argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.014
- Πόντοι
- 9.297
Τα σέβη μου....
Τα σέβη μου....
Επιτέλους και μία φωτό με σκούρο καλσόν! Άντε...χειμώνιασε!!!Αρρωστειαααα....καλσόν με αλυσίδα.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σπάσει τα νύχια της στις τρυπουλες της για την Φαίη....
Ποσο καύλα κάθε μέρα και καλύτερη!Ω ρε πουταναρα...
Λες και παει σε χοτελι για ραντεβου. Αξια!Ω ρε πουταναρα...
Πλανα λεπτό προς λεπτόΠλανα απ την σημερινη εκπομπη της "φεμινιστριας" Φαιης...
Ξεκιναει την εκπομπη ετσι (κλειστο το κουμπι της μπλουζας)
Στην πορεια ανοιξε το κουμπι ελευθερωνοντας τις βυζαρες της...
Και στην συνεχεια προσπαθει να το μαζεψει και να το κλεισει παλι,και καλα μην εχουμε καμια αποκαλυψη...
Μπονους και ενα καθισμα της οπου βαζει το χερι στην μουναρα της και καλα μη δουμε τιποτα...Φυσικα το μινι ηταν στανταρ σημερα...
Η ουσια ειναι οτι μας καυλωσε και σημερα η πουτανα...
Ευγε τυπε!Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
Υποκλίνομαι στο συναίσθημα....Είναι η γυναίκα(Ελληνίδα ή μη,διάσημη ή μη,πορνοστάρ ή μη),με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη,που έχω παίξει τις περισσότερες μαλακίες στη ζωή μου.15 χρόνια κοντά τρομπάρω για σένα Φαίη.Ξέρω ότι κάπως θα μας έχει ανακαλύψει,μας διαβάζεις και παίζεις τη μουνάρα σου με τα σχόλια.Αν μάζευα το σπέρμα που έχω ρίξει για σένα παίζει να γέμιζα και ένα ντεπόζιτο.Μακάρι να γεμίσω και δεύτερο την επόμενη 15ετια και όσο πας σε κατηγορία από μιλφάρα σε γκιλφάρα να τα πετάς περισσότερο,εγώ θα μείνω πιστός μαλάκας για σένα Φαίη καυλάρα θεά μου
Mε συγκίνησε ...αλήθεια....και επειδή έχει μόνο 15 χρόνια "προ'υ'πηρεσια" με την Φαίη θα προλάβει να γεμίσει όχι μόνο δεύτερο αλλά και τρίτο ντεπόζιτο.?Ευγε τυπε!
Σίγουρα εχει να μας χαρίσει ακόμα μεγάλες στιγμές καύλας,οπότε καλή δύναμη συναγωνιστές! ???Mε συγκίνησε ...αλήθεια....και επειδή έχει μόνο 15 χρόνια "προ'υ'πηρεσια" με την Φαίη θα προλάβει να γεμίσει όχι μόνο δεύτερο αλλά και τρίτο ντεπόζιτο.?