Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Στο αδοιφάγο κοινο ο καθενας ειναι οτι επιλέγει να προβάλει. Το ακόρεστο του οφθαλμού και όσοι έπαιξαν μαζί του. Ένα δηλητηριωδες τανγκό.
Αυτό τώρα, γιατί το πόσταρες;
....την κοπελα την ξερω και δεν νομιζω οτι της αξιζει τετοια κριτικη. παιζει το παιχνιδι της τηλεορασης οπως και παρα πολλες αλλες.
εσυ δηλαδη απο ολα αυτα που ειπα καταλαβες οτι ερχομαι σε δυσκολη θεδη? στα '"αυτα" μου αυτη, η γνωμη σου για εκεινη και η τηλεοραση με το παιχνιδι της. απλως σας ειπα μην βγαζετε συμπερασματα μονο βλεποντας αλλα προσπαθηστε να την κοιταξετε. τι ειπα παλι!!!!!!γιατι δεν παιζει ενα αλλο παιχνιδι ???? (να μη σε φερνει και σε δυσκολη θεση )
ναι αλλα οχι οτι δεν ειναι καβλα..!!!μην τρελαθουμε τελειως..!!!!Ελα μωρε με το σκυλι ...Αν βγειτε σε κανενα μαγαζι με ελληνικο προγραμμα θα τις βλεπετε 10-10 τις Σκορδες...Ολη η Ελλαδα ειναι γεματη απο Σκορδες...
κι εμένα δεν μου λεει κατι ρε σεις...Ρε παιδιά, σας καβλώνει η Σκορδά?
εμένα μου πέφτει μόλις τη βλέπω...
Προσωπο μετριο. Απλα δειχνει μπουτια (ωραια ΙΜΗΟ) και εχει κανει πλαστικες μεταξυ των αλλων και στο στηθος. Αυτο ειναι αρκετο για τρελλλλανει τους περισσοτερους απο εμας. Η εκπομπη της βλεπετε χωρις να ενοχλει η να θες να αλλαξεις καναλι. (π.χ. πανια)