nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.631
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε ζήλεψα τύπο που δεν θυμαμαιΕσύ ρε μουνί εχθές μπήκες σε όλες τις ξεκωλιαρες για να γεμίσεις τα πρόσφατα νήματα με το νικ σου ;
Τυπε ζήλεψα τύπο που δεν θυμαμαιΕσύ ρε μουνί εχθές μπήκες σε όλες τις ξεκωλιαρες για να γεμίσεις τα πρόσφατα νήματα με το νικ σου ;
Το σεισμό τον προκάλεσε η φωτογράφιση της Σκορδά?Στο μεταξύ κοίτα εκείνη την ώρα οι άλλοι είδηση
Σιγα την φωτογραφησηΤο σεισμό τον προκάλεσε η φωτογράφιση της Σκορδά?
Δεν έχει τόσους η Φαίη.50 ίσως ναι.Σιγα την φωτογραφηση
Φωτογραφηση με "θορυβο" ούτε στο περιοδικό TV Control δεν έκαναν μια 10ετια πριν
Ελεος με τους 500 συμβούλους πλεον
Μπραβο τυπε που τον έπαιξες με περιοδικό, ετσι πρέπει να κρατάμε της παραδοσηςΟριστε και η φωτογταφιση απο το βημα που αγορασα σημερα.Η συνεντευξη δε μας απασχολει μιας και μας νοιαζει η εικονα της που ειναι σαν νεραιδα,σαν κουκλα με σφυγμο,και οχι το τι-τετριμμενο-λεει.Κοιταξτε ποδια στηθος μαλλια χειλη ματια.Αψεγαδιαστη...Επεσε και μια απιστευτη μαλακια,αν και της γενιας του ιντερνετ και της οθονης,αισθανομουν την αναγκη να αφιερωσω μια με τον πραδοσιακο τροπο στην απολυτη ελληνιδα μουναρα
Εχω ριξει ρε φιλε μπροστα απο οθονη τηλεορασης λαπτοπ pc ταμπλετ κινητου 4ψηφιο αριθμο με τη φαιη,ας ειναι πρωτη φορα και με εντυπο μεσοΜπραβο τυπε που τον έπαιξες με περιοδικό, ετσι πρέπει να κρατάμε της παραδοσης
Θέλουμε λεπτομέρειες.woke σκουπίδι. Την έχω σιχαθεί. Εντωμεταξύ οργιάζουν φήμες για το τι έκανε στην Θεσσαλονίκη πριν γίνει φίρμα.
Google it. Φήμες είναι. Δεν ξέρω αν ευσταθούν.Θέλουμε λεπτομέρειες.
Γαμιολα άμα δε βάλεις μαύρο καλσον με το αστραφτερό θα χυσυμε την Τσιμτσιλη
Eγω έχω πιτσιλησει οθόνη τηλεόρασης βλέποντας Μενεγάκη ...Εχω ριξει ρε φιλε μπροστα απο οθονη τηλεορασης λαπτοπ pc ταμπλετ κινητου 4ψηφιο αριθμο με τη φαιη,ας ειναι πρωτη φορα και με εντυπο μεσο
ΣτηρίζωEγω έχω πιτσιλησει οθόνη τηλεόρασης βλέποντας Μενεγάκη ...
Πιτσιλαγες την οθόνη και δεν αγχωνοσουν...ενώ τώρα...μπορεί να αγχώνεσαι για πάρα πολλά λιγότερο ευχάριστα .Στηρίζω
Και καθάρισα κι εγώ με αμάξι με διπλάσιο αμονιαζολ
Τότε που οι οθόνες δεν πάθαιναν τιποτα
Θυμάσαι επιδείξεις μόδας ... σε πρωινάδικα 90s ;;; Και 00s προ κρίσης !!!!!!!!!Eγω έχω πιτσιλησει οθόνη τηλεόρασης βλέποντας Μενεγάκη ...
Tα βιώματά μου λιώνουν σίδερα που έλεγε ο Καζαντζίδης...Θυμάσαι επιδείξεις μόδας ... σε πρωινάδικα 90s ;;; Και 00s προ κρίσης !!!!!!!!!
Απίστευτα !!!