Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :wanker: :wanker: :wanker:
fayskorda's instagram 2021-12-7 story.jpg
fayskorda's instagram 2021-12-7 story (1).jpg
fayskorda's instagram 2021-12-7 story (2).jpg
Τα σέβη μου.... :wanker:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Αρρωστειαααα....καλσόν με αλυσίδα.....:lheel::pipa3:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα σπάσει τα νύχια της στις τρυπουλες της για την Φαίη....
Επιτέλους και μία φωτό με σκούρο καλσόν! Άντε...χειμώνιασε!!!

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Πλανα απ την σημερινη εκπομπη της "φεμινιστριας" Φαιης...

Ξεκιναει την εκπομπη ετσι (κλειστο το κουμπι της μπλουζας)

Στην πορεια ανοιξε το κουμπι ελευθερωνοντας τις βυζαρες της...

Και στην συνεχεια προσπαθει να το μαζεψει και να το κλεισει παλι,και καλα μην εχουμε καμια αποκαλυψη...

Μπονους και ενα καθισμα της οπου βαζει το χερι στην μουναρα της και καλα μη δουμε τιποτα...Φυσικα το μινι ηταν στανταρ σημερα...

Η ουσια ειναι οτι μας καυλωσε και σημερα η πουτανα... :cool2::cool2::cool2::bigdick::bigdick::bigdick::wanker::wanker::wanker:

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.492
Πόντοι
7.636
Πλανα απ την σημερινη εκπομπη της "φεμινιστριας" Φαιης...

Ξεκιναει την εκπομπη ετσι (κλειστο το κουμπι της μπλουζας)

Στην πορεια ανοιξε το κουμπι ελευθερωνοντας τις βυζαρες της...

Και στην συνεχεια προσπαθει να το μαζεψει και να το κλεισει παλι,και καλα μην εχουμε καμια αποκαλυψη...

Μπονους και ενα καθισμα της οπου βαζει το χερι στην μουναρα της και καλα μη δουμε τιποτα...Φυσικα το μινι ηταν στανταρ σημερα...

Η ουσια ειναι οτι μας καυλωσε και σημερα η πουτανα... :cool2::cool2::cool2::bigdick::bigdick::bigdick::wanker::wanker::wanker:
Πλανα λεπτό προς λεπτό
Πολύ καλό αλλά και η Φαίη αναστάτωση είναι

• Like
Αντιδράσεις: kk1980

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Joe Jick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
1.184
Πόντοι
201
Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:
Ευγε τυπε! :thumbsup: :hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Υποκλίνομαι στο συναίσθημα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Mε συγκίνησε ...αλήθεια....και επειδή έχει μόνο 15 χρόνια "προ'υ'πηρεσια" με την Φαίη θα προλάβει να γεμίσει όχι μόνο δεύτερο αλλά και τρίτο ντεπόζιτο.:worship::worship:?

Joe Jick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
1.184
Πόντοι
201
Mε συγκίνησε ...αλήθεια....και επειδή έχει μόνο 15 χρόνια "προ'υ'πηρεσια" με την Φαίη θα προλάβει να γεμίσει όχι μόνο δεύτερο αλλά και τρίτο ντεπόζιτο.:worship::worship:?
Σίγουρα εχει να μας χαρίσει ακόμα μεγάλες στιγμές καύλας,οπότε καλή δύναμη συναγωνιστές! ???

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Χαλαλι στην πουτσα που τρωει και την εχει ανανεωσει τοσο...
Πιο καυλιαρα και απτα νιατα της!
Αμα θυμοταν και λιγο πως τα πετουσε στο Αλτερ να το επαναλαμβανε μια στο τοσο, θα μας ειχαν στερεψει τα αρχιδια

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Σκήνωμα έχει γίνει απο την νηστεία, δεν την επιλέγω για αναπαρωγη με τίποτα, άνθρωπο που πεινάει δεν το γαμάμε κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom