spuridonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 972
- Πόντοι
- 81
Για να δείτε και την άλλη φωτό πατάτε πάνω στον σύνδεσμο κάτω από το σχόλιο μουΕπειδή είδα ότι υπάρχει απεριόριστη καύλα για τα πόδια της μιλφάρας ορίστε...χυστε για τις υπέροχες μυρωδάτες πατούσες της Προβολή συνημμένου 1680750365555.jpg
Tι να κανει και το ερημο το φορεμα..........με τις βυζαρε; σου.............................
Για ατελείβτο πισωκολητόΚωλάρα μου εσύ(re-upload)
Και όχι μόνο....Tι να κανει και το ερημο το φορεμα..........με τις βυζαρε; σου.............................
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ατελείβτο πισωκολητό
ρε πουστη μου οπως ανεβαζα την εικονα απο κατω προς τα πανω ,πιστεψα οτι εβλεπα τρια ποδια και στο τσακ προλαβα να μην παω φαρμακειο για αλκοτεστ/κοβιντ τεστ.....τελικα καποιο ουλη μαλλον ειναι!Πάμε να καυλώσουμε λίγο σήμερα...
Είτε είναι ουλή από επέμβαση είτε είναι τόσο μυωδη τα πόδια της που σε συνδυασμό με την γωνία λήψης και πτώσης του φωτός ώστε να βγαίνει αυτο το οπτικό εφέ....ρε πουστη μου οπως ανεβαζα την εικονα απο κατω προς τα πανω ,πιστεψα οτι εβλεπα τρια ποδια και στο τσακ προλαβα να μην παω φαρμακειο για αλκοτεστ/κοβιντ τεστ.....τελικα καποιο ουλη μαλλον ειναι!
Είναι δυνατόν να προκύψει με ερασιτέχνες τέτοιο αίσθημα;Αχ και να τα πέταγα όλα μέσα στην κωλάρα σου μιλφάρα μου
Τι να κάνουμε....η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταίαΕίναι δυνατόν να προκύψει με ερασιτέχνες τέτοιο αίσθημα;
Σε προλαβαίνω και λέω"Πολύ δύσκολα"....σε καταλαβαίνω.
Πάντα όμορφη και περιποιημένηΠάμε να καυλώσουμε λίγο σήμερα...