλη ιστορια και δεν εχει σχεση με τον αν μπορω να κρινω μια γυναικα ως προς την ομορφια. λοιπον η γνωμη μου ειναι οτι ειναι το μπαζο του μπαζου ω μπαζο! Απλως οι περισσοτεροι πεφτετε στη γνωστη λουμπα επιδη είναι διασημη
τι λεει η χειλουδακη τυπε?για πεςλετε να ισχυουν αυτα που λεει η Χειλουδακη για τον Λιαγκα? οτι ειναι κρυφοπουστας και τετοια?
τι λεει η χειλουδακη τυπε?για πες
πουστρόνι φαίνεται από την φωτό,αυτός....Μετά τον Ουγγαρέζο, τον Λάτσιο, ο κουμπάρος της και ακόμη -μέχρι να τελειώσει τις διακοπές- έχει καιρό να φάει κι άλλες πούτσες.
πουστρόνι φαίνεται από την φωτό,αυτός....