jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Για τη δευτερη φωτο μιλας ε?μιλαμε για απιστευτη γκομενα... κωλαρα και φοβερο προσωπο![]()
![]()
![]()
Για τη δευτερη φωτο μιλας ε?μιλαμε για απιστευτη γκομενα... κωλαρα και φοβερο προσωπο![]()
![]()
![]()
Αυτο πες το στον Λιαγκα :pεμενα μ αρεσει αλλα μου φαινεται ψοφια
Μερικά αρχίδια δεν ξέρουν και να γράφουν ...Πραβο σου.
Φιλε λενε οτι ο αρνας τον εχει ισα με το μποι του. (τον τραπεζικο του λογαριασμο)συμπαθής μου ήταν ώσπου πήγε με τον λιάγκα *P έκτοτε μου προκαλεί αηδία *P
ομοίως και για την μπουλέ, όταν έμαθα ότι τα 'φττιαξε με το γλοιώδες σίχαμα αρναούτογλου *P
απλά με αυτόν τον τρόπο πέφτουν στα μάτια μου![]()
Κ αν η Σουλα του δινει κωλο? Και ξερει να φτιαχνει και κανα φαι?Τυχαίνει να την έχω δει και εκι του φυσικού.
Και μου αρέσει.
Πολυ .
Εγώ τουλάχιστον θα τη γαμούσα
και θα γούσταρα.
Αν κάποιος την έχει δει
και δεν του αρέσει
και δεν θα γούσταρε να τη γαμήσει,
τον πάω πολύ.
Είναι πολύ μάγκας
και τρελός γαμιάς.
Προσκυνώ.
Αλλά αν τη βρίζει απλά επειδή είναι "επώνυμη"
και γαμάει καμιά Σούλα, 35άρα , 1,59 και 69 κιλά
είναι μαλάκας ...
Μερικά αρχίδια δεν ξέρουν και να γράφουν ...
Κ αν η Σουλα του δινει κωλο? Και ξερει να φτιαχνει και κανα φαι?
Ωραια, απο εμφανιση τοτε, ουτε που να μου τον δει!!!Για εμφάνιση δεν μιλάμε εδώ;;
ή κάνω λάθος ;;;;
μήπως κρίνουμε τις μαγειρικές ικανότητες της σκόρδα;;;
Για εμφάνιση δεν μιλάμε εδώ;;
ή κάνω λάθος ;;;;
μήπως κρίνουμε τις μαγειρικές ικανότητες της σκόρδα;;;
λοιπον επειδη το κουρασαμε το θεμα, το μονο που αναγνωριζω στη σαβουρα ειναι οτι εχει ωραια ποδια. Κατα τα αλλα για το πουτσο η κυρια, τι εχει δηλαδης; τον ωραιο κωλο; τα ωραια βυζια, την ωραια περιφερεια(που ειναι μονοκοματη), ή το ωραιο προσωπο μη χεσω! *P
ο βλαχος μπουλης απο το Αργυροπουλι Λαρισας κ η βλαχα απο το Κιλκις... ;) ;)o μπουλης και η βλάχα απ' το Κιλκίς![]()
![]()
![]()
μου φαινεται για φωτοσοπια αυτη
λοιπον επειδη το κουρασαμε το θεμα, το μονο που αναγνωριζω στη σαβουρα ειναι οτι εχει ωραια ποδια. Κατα τα αλλα για το πουτσο η κυρια, τι εχει δηλαδης; τον ωραιο κωλο; τα ωραια βυζια; την ωραια περιφερεια;(που ειναι μονοκοματη), ή το ωραιο προσωπο μη χεσω! *P
ο βλαχος μπουλης απο το Αργυροπουλι Λαρισας κ η βλαχα απο το Κιλκις...
τυπε απο επαρχια ειμαι κ γω κ δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο... ;)Όλοι οι μπουρδελιάρηδες εδώ μεσα
είχαν πατρικό στο Λυκαβητό
προίκα του πατέρα στου Μακρυγιάννη
και η γιαγιά τους έμενε στο Κεφαλάρι ...