athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 57.073
- Πόντοι
- 12.756

τώρα?Εχω ειδικα φιλτρα που αποκρυπτουν ανουσια ποσταρισματα![]()
Του την είπε η Φαίη?η "έκρηξη"...
![]()
Η "έκρηξη" της Φαίης Σκορδά με τον Μικρούτσικο: "Είσαι εγωιστής, δημόσια δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα"
Media - Στο «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, μετά την προβολή των δηλώσεών της, γεγονός που δυσαρέστησε την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες...www.parapolitika.gr
μήπως δεν πρόσεχες όσο έπρεπε?Οταν κοιτουσε τα βυζγια ο ΑΝτρικος χθες και ελεγε στην Φαιη οτι ειναι στην καλυτερη ψυχαγωγικη εκομπη της τηλεορασης δεν ειδα να εκρηγνυται![]()
Ειδα μισο λεπτο περιπου,ακριβως το σκηνικο που περιγραφω.Τωρα γιατι δεν βαζει κανενα γκιφ ο αξιοτιμος @Manimal σε καλη αναλυση δεν το γνωριζωμήπως δεν πρόσεχες όσο έπρεπε?
μήπως σου είχε αποσπάσει κάτι την προσοχή??
και τώρα που το θυμήθηκα, γι' αυτό δεν ήρθες χθες?![]()
Θα επανορθώσει.Ειδα μισο λεπτο περιπου,ακριβως το σκηνικο που περιγραφω.Τωρα γιατι δεν βαζει κανενα γκιφ ο αξιοτιμος @Manimal σε καλη αναλυση δεν το γνωριζω![]()
Του την είπε η Φαίη?
Στο μεταξύ το ζωοΟταν κοιτουσε τα βυζγια ο ΑΝτρικος χθες και ελεγε στην Φαιη οτι ειναι στην καλυτερη ψυχαγωγικη εκομπη της τηλεορασης δεν ειδα να εκρηγνυται![]()
Θα του έγινε κοντάρι του Ανδρέα ε?Στο μεταξύ το ζωο
"Εγώ δεν βλέπω Ανδρέα μου μήλα όπως λες" λες και είμαστε στραβοι
"Είσαι εγωιστης" αλλά μην κρίνεις τους άλλους λόγο πριν χαχαχα
Eπρεπε να της πει "Κι εγω βλεπω πεπονια αν και δεν ειναι η εποχη τους"Στο μεταξύ το ζωο
"Εγώ δεν βλέπω Ανδρέα μου μήλα όπως λες" λες και είμαστε στραβοι
"Είσαι εγωιστης" αλλά μην κρίνεις τους άλλους λόγο πριν χαχαχα
Αυτό δεν ανοίγει...