mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
με efucking δεν γίνεται! Με paysafe ισως..Με sms δηλαδή? Το θέμα είναι να μαζεύονται κάπου τα 120 ευρώ με ασφάλεια και να δίνονται ανώνυμα στον νικητή.. μέσω ebanking-ewallet κτλ
Για το SMS για τα οποία λεφτά θέλει παραστατικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών τύπε...! Δεν είναι έτσι απλό κ δεν σου δίνουν έτσι απλά νούμερα κτλπ! Το είχα κάνει σε μια δουλειά στο παρελθόν κ ήθελαν ένα καρό χαρτιάΜε μορφή sms δεν χρειάζεται άδεια
Θα παρεις εναν κωδικο απο εταιρεια τύπου m-stat και στο 1€ θα παρεις πισω κοντα στα 45c μετα φορου.
Δεν ειναι ανωνμυο το skrill.
Ανωνυμη ειναι η viva και η paysafe.
Ειπα οτι δεν θέλει παραστατικό; Νουμερα δικά μου εχω αλλά απο τη στιγμη που δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο, δεν ανακατευομαι.Για το SMS για τα οποία λεφτά θέλει παραστατικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών τύπε...! Δεν είναι έτσι απλό κ δεν σου δίνουν έτσι απλά νούμερα κτλπ! Το είχα κάνει σε μια δουλειά στο παρελθόν κ ήθελαν ένα καρό χαρτιά
Δεν ειπα η δεν ειδα τι ειπες τυπε...! Αυτα!Ειπα οτι δεν θέλει παραστατικό; Νουμερα δικά μου εχω αλλά απο τη στιγμη που δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο, δεν ανακατευομαι.
Αλλιώς, υπαρχει και η λυση της viva και της paysafe
Τιποτε αλλο δεν ειναι ανώνυμο.
να συναντιομαστε σε καποιο ρομαντικο καφε και να κανουμε κληρωση μπροστα σε ολουςΤυποι επειδή βλέπω φηφίζετε οτι ειναι απάτη στη ψηφοφορία.. αν σας φαινετε καλή ιδέα πείτε προτάσεις να γίνει σωστά το project
Προσωπικά θεωρω τα 10€ πολλά. Θα προτιμούσα πχ 5€ με τους διπλους συμμετασχοντες (και τις μισες πιθανοτητες βεβαιως)Θέλω τους πρώτους 12 εθελοντές να συμμετάσχουν στη πρώτη κλήρωση με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ εκ των οποίων ένας τυχερός κερδίζει 120 ευρώ για οποίο call girl θέλει αυτός.. Ποιοι 12 θελουν να κάνουμε τη πρώτη κλήρωση;
Εγο δε σιμετεχο γιατη δε με αρεσοθν τα γκολ γκαιρλς!παο μονο στο μεταξι εκ πεπιθισεος ιδεολογηκα!Στον παρών νήμα ξεκινάει ή έστω θα γίνει μια προσπάθεια να ξεκινήσει ένας νέος θεσμός του bou.com που κάθε μήνα θα κληρώνετε ένα μέλος ανάμεσα σε 12 συμμετέχοντες οπου θα κερδίζει ενα free fuck με call girl της αρεσκείας του.. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό θα γίνετε με 10 ευρώ ανα μέλος και θα συμμετέχουν 12 μέλη στη κάθε κλήρωση.. Δηλαδή 120 ευρώ για ραντεβού με call girl + οποια εξοδα ξενοδοχείου μέσα.. αν θέλει κάποιος πιο ακριβο call girl θα πρέπει να συμπληρώσει ο ίδιος τη διαφορά..
Προυποθέσεις.. το call girl να εχει νήμα ή προφίλ κριτικής η οποία θα πρέπει να ανεβαίνει μετά το ραντεβού..
Για το τρόπο αποστολής χρημάτων (μέσω winbank & ewallet φαντάζομαι, θα το δούμε αυτο) και το τρόπο κλήρωσης το συζητάμε τωρα εδω στο νήμα, με απολυτη διαφάνεια και εντιμότητα εννοείτε ολα. Αν σας φαίνετε καλή η ιδέα να κάνουμε θεσμό του σάιτ ενα free fuck το μήνα έτσι για να γουστάρουμε πειτε τις απόψεις σας..
ΥΓ
Δε παίζει απόπειρα απάτης παρα μόνο προσπάθεια δημιουργείας ενος θεσμού εδω στο σάιτ κάνωντας το κομμάτι μας για να γουστάρουμε.. Οσοι πιστεύουν οτι μπορεί να καθιερωθεί και να δουλέψει σωστά η κλήρωση για free fuck λένε τη γνώμη τους και τις προτάσεις τους.. ποντάρεις 10 ευρώ και έχεις 1 στις 12 πιθανοτητες να κερδίσεις τσάμπα γαμησάκι με call girl.. για τους λάτρεις του τζόγου.. καλό;
να συναντιομαστε σε καποιο ρομαντικο καφε
Στοιχημα, απλα πραγματαΗ λύση απλη για ανωνυμία. .
Paysafe 10 euro.
Τωρα το θεμα ειναι πως εξαργυρωνει ο φιλος που θα κερδισει τα 120..
Ισως με online αγορά.
Η τανα αποκλειεται να δεχτει 10 κωδικους των 10 ευρω.
Το θεμα ειναι η εμπιστοσυνη μεταξυ αυτων των 12 που θα βαλουν τα λεφτα.
Εστω 24 μελη απο 5ε 1φορα δεν ειναι ασχημη ιδέα.
Ο χαβαλές ειναι το ολο θεμα.
Ρε,
Μπας κι είσαι αδερφή και ψάχνεις για γκόμενο?
Θα σας πώ ενα IBAN να μου στείλετε απο 10 ευρω
[size=22pt]Κι εγώ, κι εγώ![/size]