mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.632
- Πόντοι
- 506
Aπλα ο κοσμος πρέπει να καταλάβει οτι οι μερες ολυμπιαδας 2004 τελειωσανε οριστικα, ανεξάρτητου κυβέρνησης
Αυτά τα είχαμε εγγυημένα με αλέξη, καλύτερα να ρισκάρουμε με κουλη μπας και γίνει κάτι.Τα χτεσινά αποτελέσματα που αν αποτυπωθούν και στις εθνικές δείχνουν πως ακολουθεί δύσκολη περίοδος χωρίς κανένα μύνημα σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο πως κάτι πρέπει να αλλάξει!
Αντίθετα οι ροές νέων προς εξωτερικό θα συνεχιστούν, οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να βάζουν λουκέτα, πολύς κόσμος υπο την οικονομική πίεση και αξιακή κρίση θα συνεχίσει να αυτοκτονεί, τα χρέη θα αυξάνονται και οι μισθοί και συντάξεις με άμεσο ή έμμεσο τρόπο θα συνεχίσουν την κατηφόρα καθώς και η αθρόα είσοδος αλλοδαπών θα συνεχιστεί!
Καληνύχτα Ελλάδα!
Γύρνα στη φωλιά σου μωρή πράσινη ασιατική κατσαρίδα που κάνεις και πολιτικές αναλύσεις.Σιγά μη γυρίσαμε και στο 1821. Έχεις συναίσθηση ποιό ήταν το βιοτικό επίπεδο τότε και τώρα;
Εκτός κι'αν νομίζεις ότι το να μη μπορείς να πας διακοπές στην Αράχωβα και να μη μπορείς να αγοράσεις το τελευταίο μοντέλο i-phone αποτελεί οικονομική εξαθλίωση.
Αν ειναι να βγει αυτος ας βγει και με αυτοδυναμια να τελειωνουμε. Συνεργασιες και υπόγειες συμφωνίες τυπου συριζοκαμμενου να μας λειπουνΑυτά τα είχαμε εγγυημένα με αλέξη, καλύτερα να ρισκάρουμε με κουλη μπας και γίνει κάτι.
Θα σου πω τι εννοώ. Αν κατηγορείς τα κόμματα αυτά ότι χρεοκόπησαν την χώρα είναι η μισή αλήθεια γιατί επίσης τα κόμματα αυτά είχαν και μεγάλη θετική συνεισφορά στην ευημερία (δεν γυρίσαμε στο 1960!). Η κουβέντα ότι φταίνε μόνο τα κόμματα αυτά για τη χρεοκοπία αφαιρεί την ευθύνη από τον λαό και την προσωπική ευθύνη του καθενός για τις επιλογές μας. Δηλαδή δεν φταίς εσύ λαέ που ψήφιζες αυτούς που έταζαν, μοίραζαν λεφτά, αλλά αυτοί οι κακοί που τα έπαιρναν, οι ξένοι, η μέρκελ τα μνημόνια. Επομένως ψήφισε εμάς που θα τα καταργήσουμε όλα αυτά και θα σε φέρουμε πίσω στην ευημερία που σου πρόσφεραν και οι προηγούμενοι! Δεν είναι τυχαίο οτι ο Αλέξης κινήθηκε προεκλογικά με τον πλέον δημαγωγικό τρόπο, τον λαϊκισμό και την προσπάθεια εξαγοράς ψηφοφόρων που ούτε και οι προηγούμενοι δεν τολμούσαν να το κάνουν τόσο ξεδιάντροπα.Κατάλαβες τι έγραψες? έκαναν την ελλάδα μεγάλη και μετα την χρεοκώπησαν και τη γύρισαν στο 1960? και δεν τους συγχωρείς? μπερδεμένος είσαι.
Τα περισσότερα απο αυτά έγιναν απο το 12-16! Όχι πως με Τσίπρα κόπηκαν, απλά τελείωσε ένα κύμα! Τώρα ακολουθεί το επόμενο!Αυτά τα είχαμε εγγυημένα με αλέξη, καλύτερα να ρισκάρουμε με κουλη μπας και γίνει κάτι.
Το ξερουν οι περισσότεροι οτι το παρτυ εχει τελειωσει. Πρεπει να γινουν επενδύσεις να δουλεψει ο κοσμος. Οχι διαχείριση της φτωχιας και της εξαθλιωσης των πολιτων.
Απόλυτο δίκιο έχεις, αλλά να δεις που δε θα προλάβει να μειώσει τον ένφια, απο φέτος,Το ξερουν οι περισσότεροι οτι το παρτυ εχει τελειωσει. Πρεπει να γινουν επενδύσεις να δουλεψει ο κοσμος. Οχι διαχείριση της φτωχιας και της εξαθλιωσης των πολιτων.
Επετρεψε μου να εχω καλυτερη εικόνα των τεκταινομένων στο χωρο μου..Αν με διαβαζεις,ανετρεξε σε παλαιότερα ποστ μου στο "Πολεμικό Ναυτικό" και θα διαπιστωσεις ιδιοις όμμασι ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ότι ο ανθρωπος ειναι ΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ...Ε ναι, ένα σοβαρό υπουργό έχει ο Τσίπρας να τον διώξουμε γιατί δεν κάνει τα χατίρια των καραβανάδων όπως ο γουρουνόμορφος Καμμένος.
Και μετά μ'αρέσει που απορείς γιατί δεν πάει ο τόπος μπροστά.
Υπέφεραν οι δημόσιοι υπάλληλοι με σύριζα, τους ξέσκισε, τους ξέσκισε στα αναδρομικά , ότι τους ειχε παρακρατήσει το πασοκ νδ τους τα δωσε πίσω.Και γιατί δεν τις έφεραν τις επενδύσεις όσο ήταν κυβέρνηση;Κάτσε να δεις τώρα πόσοι γαλάζιοι θα τρέξουν να γλείψουν για θεσούλες στο Δημόσιο.Σιγά μην θέλει ο κόσμος να αλλάξει αυτό.
Υπέφεραν οι δημόσιοι υπάλληλοι με σύριζα, τους ξέσκισε, τους ξέσκισε στα αναδρομικά , ότι τους ειχε παρακρατήσει το πασοκ νδ τους τα δωσε πίσω.
Βέβαια τώρα αναμένουμε την εξορθολόγηση του δημοσίου, περιμένουμε αξιολόγηση κλπ.
ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ποιός θα το κάνει?
Δεν αμφιβάλλω ότι τα ξέρεις καλύτερα, αλλά κι'εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω.
Εγώ τον Αποστολάκη τον βλέπω ως ένα σοβαρό, μετρημένο άνθρωπο, με γνώση του αντικειμένου και διάθεση να δουλέψει αθόρυβα.
Ούτε κωλοδάχτυλα τον είδα να κάνει δημόσια, ούτε να νομίζει πως έχουμε Απόκριες και να ντύνεται στρατάρχης ή αλεξιπτωτιστής, ούτε να βγαίνει και να κάνει φασιστικές δηλώσεις του τύπου "ο στρατός εγγυάται την εσωτερική ασφάλεια".
Βέβαια τώρα αναμένουμε την εξορθολόγηση του δημοσίου, περιμένουμε αξιολόγηση κλπ.
Υπέφεραν οι δημόσιοι υπάλληλοι με σύριζα, τους ξέσκισε, τους ξέσκισε στα αναδρομικά , ότι τους ειχε παρακρατήσει το πασοκ νδ τους τα δωσε πίσω.
Και βεβαια ο Ε.Σ. εγγυαται την ασφαλεια της χωρας απο εξωτερικο η εσωτερικο κινδυνο. Γιατι σε τρομοκρατικες επιθεσεις στην Ευρωπη μπορει να κινητοποιειται ΚΑΙ ο Στρατος και να μη μπορει να λεει ο Καμμενος το ιδιο για εδω; Για καθε ειδους απειλη.Δεν αμφιβάλλω ότι τα ξέρεις καλύτερα, αλλά κι'εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω.
Εγώ τον Αποστολάκη τον βλέπω ως ένα σοβαρό, μετρημένο άνθρωπο, με γνώση του αντικειμένου και διάθεση να δουλέψει αθόρυβα.
Ούτε κωλοδάχτυλα τον είδα να κάνει δημόσια, ούτε να νομίζει πως έχουμε Απόκριες και να ντύνεται στρατάρχης ή αλεξιπτωτιστής, ούτε να βγαίνει και να κάνει φασιστικές δηλώσεις του τύπου "ο στρατός εγγυάται την εσωτερική ασφάλεια".
Έλληνας βρε τζώνυ, τι ρωτας συνέχεια, δεν ξεχνώ.Τσυριζακος εισαι βρε;