Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.046
Θεϊκή η κορμαρα της μιλφαρας φαιηςΜε αυτή της Φαίης έχυσε όλη η χώρα.
Θεϊκή η κορμαρα της μιλφαρας φαιηςΜε αυτή της Φαίης έχυσε όλη η χώρα.
Κορμί απίστευτο.Θεϊκή η κορμαρα της μιλφαρας φαιης
Οσο πρέπει φυσικά.Λιγο βυζακι
Καύλα με το σταυρουδάκι ανάμεσα στις βυζάρεςΚαύλα.
Όντως πουτανα οκξςβΛιγο βυζακι
Ειναι καυλα γιατι ειναι αυτο το οξυμωρο και υποκριτικο της καλης χριστιανης που ομως ειναι μιλφαρα και μας τη κανει τουμπανο καθε μερα και ντυνεται προκλητικα με τα μινι μεχρι τη μουναρα της και τα βαθια ντεκολτε αλλα ειναι και θεοσεβουμενη και ντροπαλη ταυτοχρονα,αλλα θα ηθελα καποιες φορες να μη το βαζει γιατι κρυβει το τεραστιο μπουστο της και την απιστευτη βυζοχαραδρα της και δεν εχουμε την τελεια εικονα για "αδειασμα".Και σημερα και στη πρεμιερα φετος και σε παρα πολλες εκπομπες ολα αυτα τα χρονια εχει αυτο το σταυρουδακι αναμεσα στις βυζαρες της και σου εμποδιζει τη θεα οταν θες να τα χυσεις,το ιδανικο θα ηταν να βγει οπως στο τρειλερ του μεγκαΚαύλα με το σταυρουδάκι ανάμεσα στις βυζάρες
To Κιλκίς δεν έχει σλαβόφωνους παρά μόνο κάτι λίγους πέριξ της Γουμένισσας.Όντως πουτανα οκξςβ
Μάλλον Κιλκίς δεν είναι Ελληνίδα έχει κ σλαυικο αίμα και θα κανε κ πολλά σλαυικαντσιμπουκια όταν έπρεπε
Ισχύουν.To Κιλκίς δεν έχει σλαβόφωνους παρά μόνο κάτι λίγους πέριξ της Γουμένισσας.
Ο πληθυσμός του είναι κυρίως προσφυγικός , Θρακιώτες, Πόντιοι και από Στενήμαχο, Στρώμνιτσα και Μελένικο.
Από τη μεριά της μάνας της νομίζω είναι από Άνω Πορόια , Βλάχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης για μένα το πιο καυλωτικο της είναι η φωνή της.
Βλαχα δηλαδή ΡουμαναTo Κιλκίς δεν έχει σλαβόφωνους παρά μόνο κάτι λίγους πέριξ της Γουμένισσας.
Ο πληθυσμός του είναι κυρίως προσφυγικός , Θρακιώτες, Πόντιοι και από Στενήμαχο, Στρώμνιτσα και Μελένικο.
Από τη μεριά της μάνας της νομίζω είναι από Άνω Πορόια , Βλάχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης για μένα το πιο καυλωτικο της είναι η φωνή της.
Αυτή μου φαίνεται πως είναι η μενεγακη ή είναι η ιδέα μου???Εμπρός και πίσω όψη.
To δικό σου διαβατήριο τι λεει δηλαδή;Όντως πουτανα οκξςβ
Μάλλον Κιλκίς δεν είναι Ελληνίδα έχει κ σλαυικο αίμα και θα κανε κ πολλά σλαυικαντσιμπουκια όταν έπρεπε
Ο,τι να ναι...Βλαχα δηλαδή Ρουμανα