Joe Jick
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 201
πραγματικα,ολο το αδερφατο των ιπποτων ειναι μαζεμενο εκει μεσαΜόνο που αυτός δεν το νιώθει
πραγματικα,ολο το αδερφατο των ιπποτων ειναι μαζεμενο εκει μεσαΜόνο που αυτός δεν το νιώθει
Επειδη τον ξερω τον τυπο λεω να μην μεινουμε στη πεσέτα μονο αλλα να μας σπρώξει και κανα κιλοτάκι της ΦαιηςΒρέθηκε ο άνθρωπος που κάνει την δουλειά των ονείρων μου .Άραγε να πουλάει την πετσέτα ο τύπος?
Θα μας σπρώξει όντως της Φαίης η κανα δικό του ... γιατί έμεινα στο τελευταίο που έγραψες...Δεν τον βλέπω σκληρό...Επειδη τον ξερω τον τυπο λεω να μην μεινουμε στη πεσέτα μονο αλλα να μας σπρώξει και κανα κιλοτάκι της Φαιης
Απο την αλλη βεβαια φοβαμαι μηπως δεν ειναι της Φαιης αλλα δικο του
Τι σκληρος ρε τυπε, πενταμαλακος ειναιΘα μας σπρώξει όντως της Φαίης η κανα δικό του ... γιατί έμεινα στο τελευταίο που έγραψες...Δεν τον βλέπω σκληρό...
Βρέθηκε ο άνθρωπος που κάνει την δουλειά των ονείρων μου .Άραγε να πουλάει την πετσέτα ο τύπος?
Έχεις πρόχειρες στην γειτονιά σου και το τηλεφωνικό σου ευρετήριο Σκλεναρίκοβα ,Μόνικα Μπελούτσι και Σοφία Βεργκαρα...μάλιστα...Αν της βαλεις μια σακουλα στο πρόσωπο καλη είναι
Θα μου αφήσετε τα παπούτσια της;Και μετά όταν φύγει, να το μυρίσεις και να το χύσεις ...
Εχουν σιτέψει πλέον αυτές!Έχεις πρόχειρες στην γειτονιά σου και το τηλεφωνικό σου ευρετήριο Σκλεναρίκοβα ,Μόνικα Μπελούτσι και Σοφία Βεργκαρα...μάλιστα...
Βρες κάνα παρτσακλο στο τικ τοκ και παίξε μαζί της.Ασε τις πραγματικές γυναίκες στους πραγματικούς άνδρες.....Εχουν σιτέψει πλέον αυτές!
Αυτό ακριβώς μου είχε πεί ο Βενσάν και ακολούθησα την συμβουλή του.Βρες κάνα παρτσακλο στο τικ τοκ και παίξε μαζί της.Ασε τις πραγματικές γυναίκες στους πραγματικούς άνδρες.....
Καλός μαλακας κι αυτός και ξέπεσε στην μαυρουκα που θα μπορούσε να είναι εγγονή του....Αυτό ακριβώς μου είχε πεί ο Βενσάν και ακολούθησα την συμβουλή του.
Υπαρχουν νομιζω καποια ακομα..georgolykos πχTι ωραίες εποχές τότε που υπήρχαν τα κανάλια στο γιουτιούμπ που ανέβαζαν καθημερινά υλικό από τα ξέκωλα της τηλεόρασης...
Πόσες μαλακίες είχαν πέσει με Σκορδά, Τσιμτσιλή, Παπαβασιλείου, Μπακοδήμου κλπ...
ΛΕΙΠΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!
Μακάρι να ξανάνοιγε κάτι...
Είδες ο καημένος........καθένας ότι μπορεί κάνειΚαλός μαλακας κι αυτός και ξέπεσε στην μαυρουκα που θα μπορούσε να είναι εγγονή του....
Σκέτο καταντημα ....περαστικά τουΕίδες ο καημένος........καθένας ότι μπορεί κάνει
Η λασκαρακη, σε πιανω αδιαβαστο για πρωτη φορα.Ποια είναι η Βασούλα;
Την ξέρω αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο,θα ωχριουσε μπροστά στην οικοδέσποινα.Η λασκαρακη, σε πιανω αδιαβαστο για πρωτη φορα.
Πιο κατω απο φαιη αλλα πολυ δυνατη.Την ξέρω αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο,θα ωχριουσε μπροστά στην οικοδέσποινα.
Θα έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά υστερεί σε λάμψη.Πιο μυαλωμενη πάντως....Πιο κατω απο φαιη αλλα πολυ δυνατη.