Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
Ποιο μέλος μας είναι ο Λιανός?(αν κρίνουμε από αυτά που σχολιάζει στην αρχή του βίντεο)
Εύκολα εγώ
Ποιο μέλος μας είναι ο Λιανός?(αν κρίνουμε από αυτά που σχολιάζει στην αρχή του βίντεο)
Χαχαχαχαχαχ σα να ακουγα τον εαυτο μου,κατι τετοιο θα της ελεγα.στον αερα δε θα της ελεγα οτι τον εκανα σφεντονα μαζι με ολους τους αντρες που τη βλεπανε τις 2 προηγουμενες μερες,θα το εφερνα πιο κομψα οπως ο λιανος.Ουτε βεβαια θα της ελεγα "φαιη,γιατι ησουν ντυμενη σα βιζιτα δευτερα και τριτη και σημερα που ηρθα στο πλατο ντυθηκες νορμαλ?"
Ρωταει η καριολα ποιοι ειναι η υψηλοι κυκλοι που συζητουσαν για το τι φοραγε και τους καυλωσε , για να παει να τριφτει να φαει και καμιά πουτσα και να το παιξει Κυρια Πουτανα
Μπορει να ψαχνει για φραγκατο γαμπρό η για καμιά καλή ξεπέτα και σου λεει κατσε να μάθουμε ποιους καυλωνουμε ακόμα.Ρωταει η καριολα ποιοι ειναι η υψηλοι κυκλοι που συζητουσαν για το τι φοραγε και τους καυλωσε , για να παει να τριφτει να φαει και καμιά πουτσα και να το παιξει Κυρια Πουτανα
Εμπ1
Εδώ δεν...
Δεν το ανοίγει κάν
Ποιος την τσατισε;Δεν το ανοίγει κάν
Θα σου λεγα Αργυρη αλλα ευτυχως ανοιξα σκορ πριν λιγοΠοιος την τσατισε;
Τι φόρεσε η μιλφάρα γαμώ την τρέλα μου!!!!
Θα σου λεγα Αργυρη αλλα ευτυχως ανοιξα σκορ πριν λιγο
Eπαιξες Άλκμααρ;Θα σου λεγα Αργυρη αλλα ευτυχως ανοιξα σκορ πριν λιγο
Οχι απαντησα σε εναν αλλον που ρωτησε "ποιος"Eπαιξες Άλκμααρ;
Aρα έπεσα μέσα στο σκορ...Οχι απαντησα σε εναν αλλον που ρωτησε "ποιος"
Τυπε προσπαθεί να καυλωσει και τους τελευταίους που δεν έχουν καυλωσει ακόμα για παρτι της!Τι φόρεσε η μιλφάρα γαμώ την τρέλα μου!!!!
Υπαρχουν ακομα καποιοι??Τυπε προσπαθεί να καυλωσει και τους τελευταίους που δεν έχουν καυλωσει ακόμα για παρτι της!