George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.529
- Πόντοι
- 5.646
Και τι δεν φαίνεται…ΣτρινγκοςΦάνηκε λευκό βρακί στον καλπασμό ή είναι ιδέα μου;
Και τι δεν φαίνεται…ΣτρινγκοςΦάνηκε λευκό βρακί στον καλπασμό ή είναι ιδέα μου;
Τυπε σ αυτο που ειπες ταιριαζει γαντι η φραση "Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται".Καπου ελεος...Ο μαλάκας ο Πούτιν μας χάλασε και την εμφάνιση της μιλφάρας σήμερα που είχε όλα τα πόδια έξω.Την είδαμε μόνο 1 ώρα και δεν νομίζω να έδωσε κάτι....
Απο μαύρο χιούμορ έχεις ακουστά??Επιπλέον μια τέτοια μέρα και μπαίνεις σε σάιτ για μπουρδέλα,κάπου έλεος....Τυπε σ αυτο που ειπες ταιριαζει γαντι η φραση "Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται".Καπου ελεος...
Α μαυρο χιουμορ αποκαλεις την μαλακια που πεταξες.Εχεις δικιο,επρεπε να ενημερωσουμε τον Πουτιν να αρχισει τους βομβαρδισμους το Σαββατο που δεν εχει εκπομπη η Σκορδα για να παρεις παραπανω ματι τα μπουτια της.Και γω την γουσταρω ρε τυπε οκ,αλλα αλλο μπαινω σ ενα σαιτ και αλλο να γραφω αυτο που εγραψες.Λιγο να υπαρχει ενα μετρο...Απο μαύρο χιούμορ έχεις ακουστά??Επιπλέον μια τέτοια μέρα και μπαίνεις σε σάιτ για μπουρδέλα,κάπου έλεος....
Τυπε σαχλοκουδουνο ξεκινησε απο το Βορρα και τωρα στα γεραματα θα καταληξει σαν την Ακριτα.
Την αντιπαθεις στο πρωτο 5-λεπτο τη ξινη
Για αυτό και μόνο πρέπει να τον καταδικάσει η διεθνής κοινότητα.Ο μαλάκας ο Πούτιν μας χάλασε και την εμφάνιση της μιλφάρας σήμερα που είχε όλα τα πόδια έξω.Την είδαμε μόνο 1 ώρα και δεν νομίζω να έδωσε κάτι....
Δυστυχως δεν εχεις αδικο...Έχω αρχίσει μόνο και μόνο απο τις απόψεις της ,την θέρμη της για να τις υποστηριξει συν την αγένεια που βγάζει μερικές φορές στον αέρα , να την αντιπαθώ.
Σιγά σιγά χάνει την καβλωσύνη στα μάτια μου. Επίσης προσπαθει πολύ να μας καβλωσει,με το ντύσιμο ή μέσω instagram κλπ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η τυπισσα δεν έχει κλάση γυναικάρας αλλά σαχλοκούδουνου μεταμφιεσμένου.
Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει γίνει πριν, τα παιδιά της δεν τα σκέφτεται ? Φανταστείτε εμείς που τον παίζαμε με καμμιά μάνα φίλου μας ? πόσες καλές μανάδες υπήρχαν ? και φανταστείτε στο λύκειο και μετά στον στρατό να βλέπεις την μάνα σου σχεδόν εκδιδόμενη !
Όταν τα παιδιά της θα καταφέρουν να σπουδάσουν και να έχουν κεφαλαιο κίνησης ενώ εμείς θα είμαστε στην βιοπάλη δεν νομίζω να χαλιουνται ιδιαίτερα....Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει γίνει πριν, τα παιδιά της δεν τα σκέφτεται ? Φανταστείτε εμείς που τον παίζαμε με καμμιά μάνα φίλου μας ? πόσες καλές μανάδες υπήρχαν ? και φανταστείτε στο λύκειο και μετά στον στρατό να βλέπεις την μάνα σου σχεδόν εκδιδόμενη !
Εδώ είναι και μονταρισμένη...Έχουν φίλτρα φουλ οι φωτό
Ή να κατεβει λιγο πιο κατω ο φακοςΔεν μπορει αν δεν δειξει εστω λιγο μπουτι η πουτανα...
Εντάξει φίλε, εσύ άμα βλέπεις τις μπουτάρες της να σκέφτεσαι το metoo και τις απόψεις της, μην σου σηκώνεταιΈχω αρχίσει μόνο και μόνο απο τις απόψεις της ,την θέρμη της για να τις υποστηριξει συν την αγένεια που βγάζει μερικές φορές στον αέρα , να την αντιπαθώ.
Σιγά σιγά χάνει την καβλωσύνη στα μάτια μου. Επίσης προσπαθει πολύ να μας καβλωσει,με το ντύσιμο ή μέσω instagram κλπ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η τυπισσα δεν έχει κλάση γυναικάρας αλλά σαχλοκούδουνου μεταμφιεσμένου.
Μην τη μαλωνεις. Για εμας το κανει.Δεν μπορει αν δεν δειξει εστω λιγο μπουτι η πουτανα...
Ακόμη και με κάτι τέτοια ντυσίματα που τα κρύβει όλα και πάλι ωραία ειναιτην θέλω μόνο από πίσω σαν τρελός
Έτσι πρέπει...γυμνές όλες ,σχεδόν,ωραίες είναι...η διαφορά είναι αν εμπνέει με ρούχα.Ακόμη και με κάτι τέτοια ντυσίματα που τα κρύβει όλα και πάλι ωραία ειναι
Τι έκανε πωωωω;!!!Φορεσε μονο ενα...πουκαμισο σημερα και βγηκε για εκπομπη η καριολα...