Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Είμαι φίλος του raopau που κινείται στις παρυφές της showbiz.
κανα πουταναριο καβλιδιο απο τα αμετρητα που κυκλοφορουν σε αυτην την περιφημη showbiz και τις παρυφες της ειτε ανθυποδιασημο ειτε μεγαλυτερου βεληνεκους διασημοτητος, εχεις πηδηξει ή κινησε μονο φαντασιακα?

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
κανα πουταναριο καβλιδιο απο τα αμετρητα που κυκλοφορουν σε αυτην την περιφημη showbiz και τις παρυφες της ειτε ανθυποδιασημο ειτε μεγαλυτερου βεληνεκους διασημοτητος, εχεις πηδηξει ή κινησε μονο φαντασιακα?

Μέχρι ανθυποβίζιτα έχω φτάσει φίλε.

Άντε κ ένα πιτσιρίκι του my style rocks αλλά αυτό δεν μετράει γιατί ήταν φίλη μου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγω εψηνα την γυναικα μου να παει σε αυτη την εκπομπη του Σταρ,που πανε και ψωνιζουν ρουχα και μετα κανουν πασαρελα, για να της μεινουν τα ρουχα τσαμπα και να εχω και εγω να λεω οτι πηδηξα ενα μοντελο αλλα αρνηθηκε.
Ετσι εχασε την ευκαιρια, και να ψωνισει τσαμπα και να την πηδηξω. :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Εγω εψηνα την γυναικα μου να παει σε αυτη την εκπομπη του Σταρ,που πανε και ψωνιζουν ρουχα και μετα κανουν πασαρελα, για να της μεινουν τα ρουχα τσαμπα και να εχω και εγω να λεω οτι πηδηξα ενα μοντελο αλλα αρνηθηκε.
Ετσι εχασε την ευκαιρια, και να ψωνισει τσαμπα και να την πηδηξω. :grin:

Τυπε στην τηλεοραση εχει πολλα λαμογια
Δεν φοβοσουν μηπως στην πηδηξουν?  :S

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Ρε παιδια πολυ Ιταλια πηγαινε το Φαιακι. Φαινεται πως οι μαφιοζοι το φυσανε το παραδακι.

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Και εκτός από το παράδακι όπως γράφεις να συμπληρώσω ότι γενικά το φυσάνε και δεν κρυώνει...Ενώ είναι μια μεγάλη χώρα και σε εμπορικό κομμάτι αλλά και σε τουριστικό δεν θεωρείται και καθαρή ή καθαροί οι Ιταλοί...Άργησαν να πάρουν προφυλάξεις και να που και η Φαίη από ότι φαίνεται το τσίμπησε το μικροβιο...

Δεν παθαινει τπτ αυτη..Μη τη κλαις...Ασε που μπορει να ειναι και μουφα οτι αρρωστησε...

ulidars69

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2020
Like
183
Πόντοι
6
δεν ειναι η ιδανικη μου γυναικα, εγκεφαλικα με απωθεί όσο λίγες..αλλα ειναι κοινα παραδεκτό ότι έχει τις ωραιοτερες γαμπες στην ελλάδα...  :takethis:

Συνημμένα

• mBP8WeI.jpg
    mBP8WeI.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 165

kame7410

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
259
Πόντοι
280
δεν ειναι η ιδανικη μου γυναικα, εγκεφαλικα με απωθεί όσο λίγες..αλλα ειναι κοινα παραδεκτό ότι έχει τις ωραιοτερες γαμπες στην ελλάδα...  :takethis:
ποδάρες, γενικότερα
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

jimadams

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους!Διάβασα για κάποιο βίντεο της Φαίης!Στείλτε κι από δω ρε παιδιά στον φτωχό άνεργο! Ευχαριστώ

Stran2288

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
θείο ποιο λες, αυτό στην Χαλκιδική στα βράχια?
το θέλουν κι' άλλοι?
για να κάνω ομαδική αποστολή...
Ρε παιδια και απο εδω κανα βιντεάκι με Σκορδα σας παρακαλώ καινούργιος ειμαι στην παρεα αλλα εχω τρελα με Σκόρδα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.102
Πόντοι
6.056
για οποιον θελει περισσοτερο υλικο να στειλει πμ στα μελη troubakis,eraser  :rockon: :S :S :S

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Ρε παιδια και απο εδω κανα βιντεάκι με Σκορδα σας παρακαλώ καινούργιος ειμαι στην παρεα αλλα εχω τρελα με Σκόρδα.
Φίλε σε καταλαβαινω, τελευταία ψιλοομόρφυνε η νυφίτσα, οφείλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον πλαστικό της

alkapone82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
931
Πόντοι
80
Παιδιά καλησπέρα οποίος έχει κ θέλει ας μοιραστεί μαζί μου υλικό από την κυρία. Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom