You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαίη Σκορδά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.411
- Πόντοι
- 3.506
Σημερα κατι εγινε,σαφως πολυ καλυτερη εμφανιση απ την χθεσινη,αλλα οπως ειπες μπορει και καλυτερα!Σας κάνει για 2η εμφάνιση ή είναι πολύ ντυμένη για τα γούστα σας ? Καύλα στα κόκκινα σήμερα. Σίγουρα μπορεί ακόμα καλύτερα.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.402
- Πόντοι
- 9.931
Οι τυποι εδω μεσα θα ικανοποιηθούν μονο αν βγει με μαγιο και παρουσιάσει την εκπομπή!Σας κάνει για 2η εμφάνιση ή είναι πολύ ντυμένη για τα γούστα σας ? Καύλα στα κόκκινα σήμερα. Σίγουρα μπορεί ακόμα καλύτερα.
Οι τυποι εδω μεσα θα ικανοποιηθούν μονο αν βγει με μαγιο και παρουσιάσει την εκπομπή!
Χθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της αλλά ουδείς ικανοποιημένος.
Joe Jick
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 1.150
- Πόντοι
- 201
ευγε για το ρεπορταζ τυπεΧθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της αλλά ουδείς ικανοποιημένος.
ευγε για το ρεπορταζ τυπε
Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.861
- Πόντοι
- 441
σιγα μη φανηκε και το επομενο παιδι που περιμενει τυπεΧθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της αλλά ουδείς ικανοποιημένος.
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.411
- Πόντοι
- 3.506
Τυπε μου αν δεν φανει ξεκαθαρα μουνοτρυπιδι λυπαμαι αλλα δεν μπορουμε να τον παιξουμεΧθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της αλλά ουδείς ικανοποιημένος.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.402
- Πόντοι
- 9.931
Εχουν ανεβεί οι απαιτήσεις του μέσου μελος του BouΤυπε μου αν δεν φανει ξεκαθαρα μουνοτρυπιδι λυπαμαι αλλα δεν μπορουμε να τον παιξουμε
Πολύ μπροστά...Τυπε μου αν δεν φανει ξεκαθαρα μουνοτρυπιδι λυπαμαι αλλα δεν μπορουμε να τον παιξουμε
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Αν δεν σταθεροποιηθεί το μουνί δεν πρόκειται να φάμε κρέας.Χθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της αλλά ουδείς ικανοποιημένος.
Ποιό σημείο της πρότασης μου δεν κατάλαβες φίλε ? Είπα "Χθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της ". Παίζει είπα που δείχνει πιθανότητα, όχι ότι την έδειξε σίγουρα. Απλά σήκωσε αρκετά ψηλά το πόδι ώστε να φανεί κάτι περισσότερο από ότι συνήθως. Αλλά πρέπει να γράψει ο καθένας την μαλακία του. Αντί να τις τραβάτε τις μαλακίες, τις πετάτε μερικοί.σιγα μη φανηκε και το επομενο παιδι που περιμενει τυπε
Μα ρε φίλε τη φάνηκε.Αφού το ένα μπούτι το έχει κολλημένο με το άλλο.Ξέρει τι κάνει.Για ηλιθια την περνάς;Ξέρει να κοροιδεύει κάτι λιγούρια που νομίζουν ότι κάτι είδαν.Τίποτα δεν έδειξε.Άλλο τι φαντάστηκες να είδες και άλλο τι έδειξε.Ποιό σημείο της πρότασης μου δεν κατάλαβες φίλε ? Είπα "Χθες έκανε ένα σταυροπόδι που παίζει να φάνηκε μέχρι και η μουνάρα της ". Παίζει είπα που δείχνει πιθανότητα, όχι ότι την έδειξε σίγουρα. Απλά σήκωσε αρκετά ψηλά το πόδι ώστε να φανεί κάτι περισσότερο από ότι συνήθως. Αλλά πρέπει να γράψει ο καθένας την μαλακία του. Αντί να τις τραβάτε τις μαλακίες, τις πετάτε μερικοί.
Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 941
- Πόντοι
- 81
σαν την κοκκινοσκουφιτσα ηταν σημερα, μονο το καλαθι της ελειπε να μαζεψει χορτα και αγριολολουδα
τωρα σητεψε η μενεγακη που μας εδειχνε την τρυπα της τοσα χρονια και μας την παρουσιαζει η φαιη, φατε ματια ψαρια και η εκπορνευση(αλλα και εκπουστευση) του ελληνικου εθνους καλα κρατει σκατα πατημενα
τωρα σητεψε η μενεγακη που μας εδειχνε την τρυπα της τοσα χρονια και μας την παρουσιαζει η φαιη, φατε ματια ψαρια και η εκπορνευση(αλλα και εκπουστευση) του ελληνικου εθνους καλα κρατει σκατα πατημενα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε βλέπεις να φοράει;πω πω πω πω
Αυτα γουσταρω , στοπ-καρε , VAR θα πέσει σε λιγο !! Ολα για το μουνετο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.812
- Πόντοι
- 12.756
θελω 4Κ αναλυση τυπε , ειναι μπερδεμενα τα πραγματα και δεν σηκωνει λάθη η περιπτωση , περιμενει κοσμος με το πουλι εξωΤυπε βλέπεις να φοράει;
Το ότι το ένα μπούτι είναι κολλημένο με το άλλο δε σημαίνει ότι δε γίνεται να φανεί upskirt μουνί μαζί με εσώρουχο αν σηκώσει αρκετά ψηλά το πόδι. Προφανώς και θα φοράει εσώρουχο. Δεν περιμενα να είναι χωρίς εσώρουχο λες και είναι πουτάνα σε πιάτσα που περιμένει πελάτη. Ή μουνί φόρα παρτίδα μπροστά σε μια κάμερα.Μα ρε φίλε τη φάνηκε.Αφού το ένα μπούτι το έχει κολλημένο με το άλλο.Ξέρει τι κάνει.Για ηλιθια την περνάς;Ξέρει να κοροιδεύει κάτι λιγούρια που νομίζουν ότι κάτι είδαν.Τίποτα δεν έδειξε.Άλλο τι φαντάστηκες να είδες και άλλο τι έδειξε.
Αλλά λέω ότι μπορεί να συμβαίνει και αυτο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.812
- Πόντοι
- 12.756
Αυτα κανει η πουτανα και μας εχει διαλυσειΠαλι εχουμε συρραξη παλι στο ιδιο νημα.Προκαλει εριδες η Φαιη,αυτα ειναι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά