Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.911
- Πόντοι
- 12.756
άνετα και δυνατά ..την ξεκωλιαζες την βλαχα;
εσυ ?
άνετα και δυνατά ..την ξεκωλιαζες την βλαχα;
ειμαι μνηστευμενοςάνετα και δυνατά ..
εσυ ?
χαχαχχαχαχ βλάκαειμαι μνηστευμενος
βγηκαμε για ένα τσιγάρο μαντι κανετε εδω?
Θα φροντίσω να εργασθω και για εσένα,μην στενοχωριέσαι...ειμαι μνηστευμενος
Τι τρώει ρε...μέχρι και κοιλιακούς έχει. Μαγειρεύει η ίδια η παραγγέλνει από έξω άραγε;
Αστα να πανε τυπε μου...Τι τρώει ρε...μέχρι και κοιλιακούς έχει. Μαγειρεύει η ίδια η παραγγέλνει από έξω άραγε;
Δεν την κόβω να παραγγέλνει σουβλάκια πάντωςΤι τρώει ρε...μέχρι και κοιλιακούς έχει. Μαγειρεύει η ίδια η παραγγέλνει από έξω άραγε;
Ούτε καν βηγκαν με μανιτάρι...τι τρώει ρε πουστη μου ;Με απαχη γαλοπούλα και μακαρόνια ολικής αλέσεως την βγάζει ;Δεν την κόβω να παραγγέλνει σουβλάκια πάντως
Σίγουρα προσέχει τη διατροφή τηςΟύτε καν βηγκαν με μανιτάρι...τι τρώει ρε πουστη μου ;Με απαχη γαλοπούλα και μακαρόνια ολικής αλέσεως την βγάζει ;
Κοιλιακούς;Τι τρώει ρε...μέχρι και κοιλιακούς έχει. Μαγειρεύει η ίδια η παραγγέλνει από έξω άραγε;
Από όλα έχει...φτου ΣΚΟΡΔΑ!!Κοιλιακούς;
Ή Κωλιακους;
Η τρίτη φωτό όλα τα λεφτά
Σιγουρα...Το βλέπω δύσκολο να μαγειρεύει συνέχεια...μάλλον έχει κλείσει μηνιαίο πρόγραμμα διατροφής με κάποιο γυμναστήριο η με κάποιο εστιατόριο με άκρως υγιεινά εδέσματα.
Απλώς τα αναδεικνύει πιο πολύ...δεν πιστεύω να προσθέτει λίγη σιλικόνη κάθε 2-3 χρόνια.Πώς προέκυψε αυτή η αναγέννηση των βυζάρων.; Είναι τεχνικά εφικτό; Η τρόμπα πάει
Τυπε το παραδεχτηκε η κοπέλαΠώς προέκυψε αυτή η αναγέννηση των βυζάρων.; Είναι τεχνικά εφικτό; Η τρόμπα πάει
Γαμω την ατυχία της...Τυπε το παραδεχτηκε η κοπέλα
Πήρε 5 κιλά τις τελευταίες ημέρες
Και δυστυχώς είναι τόσο άτυχη που τα πηρε ατο στηθος