ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 3.897
- Πόντοι
- 456
Θα ήθελε να διακορεύσει και την πρώην κυρία Λιάγκα.Ο διακορευτής της Όλγας Τρέμη δεν "έπαιρνε" τα μάτια του από τα βυζιά της και της "πετούσε" σπόντες
Θα ήθελε να διακορεύσει και την πρώην κυρία Λιάγκα.Ο διακορευτής της Όλγας Τρέμη δεν "έπαιρνε" τα μάτια του από τα βυζιά της και της "πετούσε" σπόντες
ΚΥΡΙΟΣ Μπιρλας κοσμημα για το σαι μαςΟΧΙ ειναι μουνις
ναι θα του κανουν μεταφορα απο Μαλανδρινοδομοκο θα παει και ο νιπλης για πασχα..
Τον ζητάνε όλες οι φυλακές?ναι θα του κανουν μεταφορα απο Μαλανδρινο
πως λεμε γυρολογος των γηπεδων;Τον ζητάνε όλες οι φυλακές?
Επίτιμος κρατούμενος.πως λεμε γυρολογος των γηπεδων;
αυτος ειναι γυρολογος των φυλακων
ειναι πιο κατανυκτικα για πασχα.....ναι θα του κανουν μεταφορα απο Μαλανδρινο
Eνημερωσε λιγο κατι αργοσχολους μισθωτους-δημοσιους κλπ οτι δεν λεμε για γκαλα με Φαιη,βεβαια δεν εχω και υψηλες απιτησεις απο αυτουςειναι πιο κατανυκτικα για πασχα.....
Το ιδιο πραγμα γραψαμε ακριβως,βεβαια εμενα δεν με πολυνοιαζει,εσυ εισαι πιο κοντα για να σου ερθει για δανεικαΜπηκε ρε μαλακα και ο αλλος ο χαζεμένος που μιλαμε για Σταματινα και λεει για Φαιη , απο την πεινα κοντευει τα τυφλωθει![]()
Το ιδιο πραγμα γραψαμε ακριβως,βεβαια εμενα δεν με πολυνοιαζει,εσυ εισαι πιο κοντα για να σου ερθει για δανεικα![]()
ΥπερβολεςΤα μεγαλα πνευματα συναντιουντε που λενε
Που να ερθει ρε μαλακα , αφου παει για τυφλωση .. επιτηδες τα κανει ολα αυτα μπας και τσιμπησει κανα επιδομα .. δυσκολα τα χρόνια με Μητσοτακη
Ντουγρου μεσα στην θαλασσα θα φτασει με το λευκο μπαστουνι![]()
μονο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ....για μια νεα ελλαδαΥπερβολες![]()
Δυσκολο συντροφε,πρεπει να εκτοπισει τον τεραστιο ογκολιθο της πολιτικης που ακουει στο ονομα Νικοςμονο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ....για μια νεα ελλαδα
Δυσκολο συντροφε,πρεπει να εκτοπισει τον τεραστιο ογκολιθο της πολιτικης που ακουει στο ονομα Νικος![]()
Θα βουλιαξει αυτος , ηδη ειναι στην πορτα , και μονος του να κατεβει θα χάσει![]()
Θυμασαι ενδοξες εποχες που κατεβαινει ο Γιωργακης μονος του για προεδρος και εκλεγοταν και πανηγυριζε ο κοσμος?Θα βουλιαξει αυτος , ηδη ειναι στην πορτα , και μονος του να κατεβει θα χάσει![]()
δε ξέρω αν παρατήρησες το προηγούμενο μήνυμα...Θυμασαι ενδοξες εποχες που κατεβαινει ο Γιωργακης μονος του για προεδρος και εκλεγοταν και πανηγυριζε ο κοσμος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καποιος να ψεκασει το νημα![]()
Εχω ειδικα φιλτρα που αποκρυπτουν ανουσια ποσταρισματαδε ξέρω αν παρατήρησες το προηγούμενο μήνυμα...
ακριβώς από πάνω σου![]()