kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ρομαντικο με την μπουρδελικη εννοιαΡε,
Μπας κι είσαι αδερφή και ψάχνεις για γκόμενο?
ρομαντικο με την μπουρδελικη εννοιαΡε,
Μπας κι είσαι αδερφή και ψάχνεις για γκόμενο?
Κανεις τύποι? Εσεις που ψηφίσατε NAI που είστε να κάνουμε τη κλήρωση? Θα σας πώ ενα IBAN να μου στείλετε απο 10 ευρω
Χωρίς να μου πέφτει λόγος και ούτε με ενδιαφέρει η εν λόγω λαχειοφόρος θα σου δώσω μια ιδέα αντι για 120 ευρώ που λες θα κάνεις κονέ με κοπέλα απο μπουρδέλο για μια ώρα με 60 ευρώ,άρα κάθε μήνα θα κληρώνεις διαφορετική κοπέλα απο οίκο με κόστος λαχνού τα 5 ευρώ.συμετοχές θα δηλώνονται εδω μέσα αλλα πληρωμή και κλήρωση θα γίνεται μία ώρα πριν το καθορισμένο ραντεβού σε κάποιο σημείο πλησίον των οίκων.Ωραία ποιοι είμαστε μέσα να μαζευτούμε.. χωρίς μαλακιες τώρα το χαβαλε μας θα κανουμε.. χωρίς μαλακιες μεταξύ μας.. γκαραντι
ο άλλος θα περνάει στο δωμάτιο.
Ωραία ποιοι είμαστε μέσα να μαζευτούμε.. χωρίς μαλακιες τώρα το χαβαλε μας θα κανουμε.. χωρίς μαλακιες μεταξύ μας.. γκαραντι
Γκαραντί;
Σαν τα θέματα που ανοίγεις;
Άκου free fuck με λεφτά!!!
τωρα live πεφτουν πυροβολισμοι στη φυλης μεταξυ αστυνομικων και νταβαδων - 3 νεκροι απο τα πυρα - ταμπουρομενοι στο 65 πανω οι μαστρωποι
τησ πουτανασ γινετε!!!!!!
εμενα το 2006 μ φενεται σαν χθεςFree fuck είχε παίξει πριν αρκετά χρόνια γύρω στο 2006 στο στούντιο που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, στις αρχές Λιοσίων. Πήγαμε βράδυ μια παρέα 4 άτομα και θέλαμε να γαμήσουμε όλοι, αλλά εγώ δεν είχα πάνω μου φράγκα και πρότεινα στον τσάτσο να γαμήσουμε και οι τέσσερις αλλά να πληρώσουν οι τρείς και ο τέταρτος να μπει τζάμπα. Δέχτηκε αμέσως την πρόταση μου και γάμησα τζαμπέ, αλλά έπαιξε πολύ ξεπέτα φάση :S
Και εμένα τύπε μου! Ρε πως περνάνε τα χρόνιαεμενα το 2006 μ φενεται σαν χθες
Γκαραντί;
Σαν τα θέματα που ανοίγεις;
Άκου free fuck με λεφτά!!!
δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα υπαρχουν και οι paysafe "καρτες" για ανωνυμια.
Ξαναλέω, ανωνυμία ΓΙΝΕΤΑΙ.
Paysafe ή Viva
γινεται...Γίνονται μετρητά όμως? Αρχιδια..
Μάλλον δεν το ψαξες καλα..Viva που το ψαξα όχι...Το άλλο ζήτημα είναι ότι η πουτανα τα θέλει κασέρι..