tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.661
- Πόντοι
- 6.056
Ίδια είναι η πουτανα
Η μοντέλα τολμώ να πω, έχει πιο γεμάτο κώλο .
Ίδια είναι η πουτανα
...ενώ οι δικοί σου πρόγονοι ήταν συμμαθητές του Κριστιαν Ντιόρ...![]()
Και ο παππούς ήταν φανατικός με τον Κοκό...τον Βασιλέα!Εμένα η γιαγιά μου έπινε τσάϊ με την Κοκό !
Η Φαίη ξέρει ότι υπάρχουν ποδολαγνοι εδώ μέσα και έβγαλε αυτό για να μας αποτελειώσει δια αφυδατωσεως...
Είναι καλύτερη από την τελειότητα.Η Φαίη ξέρει ότι υπάρχουν ποδολαγνοι εδώ μέσα και έβγαλε αυτό για να μας αποτελειώσει δια αφυδατωσεως...
Tην Σανελ τυπε ή την γυναικα του ΚοκουΕμένα η γιαγιά μου έπινε τσάϊ με την Κοκό !
Με αυτό βλέπω να αφυδατώνεται και η ίδια..Είναι καλύτερη από την τελειότητα.
Πολύ φωτογραφία ή Φαιη.Πιο πολύ για μοντελο πάρα για παρουσιαστριαΠάρτε και ποδαρες φαιης![]()
![]()
καυλα το κοριτσι η φωνη με χαλαει λιγοΠολύ μούναρος.. ειδικά όταν φοράει αυτά τα κοντά φορεματάκια που μας καυλώνουν μεσημεριάτικα...
Η πιο ωραία φωνή έρχεται με δέκα χρόνια επιπλέον...τότε όμως πολλοί ανωριμοι θα την θεωρούν "θειτσα"...καυλα το κοριτσι η φωνη με χαλαει λιγο
ειμαι ανωριμος,πως να το κανουμε δηλαδη?Η πιο ωραία φωνή έρχεται με δέκα χρόνια επιπλέον...τότε όμως πολλοί ανωριμοι θα την θεωρούν "θειτσα"...
Όχι γιατί οι ανώριμοι θα την απέρριπταν συνολικά και όχι μόνο στην φωνή.ειμαι ανωριμος,πως να το κανουμε δηλαδη?
σιγουρα οχι ,η φαιη ειναι πολυ γκαβλα,οχι σαν τη μινα βαρσου βεβαια!Όχι γιατί οι ανώριμοι θα την απέρριπταν συνολικά και όχι μόνο στην φωνή.
Φαίη Χυνω στις ποδαρες σου και στις βυζαρες σου μουναρα του Κιλκίς
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι βλαχακι,ΒΛΑΧΑΡΑΕίναι λίγο βλαχακι η ιδέα μου είναι;
Αποσκοπεί στο να αποσαφηνίσουμε αν είναι βλαχάκι η όχι..καταλήξαμε στο ότι είναι βλαχαρα με κάλυψες μερσι..Δεν ειναι βλαχακι,ΒΛΑΧΑΡΑειναι αλλα που αποσκοπει η ερωτηση σου;Γενεαλογικο δεντρο εξεταζουμε ή οτι εχει το καλυτερο σωμα και πουτανοφατσα στην ελληνικη τηλεοραση;Ασε που το οτι ειναι η ΒΛΑΧΑΡΑ της καρδιας μας με καταγωγη απο το κιλκις που εγινε φιρμα στην θεσσαλονικη και μετα στην αθηνα την κανει ακομα πιο ΚΑΥΛΑ
στα ματια μου-και των περισσοτερων νομιζω-