Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
Επιτέλους η μιλφάρα έβγαλε μπούτια μετά από 2 μήνες!!!
Οι προσευχές μας εισακούστηκανΕπιτέλους η μιλφάρα έβγαλε μπούτια μετά από 2 μήνες!!!
ΈτσιΠαλια ακουγα τις διαφημισεις με τα παιχνιδια οταν ημουν μικρος:τα hot wheels,ο spiderman,τα playmobil με πειρατες ιπποτες τα yugioh κλπ κλπ και ενδιαμεσα απο τα αγοριστικα παιχνιδια λεγανε και για τα κοριτσια:η barbie κομμωτρια,η barbie χορευτρια,η barbie αρχαιολογος,η barbie δασκαλα,η barbie αεροσυνοδος,η barbie πριξαρχιδω κλπ κλπ. Ε αν ποτε εβγαινε φιγουρα η barbie ΜΙΛΦΑΡΑ,ιδια η φαιη σημερα θα ητανε,με αυτο το μινι αυτα τα τακουνια τα ποδια το σωμα τα μαλλια τα νυχια τα βυζια το προσωπα ολα
Εχει ενδιαφέρον οτο σήμερα ουτε στο ινστα το δικο της ούτε στης εκπομπής δεν υαορχει τίποταΕπιτέλους η μιλφάρα έβγαλε μπούτια μετά από 2 μήνες!!!
Πιο βραδυ ανεβαζει στο προφιλ της αυτα που φορεσε για διαφημισεις και giveaways στα μπαζα που νομιζουν αν φορεσουν αυτα που φορεσε θα γινουν σα τη φαιη.Σα να φορεσω εγω τα ποδοσφαιρικα του cr7 και να γινω ροναλντο μετα χαχαχ.και δε μιλαμε για κοριτσακια και εφηβες αλλα μεγαλες γυναικεςΕχει ενδιαφέρον οτο σήμερα ουτε στο ινστα το δικο της ούτε στης εκπομπής δεν υαορχει τίποτα
Θαρρείς δεν θέλουν να αποθανατησουν με αυτη την εμφάνιση
Μου θυμίζει Τζούλια με 2 μαύρουςΚαι για όσους δεν πρόσεξαν...
Ιδιες πορνογοβαρες φουξια φοραγε η ετερη μουναρα η τζουλια και ιδιο πλατινε μαλλι ειχε στη τσοντα με τους 2 μαυρους,μια ροζ πορσε της λειπει αντι για το audi το suv που εχει και να κυκλοφορησει νοτια προς γλυφαδα-βουλα οχι βορεια που μενει και δουλευει τωρα,και οι ομοιοτητες θα ηταν τρομακτικες στην εμφανισηΜου θυμίζει Τζούλια με 2 μαύρους
Τέλειο deepfake θα ταν να το φτιάχναμεΙδιες πορνογοβαρες φουξια φοραγε η ετερη μουναρα η τζουλια και ιδιο πλατινε μαλλι ειχε στη τσοντα με τους 2 μαυρους,μια ροζ πορσε της λειπει αντι για το audi το suv που εχει και να κυκλοφορησει νοτια προς γλυφαδα-βουλα οχι βορεια που μενει και δουλευει τωρα,και οι ομοιοτητες θα ηταν τρομακτικες στην εμφανιση
Για να βλεπει στο μονιτορ οτι εφτασε αφαλο η φουστα και να μην βαζει το ντοσιε να κρυψει δηθεν τα μπουτια πρεπει να επεσαν παρα πολυ τα νουμερα.Και για όσους δεν πρόσεξαν...
Και όλη η Ιταλία μη σου πωΕχυσε ολη η Ρωμη!
Ευτυχώς έπεσα στο καλό κομμάτι με τα ζώδια όπου έπαιρνα μάτι τα κάλλη της Φαίης ενώ παράλληλα ζαχαρωνα και την αστρολόγο.Πιο βραδυ ανεβαζει στο προφιλ της αυτα που φορεσε για διαφημισεις και giveaways στα μπαζα που νομιζουν αν φορεσουν αυτα που φορεσε θα γινουν σα τη φαιη.Σα να φορεσω εγω τα ποδοσφαιρικα του cr7 και να γινω ροναλντο μετα χαχαχ.και δε μιλαμε για κοριτσακια και εφηβες αλλα μεγαλες γυναικες
Υ.Γ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο σκηνοθετης εδειξε ελαχιστα τις ποδαρες της οταν λεγανε τα ζωδια,που πλεον τα λενε 2-3 φορες το μηνα και οχι καθε μερα οπως τα ελεγε στον αντ1.Και βλεπαμε ΜΟΝΟ τη μιλφαρα και οχι ολο το πανελ.Κωλοκαναλο,μονο για πορτοσαλτε και προπαγανδα κανει.Μεχρι και τη μαλεσκου χαλασαν.Αντε κοριτσαρα μου στο μεγκα μπας και δουμε ασπρη μερα
Μας τρελανε η μιλφαρα η Φαιη σημερα!!Και η συνέχεια...