Δεν παίζει σε κύκλους η Φαίη.
Μόνο όπου γουστάρει κ χωρίς πολλά πολλά.
Πως το ξερεις?
Δεν παίζει σε κύκλους η Φαίη.
Μόνο όπου γουστάρει κ χωρίς πολλά πολλά.
Πως το ξερεις?
κανα πουταναριο καβλιδιο απο τα αμετρητα που κυκλοφορουν σε αυτην την περιφημη showbiz και τις παρυφες της ειτε ανθυποδιασημο ειτε μεγαλυτερου βεληνεκους διασημοτητος, εχεις πηδηξει ή κινησε μονο φαντασιακα?Είμαι φίλος του raopau που κινείται στις παρυφές της showbiz.
Αυτή η φράση έχει αφήσει ιστορία...Είμαι φίλος του raopau που κινείται στις παρυφές της showbiz.
κανα πουταναριο καβλιδιο απο τα αμετρητα που κυκλοφορουν σε αυτην την περιφημη showbiz και τις παρυφες της ειτε ανθυποδιασημο ειτε μεγαλυτερου βεληνεκους διασημοτητος, εχεις πηδηξει ή κινησε μονο φαντασιακα?
Εγω εψηνα την γυναικα μου να παει σε αυτη την εκπομπη του Σταρ,που πανε και ψωνιζουν ρουχα και μετα κανουν πασαρελα, για να της μεινουν τα ρουχα τσαμπα και να εχω και εγω να λεω οτι πηδηξα ενα μοντελο αλλα αρνηθηκε.κανα πουταναριο καβλιδιο απο τα αμετρητα που κυκλοφορουν σε αυτην την περιφημη showbiz και τις παρυφες της ειτε ανθυποδιασημο ειτε μεγαλυτερου βεληνεκους διασημοτητος, εχεις πηδηξει ή κινησε μονο φαντασιακα?
Μέχρι ανθυποβίζιτα έχω φτάσει φίλε.
Άντε κ ένα πιτσιρίκι του my style rocks αλλά αυτό δεν μετράει γιατί ήταν φίλη μου.
Οταν λες ανθυποβιζιτα εννοεις της σοου μπιζ?
Εγω εψηνα την γυναικα μου να παει σε αυτη την εκπομπη του Σταρ,που πανε και ψωνιζουν ρουχα και μετα κανουν πασαρελα, για να της μεινουν τα ρουχα τσαμπα και να εχω και εγω να λεω οτι πηδηξα ενα μοντελο αλλα αρνηθηκε.
Ετσι εχασε την ευκαιρια, και να ψωνισει τσαμπα και να την πηδηξω.
Και εκτός από το παράδακι όπως γράφεις να συμπληρώσω ότι γενικά το φυσάνε και δεν κρυώνει...Ενώ είναι μια μεγάλη χώρα και σε εμπορικό κομμάτι αλλά και σε τουριστικό δεν θεωρείται και καθαρή ή καθαροί οι Ιταλοί...Άργησαν να πάρουν προφυλάξεις και να που και η Φαίη από ότι φαίνεται το τσίμπησε το μικροβιο...
Όντως υπάρχει βίντεο με Σκορδα? στο έστειλανΑδέρφια παρακαλώ και εδώ το βίντεο με τη φαιη.. Ψάχνω χρόνια κάτι τέτοιο... Έφτιαξα λογαριασμό μόνο γι αυτό
ποδάρες, γενικότεραδεν ειναι η ιδανικη μου γυναικα, εγκεφαλικα με απωθεί όσο λίγες..αλλα ειναι κοινα παραδεκτό ότι έχει τις ωραιοτερες γαμπες στην ελλάδα...
Ρε παιδια και απο εδω κανα βιντεάκι με Σκορδα σας παρακαλώ καινούργιος ειμαι στην παρεα αλλα εχω τρελα με Σκόρδα.θείο ποιο λες, αυτό στην Χαλκιδική στα βράχια?
το θέλουν κι' άλλοι?
για να κάνω ομαδική αποστολή...
Φίλε σε καταλαβαινω, τελευταία ψιλοομόρφυνε η νυφίτσα, οφείλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον πλαστικό τηςΡε παιδια και απο εδω κανα βιντεάκι με Σκορδα σας παρακαλώ καινούργιος ειμαι στην παρεα αλλα εχω τρελα με Σκόρδα.
για οποιον θελει περισσοτερο υλικο να στειλει πμ στα μελη troubakis,eraser :S :S :S