Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 6.693
- Πόντοι
- 1.046
Δεν μπορω να καταλάβω αν το λες ειρωνικά ή όχι συνάδελφεΑηδία το υπερβολικό Photoshop , μπλιάχχχχ
Δεν μπορω να καταλάβω αν το λες ειρωνικά ή όχι συνάδελφεΑηδία το υπερβολικό Photoshop , μπλιάχχχχ
καθόλου ειρωνικά , το λέω ειλικρινά .... εσένα σου αρέσει αυτό το υπερβολικό photoshop που κάνουνε ???Δεν μπορω να καταλάβω αν το λες ειρωνικά ή όχι συνάδελφε
Σε κανένα δεν αρέσει αλλά τι να κάνουμε...το χρησιμοποιούν όλες οπότε θα αναγκαστούμε να ζήσουμε με αυτόκαθόλου ειρωνικά , το λέω ειλικρινά .... εσένα σου αρέσει αυτό το υπερβολικό photoshop που κάνουνε ???
Σε κανέναν νοήμων ανδρα δεν αρεσει το φωτοσοπ, δυστυχώς οπως ειπε και ο τυπος απο πανω το κανουν σχεδον ολες απο την άγνωστη μέτρια γκομενα εως την διασημη μουναρα... σημεία των καιρών, μακαρι να γινόταν να απαγορευτεί ιδικά για ερασιτεχνική χρηση.καθόλου ειρωνικά , το λέω ειλικρινά .... εσένα σου αρέσει αυτό το υπερβολικό photoshop που κάνουνε ???
Καλοκαίρι πρέπει να βγεί το μεροκάματοΨιλοχαθηκε τωρα τελευταία η Φαιη η ειναι η ιδεα μου; Μαλλον καπου θα ειναι απασχολημένη μετα πόδια ψηλα στους ώμους
Κατι μου λέει ότι θα επιστρέψει δριμύτερη και θα μας τρελάνει από το χειμώνα στο μεγκα με τις εμφανίσεις της...κάτι που θέλουμε όλοιΨιλοχαθηκε τωρα τελευταία η Φαιη η ειναι η ιδεα μου; Μαλλον καπου θα ειναι απασχολημένη μετα πόδια ψηλα στους ώμους
Το χειμώνα θα ειναι ντυμένη τυπε, αν θελει να μας τρελάνει ας το κανει τωρα με κανα μαγιό.Κατι μου λέει ότι θα επιστρέψει δριμύτερη και θα μας τρελάνει από το χειμώνα στο μεγκα με τις εμφανίσεις της...κάτι που θέλουμε όλοι
Πάει σε σοβαρό κανάλι η κοπέλα ειδησεογραφικο μόνο βαριά θέματα θα συζητάει με βαρύγδουπες δηλώσεις "η βία είναι τι να πω ανεπίτρεπτο όταν εμάς άντρας σηκώνει χέρι τι να πω δεν είναι δυνατον" και το μεσημέρι αναπαραγωγή "έξαλλη η Φαιη δείτε τι συνεβη"Το χειμώνα θα ειναι ντυμένη τυπε, αν θελει να μας τρελάνει ας το κανει τωρα με κανα μαγιό.
και οχι μονο , και μπουκωμενο το στομα με αγνο γνησιο πατερογαλα απ ευθειας απο τη παραγωγη στη καταναλωση χωρις μεσαζοντεςΨιλοχαθηκε τωρα τελευταία η Φαιη η ειναι η ιδεα μου; Μαλλον καπου θα ειναι απασχολημένη μετα πόδια ψηλα στους ώμους
Εχει και εκπομπή να ετοιμάσει.Φαιη που χάθηκες κορίτσι μου;; Πρέπει να εχεις μπλέξει με καμια καλη πουτσα και την τρως τρεις φορές την ημέρα σαν αντιβίωση