Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.578
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω είναι θέμα χρόνου να δείξει και μουνόχειλο
Μια χαρά άνθρωπος είναι. Εντάξει δεν φτάνει την καλοσύνη και την ανθρωπιά της Πισμπιριγκου, αλλά οκ.Για πουτανα στο Μετάξι, παρέα με τα πακια, καλή είναι. Αλλά μέχρι εκεί. Ως άνθρωπος, ούτε για τα μπάζα λέμε.
Σαν να έχει φωτοστέφανο είναι σε αυτή τη φωτό
O καιρός γαρ εγγύς...Νομίζω είναι θέμα χρόνου να δείξει και μουνόχειλο
Να ανοίγεις την πορτα του μπάνιου και να βλέπεις την MILFαρα να πλένεται στην ντουζιέραΤι ωραία ντουζιέρα έχει η μιλφάρα.Πάω να φτιάξω ένα σενάριο στο μυαλό και να τον παίξω...
Καυλα απλάΝα ανοίγεις την πορτα του μπάνιου και να βλέπεις την MILFαρα να πλένεται στην ντουζιέρα
Το έχει κάνει και αυτό όταν έφτιαχνε την καριέρα της στην Σαλονικα. Κάθονταν σε ενα σκαμπό, κλασικά με ένα μίνι που κάλυπτε από την κλειτοριδα και πάνω και ξαφνικά όλως τυχαίως την στιγμή που την έπαιρνε η κάμερα, άλλαξε τα πόδια σε σταυροποδι, δείχνοντας στην κάμερα την μουνοχαραδρα της. Μετά έγινε μανούλα και μυτουδατζου και το σχετικό βινδεο εξαφανίστηκε από τα γιουτουμπ...Νομίζω είναι θέμα χρόνου να δείξει και μουνόχειλο
Εισηγούμαι την άμεση προαγωγή σου συναγωνιστή Jenson Button...
Ρε συναγωνιστές έχει να ασχοληθεί και με το παιδί της...Καυλα απλά
Και μετά μέσα καπάκι πετάς ρούχα και μπαίνεις μέσα
Νομίζω πιο πολύ ενδιαφέρει τα μέλη στο νήμα αν έχει κάνα πουτσοστεφανο....Σαν να έχει φωτοστέφανο είναι σε αυτή τη φωτό
Η το κανεις σωστα η δε το κανεις καθολου μπρο!Αδερφέ σωραιος που γράφεις και τα λεπτά για να ξέρουμε πότε να την παίξουμε δυνατά για κατάθεση