argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.788
- Πόντοι
- 9.297
Ψιλοσεμνη θα την έλεγα....
Ψιλοσεμνη θα την έλεγα....
Χαλαρώστε λίγο ρε...τόσο παντοφλοπληκτοι είστε ρε η είστε φαντάροι σε εικοσαημερη εμπλοκή που δεν θυμάστε από ποτέ έχετε να είτε γυναίκα και σας έπεσαν τα σαγόνια με την Φαίη χθες;;;;
Eλα ρε θηρίο,με ξετρυπωσες!!!!Λιαγκα εσυ;
Χαχαχα!
Εμένα δε μου έπεσε τπτ αδελφέ...Χαλαρώστε λίγο ρε...τόσο παντοφλοπληκτοι είστε ρε η είστε φαντάροι σε εικοσαημερη εμπλοκή που δεν θυμάστε από ποτέ έχετε να είτε γυναίκα και σας έπεσαν τα σαγόνια με την Φαίη χθες;;;;
Σωστός ο παίκτης...Εμένα δε μου έπεσε τπτ αδελφέ...
Το τέλειο φόρεμα με πόδια ψηλότακουνα και φυσικά ξανθιά
All natural reee....Το τέλειο φόρεμα με πόδια ψηλότακουνα και φυσικά ξανθιά
Θα πω για τον εαυτό μου....δεν νομίζω ότι έχω πρόβλημα στο σεξ ούτε ότι έχω παντόφλα ...αλλά γούστα είναι αυτά ....για μένα στα 42-43...τέτοιο κορμί δύσκολα ...αλλά γούστα είναι αυτάΧαλαρώστε λίγο ρε...τόσο παντοφλοπληκτοι είστε ρε η είστε φαντάροι σε εικοσαημερη εμπλοκή που δεν θυμάστε από ποτέ έχετε να είτε γυναίκα και σας έπεσαν τα σαγόνια με την Φαίη χθες;;;;
Μα για αυτό πληρώνουμε αγαπητέ....για να έχουμε αυτό που μας αξίζει!Θα πω για τον εαυτό μου....δεν νομίζω ότι έχω πρόβλημα στο σεξ ούτε ότι έχω παντόφλα ...αλλά γούστα είναι αυτά ....για μένα στα 42-43...τέτοιο κορμί δύσκολα ...αλλά γούστα είναι αυτά
Βάλτε σκάι και χύστε!!
Εχεις δικιο σ'αυτο.Μαρτιο με ιουνιο,ειναι η σεζον που γινεται το απολυτο ξεκωλο.Μακαρι παντως,και πολυ εχει αργησει να τα πεταξει ολα,δεδομενης της χαμηλης τηλεθεασης.Πάντως για να ξέρετε και για όσους το έχουν προσέξει, συνήθως τις πιο δυνατές εμφανίσεις στην εκπομπή η Σκορδά της κάνει Μάρτιο. Δε ξέρω αν είναι επειδή μπαίνει η άνοιξη και αρχίζει να καυλώνει η μουνάρα της.
Εγώ σου λέω συγκεκριμένα για Μάρτιο. Σε παλαιότερες χρονιές έκανε συνεχόμενες μέρες τέτοιες εμφανίσεις σαν την σημερινή...Εχεις δικιο σ'αυτο.Μαρτιο με ιουνιο,ειναι η σεζον που γινεται το απολυτο ξεκωλο.Μακαρι παντως,και πολυ εχει αργησει να τα πεταξει ολα,δεδομενης της χαμηλης τηλεθεασης.
Το θυμαμαι αυτο που λες περσι.Μπορει να ειχε και 5/5 ή 4/5 που εβγαινε με το μινι τερμα πανω και το ντεκολτε τερμα ορθανοιχτο.Ειδικα την εβδομαδα της παρελασης για οσους ανατρεξουν στο νημαΕγώ σου λέω συγκεκριμένα για Μάρτιο. Σε παλαιότερες χρονιές έκανε συνεχόμενες μέρες τέτοιες εμφανίσεις σαν την σημερινή...