nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Φυσικά η μελισταλαχτη μουναρα με συνοπτικές διαδικασίες έφαγε το Νομικό
Γελάτε;
Υπάρχουν τηλεθεατές με επίπεδο....Έπεσε η ακροαματικότητα? Ε βέβαια αμα ο Λιάγκας έχει βασιλιάδες κι αυτή ασχολείται με τα ναυάγια του survivor....
Σιγά μην φοράει σουτιέν με αυτό το ένδυμα....για σπασιμο σημερα .κριμα δε μας χαιρετησε παλι η βλαχικη ρωγα της αλλα που θα παει
Yeah!Screenshots and ...cumshots!
Tι να κλασουν τα πιπινια μπροστά της....Αυτη οσο παει και πιο καυλιαρα γινεται.
Κανονικοτατα...!Screenshots and ...cumshots!
Κανονικά όμως...Ξεχειλωμα, ξύλο και λεφτά στο κομοδίνο ...
Γεια σου Φαιαρα καύλα...
Ξαναγυρίσαμε στη τιβι...
Μωρω μου εχεις μια γκρουπαρα απο το πολυ μακρυνο πλεων 90ς για αβαταρ!Αρκει να μην ειναι πλαστικο το καλαμακι. Το οικολογικο μηνυμα της ημερας.
Λάθος... από τα 80s είχε ήδη κάνει πάταγο στους μύστες ο Paul Speckmann.Μωρω μου εχεις μια γκρουπαρα απο το πολυ μακρυνο πλεων 90ς για αβαταρ!
Το ξερεις υποθετο!
Το ξερω νομιζω ειχε και τους ABOMINATION αν θυμαμαι καλα.Λάθος... από τα 80s είχε ήδη κάνει πάταγο στους μύστες ο Paul Speckmann.
Οι Αbomination ηταν το δεύτερο συγκροτημα του. Οι Master προϋπήρχαν, απλώς έβγαλαν καθυστερημένα δίσκους. Έχω κασσεττα του 1985, όταν λέγονταν Deathstrike. Είχαν διαλύσει και ξαναφτιαχτηκαν όταν του ζήτησαν να βγαλει το πρωτο LP ως Master που στην ουσία είναι κομματια από τις κασσεττες που εβγαλε στα 80s (παιγμενα καπως πιο ελεγχόμενα).Το ξερω νομιζω ειχε και τους ABOMINATION αν θυμαμαι καλα.
Εχω και τα demos απο τα δυο γκρουπ οχι αυθεντικα ομως.
Το ομωνυμο MASTER ειχε βγη το 1990 και το δευτερο το 1991...