nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
Εννοείται τυπε τι έχουν όλοι οι μύστες του σαι :SΕσυ δηλαδη εχεις δει βιντεο με την Σκορδα να γαμιεται?
Εννοείται τυπε τι έχουν όλοι οι μύστες του σαι :SΕσυ δηλαδη εχεις δει βιντεο με την Σκορδα να γαμιεται?
Εννοείται τυπε τι έχουν όλοι οι μύστες του σαι :S
[/q..uote]Περιμενω να μου το στειλεις λοιπον.Ειδαλλως...
Eιδαλλως θασαι μεγαλος ψευτης που εισαι δηλαδη αλλα εγω θα περιμένω να με διαψευσεις φευ.
Χρειάζεται μια βόλτα μία φορά την ημέρα και θα γίνεις καλά don't worryΤυπε έχεις τηλέφωνακι;
Eιδαλλως θασαι μεγαλος ψευτης που εισαι δηλαδη αλλα εγω θα περιμένω να με διαψευσεις φευ.
Φάνηκε..Το ξέρω.
Τυπε μπορεί να είναι τραβηγμένο σε στάνη στου Κιλκίς.. :SΓιατι το θεωρειτε απιθανο να υπαρχει βιντεο? Αυτη στη Θεσ/κη και στο Αλτερ ειχε παρει οτι κινουνταν. Καποιος μπορει να τραβηξε κανενα κλαρινο της.
Ρε είστε τόσο αφελής!!! Είναι δυνατόν να υπάρχει βίντεο με την Φαιη να τον τρώει και να μην έχει βουίξει όλη η Ελλάδα!!;;;
Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι
ακομη υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ο λιαγκας πηδουσε την σκορδα; ελεος ρε παιδες, ο λιαγκας πουλαει ,,,οσες ειναι διπλα του γινονται διασημες .αυτο εκανε και η σκορδα και καταφερε να μεινει ανω του στερεωματος εε θα τρωει και λιγο ο λιαγκαςΗ Σκορδά την εποχή που την πέρναγε άπειρα χέρια ο Λιάγκας...
Τα παιδιά τους τα έφερε ο πελαργός τυπεακομη υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ο λιαγκας πηδουσε την σκορδα; ελεος ρε παιδες, ο λιαγκας πουλαει ,,,οσες ειναι διπλα του γινονται διασημες .αυτο εκανε και η σκορδα και καταφερε να μεινει ανω του στερεωματος εε θα τρωει και λιγο ο λιαγκας
Γιατι να μην πηδαει ΚΑΙ ο Λιαγκας man.Δεν του σηκωνεται δηλαδη του Λιαγκα.Τωρα αν τον βουταγε και απο αλλου αλλο θεμα.Αλλα γιατι να μην την πουτσωνει και ο χοντρος.Εδω καποτε παραλιγο να την γαμησει πανω στο πλατω ο γυφτος ο Αγαμεμνονας αν γνωριζεις.ακομη υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ο λιαγκας πηδουσε την σκορδα; ελεος ρε παιδες, ο λιαγκας πουλαει ,,,οσες ειναι διπλα του γινονται διασημες .αυτο εκανε και η σκορδα και καταφερε να μεινει ανω του στερεωματος εε θα τρωει και λιγο ο λιαγκας