You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εύσωμες με string
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 244
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Μη σου πω οτι και το χιλιομετρο εχουμε χάσει. Τη μοδα της κοκκαλιαρας την εχου ξεκινησει κατι 50αρες σαν τη Βισση που μην μπορωντας να εχουν εχουν ενα μεγαλό αλλα ΣΦΙΚΤΟ κωλο οπως η 3η φωτο κανουν μόδα το ακωλο και η Κοκκινου που εχει κωλαρα βυζαρα μπουταρα ειναι χοντρη(!!!!!!).
Οπως μου έλεγε και ο πατερας μια κοπελας η βασικη αισθηση που δεν μπορει να ζήσει ο ανθρωπος χωρις ειναι η ΑΦΗ!!
ΥΓ Παλι με κατι φιλους βλεπω μια γνωστη και τους λέω "πολυ τη γουσταρω αυτη" -"Ωραια ειναι αλλα εχει πεσμένο κώλο"
-"να την πηδηξω θελω οχι να την βγαλω φωτογραφια για το Playboy"
Οπως μου έλεγε και ο πατερας μια κοπελας η βασικη αισθηση που δεν μπορει να ζήσει ο ανθρωπος χωρις ειναι η ΑΦΗ!!
ΥΓ Παλι με κατι φιλους βλεπω μια γνωστη και τους λέω "πολυ τη γουσταρω αυτη" -"Ωραια ειναι αλλα εχει πεσμένο κώλο"
-"να την πηδηξω θελω οχι να την βγαλω φωτογραφια για το Playboy"
Επισκέπτης
Φίλοι μου γυναίκα χωρίς ..λάρα σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Τι να γαμήσεις απ τα κόκκαλα? Ενώ τη άλλη την αρπάζεις τη στήνεις τα 4 πιάνεις τις χειρολαβές τις ρίχνεις και 2 3 κωλομπάτσες και άντε να σου ξεφύγει το πορνίδιο.
Επισκέπτης
Σωστός....Αμα η γυναικα δεν εχει κωλαρα και πιασιματα , δεν αξιζει μια........
"Πως λεγεται το ταγκα που φοραει μια κωλαρα ?"........... Τ ι γ κ α !
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φίλοι μου γυναίκα χωρίς ..λάρα σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Τι να γαμήσεις απ τα κόκκαλα? Ενώ τη άλλη την αρπάζεις τη στήνεις τα 4 πιάνεις τις χειρολαβές τις ρίχνεις και 2 3 κωλομπάτσες και άντε να σου ξεφύγει το πορνίδιο.
Σιγά μη θέλει να ξεφύγει
Επισκέπτης
ρε παίδες αυτή η ιστορία με τα στρίνγκς έχει ξεφύγει, βλέπεις την κάθε φακλάνα που έχει έναν κόλο σαν την περιφέρεια κιλκίς και φοράει το στρίνγκ και κάθεται και πετάγεται ο κόλος με την τρίχα και το στρίνγκ έξω και είναι για να ξεράσεις.
έχεις ωραίο κολαράκι κυρία μου; να το φορέσεις το στριγκάκι να μας φτιάξεις και μας, αλλά αν ο κόλος σου δεν χωράει σε καρέκλα τι τι θές το στρίγκ, φόρα κάμια βράκα κρητική να κρύψεις ότι μπορείς.
έχεις ωραίο κολαράκι κυρία μου; να το φορέσεις το στριγκάκι να μας φτιάξεις και μας, αλλά αν ο κόλος σου δεν χωράει σε καρέκλα τι τι θές το στρίγκ, φόρα κάμια βράκα κρητική να κρύψεις ότι μπορείς.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ωραιοτατο τοπικ!
λοιπον αν η ευα λασκαρη (η οποια απο φατσα δεν λεει, για μενα, αλλα απο σωμα γμαει κ δερνει) θεωρειται ευσωμη θελω να γινω ευσωμη!!!!
κ μετα διερωτουνται καποιοι ανδρες γιατι οι πιο πολλες γυναικες προσπαθουν να γινουν τουλαχιστον κεητ μοςς στο σωμα... κ δηλωνουν οτι δεν τους αρεσει κιολα... ελεος
λοιπον αν η ευα λασκαρη (η οποια απο φατσα δεν λεει, για μενα, αλλα απο σωμα γμαει κ δερνει) θεωρειται ευσωμη θελω να γινω ευσωμη!!!!
κ μετα διερωτουνται καποιοι ανδρες γιατι οι πιο πολλες γυναικες προσπαθουν να γινουν τουλαχιστον κεητ μοςς στο σωμα... κ δηλωνουν οτι δεν τους αρεσει κιολα... ελεος
Επισκέπτης
Οταν μια ανορεξικη αναιμικη απο την Μπιαφρα η την Αιθιοπια την κανει εξωφυλλο καποιο trendy περιοδικο, τρεχετε.
Οταν μια φυσιολογικη κανει φωτογραφιση ειναι χοντρη.
Για να ξεκαθαρισει τι ειναι χοντρος-αδυνατος κλπ. ισχυουν τα εξης: (απο ιατρικης σκοπιας, αλλο οι στυλιστες κλπ)
γυναικες: το βαρος πρεπει να ειναι τα εκατοστα του σωματος πανω απο το 1m - 5kg περιπου.
π.χ, υψος 1.80m, 80cm, ιδανικο βαρος γυρω στα 75kg. Πανω απο 80 και κατω απο 70 ΙΣΩΣ να υπαρχει προβλημα.
Εξαρταται απο την κατανομη.
Για περισσοτερα και εγκυροτερα και ακριβεστερα στον γιατρο σας η το ΙΚΑ. (career minded wannabees: στον μοδιστρο σας)
Επισης, ενας αριθμος σε μια ζυγαρια απο μονος του δεν λει και πολλα απο μονος του.
Μπορει να ειστε μακρυα απο το κανονικο βαρος και να εχετε μελλον. Συμβουλευτειτε τους(τις) μανατζερ σε μεσημεριανες εκπομπες...
Οταν μια φυσιολογικη κανει φωτογραφιση ειναι χοντρη.
Για να ξεκαθαρισει τι ειναι χοντρος-αδυνατος κλπ. ισχυουν τα εξης: (απο ιατρικης σκοπιας, αλλο οι στυλιστες κλπ)
γυναικες: το βαρος πρεπει να ειναι τα εκατοστα του σωματος πανω απο το 1m - 5kg περιπου.
π.χ, υψος 1.80m, 80cm, ιδανικο βαρος γυρω στα 75kg. Πανω απο 80 και κατω απο 70 ΙΣΩΣ να υπαρχει προβλημα.
Εξαρταται απο την κατανομη.
Για περισσοτερα και εγκυροτερα και ακριβεστερα στον γιατρο σας η το ΙΚΑ. (career minded wannabees: στον μοδιστρο σας)
Επισης, ενας αριθμος σε μια ζυγαρια απο μονος του δεν λει και πολλα απο μονος του.
Μπορει να ειστε μακρυα απο το κανονικο βαρος και να εχετε μελλον. Συμβουλευτειτε τους(τις) μανατζερ σε μεσημεριανες εκπομπες...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ενταξει σε σχεση με αυτην ολες οι ανωθεν ειναι ευσωμες...
uιοπ αν ειναι ετσι το ιδανικο μας βαρος να ξερω να βαλω αλλα 5 κιλα αντι να προσπαθω να χασω αυτα που εβαλα χαχαχαχα
uιοπ αν ειναι ετσι το ιδανικο μας βαρος να ξερω να βαλω αλλα 5 κιλα αντι να προσπαθω να χασω αυτα που εβαλα χαχαχαχα
Επισκέπτης
Το καλυτερο post σε ολο το thread.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Τη μοδα της κοκκαλιαρας την εχου ξεκινησει κατι 50αρες σαν τη Βισση που μην μπορωντας να εχουν εχουν ενα μεγαλό αλλα ΣΦΙΚΤΟ κωλο οπως η 3η φωτο.....
εγω παλι νομιζω οτι αυτη τη μοδα (και εννοω γενικοτερα, το ανδροπρεπες σωματοτυπο στις γυναικες), την εχουν ξεκινησει οι γκέουλες-σχεδιαστες με τα ξερακιανά μοντελα (εδω γελαμε, πολυ ομως ), με σκοπο να φτασουμε (οι ανδρες) στο σημειο να μην καταλαβαινουμε (υποσυνειδητα) διαφορα στο τί γαμαμε..
και οταν λεω μοδα, εννοω οργανωμενο κινημα προσπαθειας ταυτισης των δυο φυλων.. ;)
και εδω που τα λεμε, δεν κανανε κι ασχημη δουλεια.. καταφεραν να βαλουν τους αντρες να κανουν αποτριχωση και τις γυναικες να φυτρωσουν αρχιδια αναμεσα στα ποδια τους..
..καταφεραν να κανουν τους αντρες να βλεπουν βυζια και να κανουν μπλιαχ, και τις γυναικες να βλεπουν τριχα στο στηθος και να κανουν εμετο..
..καταφεραν να κανουν τους αντρες να γαμανε αντρες και τις γυναικες να αρχισουν να το σκεφτονται..
κλπ κλπ κλπ..
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Σωστός...το'χουν παρακάνει..ρε παίδες αυτή η ιστορία με τα στρίνγκς έχει ξεφύγει, βλέπεις την κάθε φακλάνα που έχει έναν κόλο σαν την περιφέρεια κιλκίς και φοράει το στρίνγκ και κάθεται και πετάγεται ο κόλος με την τρίχα και το στρίνγκ έξω και είναι για να ξεράσεις.
Μια φορά καθόταν μια χοντρή μπροστά μου στο μάθημα(χοντρή χοντρή όμως, όχι σαν κι αυτές που έχει το thread..)και σκύβει λίγο μπροστά να δώσει κάτι στη φίλη της... <-----(αυτό μου ρθε να κάνω)
Είχε ένα κώλο σαν την υδρόγειο...ο οποίος της είχε βγει ο μισός απ'έξω ενώ φορούσε στρινγκ η μαλάκω!Λες και άμα βάλουν στρινγκάκια θα μας καυλώσουν με τα πατσοκώλια τους!Ουστ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K