You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαίη Σκορδά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
experia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2017
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Έτσι. Να βλέπει ο Λιάγκας τι έχασε
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Έτσι. Να βλέπει ο Λιάγκας τι έχασε
Μήπως ξέρει από τι γλύτωσε?
kafetzis1886
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Αν και εκτός από μαλάκας πρέπει να 'ναι και πολύ αρχίδι, του αξίζει το οτιδήποτε...θα συμφωνήσω μαζί σου!Μήπως ξέρει από τι γλύτωσε?
Για να την απατήσει φαντάσου πως θα του είχε κάνει τη ζωή!!!
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.418
- Πόντοι
- 2.256
Φαιάρα ζωντοχήρα ανάφτρα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.642
- Πόντοι
- 9.931
Αυτη ,τωρα για "κλεισει" καπου ...πρεπει ο αλλος να ειναι "φορτω"...οποτε θα αργησει να κατσει καπου .
Μολις βρει......θα αραξει ....
Ακριβως, αν και μεχρι τοτε μπορεί να τον τρώει απο κανένα ανώνυμο π.χ. τον γυμναστή της στα κρυφά ετσι να ξεβουλώνουν τα λούκια και να περνάει η ωρα.
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
καυλα
Φαιάρα ζωντοχήρα ανάφτρα
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Φαίη Σκορδά: «Η συντροφικότητα είναι πολύ όμορφο δώρο, η μοναξιά δεν είναι ωραία»
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2018/01/skorda-682x384.jpg[/img[/URL]]
"Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη..."
Η Φαίη Σκορδά …αποκαλύφθηκε στον Γιώργο Μπέζα και στα Αποκαλυπτικά. Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις:
«Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη. Θέλω να κάνω. Όταν κάθε φορά που κάνω πλάκα στην εκπομπή και λέω ότι θέλω να κάνω… Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω…
Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα από κάποιο φλερτ. Γενικά, εμένα δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Δεν έχω νιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Σε όλα τα θέματα πρέπει να βάζουμε όρια.
Δεν νιώθω σέξι, ποτέ δεν το είχα αυτό. Δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Νομίζω ότι είναι κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που κινούμαι.
Η συντροφικότητα είναι πολύ όμορφο δώρο, η μοναξιά δεν είναι ωραία. Ο μεγάλος μου έρωτας είναι τα παιδιά».
[MEDIA=youtube][/MEDIA]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/psychagogia/faii-skorda-syntrofikotita-einai-poly-omorfo-doro-monaxia-den-einai-oraia/2243648]Πηγή[/url[/URL]]
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2018/01/skorda-682x384.jpg[/img[/URL]]
"Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη..."
Η Φαίη Σκορδά …αποκαλύφθηκε στον Γιώργο Μπέζα και στα Αποκαλυπτικά. Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις:
«Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη. Θέλω να κάνω. Όταν κάθε φορά που κάνω πλάκα στην εκπομπή και λέω ότι θέλω να κάνω… Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω…
Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα από κάποιο φλερτ. Γενικά, εμένα δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Δεν έχω νιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Σε όλα τα θέματα πρέπει να βάζουμε όρια.
Δεν νιώθω σέξι, ποτέ δεν το είχα αυτό. Δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Νομίζω ότι είναι κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που κινούμαι.
Η συντροφικότητα είναι πολύ όμορφο δώρο, η μοναξιά δεν είναι ωραία. Ο μεγάλος μου έρωτας είναι τα παιδιά».
[MEDIA=youtube][/MEDIA]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/psychagogia/faii-skorda-syntrofikotita-einai-poly-omorfo-doro-monaxia-den-einai-oraia/2243648]Πηγή[/url[/URL]]
Συνημμένα
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 765
- Πόντοι
- 326
ξερεις γυναικα να ειναι στην τηλεοραση με εκπομπη και να μην εχει κανει πλαστικες ή να μην εχει παρει δουλεια με τις υπηρεσιες της?Αναφερόταν μόνο στη μάπα της στη συνέντευξη. (Ότι δεν έχει κάνει πλαστική δηλαδή)
Το βυζί είναι πειραγμένο.
:S :S
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
ξερεις γυναικα να ειναι στην τηλεοραση με εκπομπη και να μην εχει κανει πλαστικες ή να μην εχει παρει δουλεια με τις υπηρεσιες της?
Τύπε, τι υπονοείς ;;;;;;
Όλες οι γυναίκες παίρνουν εκπομπές στην τηλεόραση με την αξία τους.
:S :S :S :S :S
toni1969papadop
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2015
- Like
- 940
- Πόντοι
- 81
Η Σκορδα ειναι ενα χαρακτηριστικό παραδειγμα μιας ασχημης αντικειμενικα γυναικας που ομως προσεχει πολυ τον εαυτο της, και μετα απο πολλους πειραματισμους βρισκοντας το στυλ που της ταιριάζει κανει καριερα στην τηλεοραση. Σε ενα χωρο με πολύ εντονο ανταγωνισμό , και με γυναικες κατά πολύ ωραιότερες της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K