Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.626
- Πόντοι
- 1.046
Σημερίνο φρέσκο....
Καυλοφαιη με τις ποδαρες σουΣημερίνο φρέσκο....
Θα βγάζει από τις τρυπουλες της θραύσματα από τα νύχια της,θυσία του πόθου της για την Φαίη....Τυπε λες η Ελενα να εχει γευτεί τους μουνοχυμους της Φαιης;
Πωω ρε καύλααα δαχτυλάρες για τρελό πιπίλισμα και footjob γαμήσιΤον έκανε τούρμπο τον άνθρωπο (και όλους φαντάζομαι...)
Πολύ πόδι.Καύλα ατέλειωτη το πόδι της Φαίης.Μονο για τα ποδια θα ηθελα καμια ωρα να ασχοληθώ μαζι τους, μιση ωρα το καθε ενα
Έχω το imageglass για να βλέπω φωτογραφίες και gifs με υψηλή ανάλυση. Δοκιμάστε το. Είναι και θέμα γραφικών του υπολογιστή που έχεις. Φυσικά από κινητό θα έχεις πολύ χαμηλή ανάλυση.Ρε συ DieHolle σε ευχαριστώ για τον κοπο σου αλλά γοατι είναι τοσο χαμηλή ανάλυση
Δεν "φαίνεται" τίποτα
Εκεί στον καναπέ λες και ξεκινά τσόντα ειναιΚαι το σημερινό σόου!!
Ρε συ κάνεις που κάνεις τοση δουλειά δως το σα κανονικό βίντεο θα πιάσει ποίο πολύ τόποΈχω το imageglass για να βλέπω φωτογραφίες και gifs με υψηλή ανάλυση. Δοκιμάστε το. Είναι και θέμα γραφικών του υπολογιστή που έχεις. Φυσικά από κινητό θα έχεις πολύ χαμηλή ανάλυση.
Καθημερινά όλο πιο εντυπωσιακήΚαι το σημερινό σόου!!
Δηλαδη αυτα τα λίγα δευτερόλεπτα που δίνεις σα gifs δεν μπορείς να τα δώσεις σα.βιντεο;Για να εξηγηθώ : τα gifs είναι επιλογή και συρραφή εικόνων από βίντεο τα οποία μπορεί να είναι διάρκειας μέχρι και 20-30 λεπτά. Θα κάτσεις να το δεις όλο για 3-4 στιγμιότυπα ; Και άντε το βλέπεις, μπορώ να ανεβάσω ένα τόσο μεγάλο αρχείο ;
Ο νοών νοείτω...
Μετατροπή του βίντεο σε gif υπάρχει, το αντίθετο όχι!!Δηλαδη αυτα τα λίγα δευτερόλεπτα που δίνεις σα gifs δεν μπορείς να τα δώσεις σα.βιντεο;
Μετατροπή του βίντεο σε gif υπάρχει, το αντίθετο όχι!!
OK, μετατρέψτε τα gifs σε mp4. Εγώ τέρμα τα gifs.Είναι κρίμα να χάνεται η ποιότητα, εξάλλου τι να το κάνει κανείς το gif; Σε αυτά σημασία έχει η ποιότητα όχι η φορητότητα
Ρε φίλε είναι πολύ καλή η δουλειά που κάνεις, δεν το λέω για κακό, απλά λέω ότι στο τέλος που έχεις το βίντεο που έχεις φτιάξει ανέβασε αυτό, μην το μετατρέπεις σε gif, για σένα ένα βήμα λιγότερο είναιOK, μετατρέψτε τα gifs σε mp4. Εγώ τέρμα τα gifs.