STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
χαχαχαχα αρβανιτης πολυ βλακαςΟ ανεκδιήγητος ο Αρβανίτης Ευρωβουλή.....
χαχαχαχα αρβανιτης πολυ βλακαςΟ ανεκδιήγητος ο Αρβανίτης Ευρωβουλή.....
Τον Βελόπουλο ποιός τον ψήφισε γαμώ το κερατό μου; Εκτός αν οι αλοιφές που πουλάει όντως κάνουν δουλειά...
Τύπε αν ισχύει αυτό τον βλέπω για πλανητάρχη...οι καραφλοί... με τις αλοιφές του βγάλανε μαλλιά
Bιάστηκες να διαφωνήσεις. Τις προκύρηξε ο Τσίπρας τις εκλογές.
οταν υπαρχουν ανθρωποι που ψηφιζουν σωρρα γιατι στο governor's screen εχει πληρεξουσιο με 600 δις ευρω, ολοι μπορουν να ψηφιστουνΤον Βελόπουλο ποιός τον ψήφισε γαμώ το κερατό μου; Εκτός αν οι αλοιφές που πουλάει όντως κάνουν δουλειά...
σε αθηνα σαλονικη περνανε β γυρο και οι δυο του συριζα
Καμια συγκυβερνηση.τωρα που θα βγουνε οι δεξιοι θα κλαψουνε μανουλες,αντε να συγκυβερνήσεται και με τη φωφη και όλα ωραια όλα καλα.οσο για την χωρα και το μελλον της δυσοιωνο.
Φυσικά ο μητσοτάκης δε θα προλάβει να μειώσει τον ενφια, ούτε καν θα αςχοληθεί δηλαδή. θα το κάνει απο του χρόνου.
Όλα σε βάθος τετραετίας.
Τη χαρά δεν καταλαβαίνω, όλοι κομματόσκυλα είστε και θα καλοπεράσετε με τη νδ?
Δεν έχεις άδικο!Μάλλον σου διαφεύγει το σημαντικότερο, τύπε...
Η χαρά δεν είναι τόσο γιατί παίζει να βγεί στις βουλευτικές ο Κούλης. Η χαρά είναι, γιατί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ο Τσίπρας. Έχει φέρει τόσο πολύ κόσμο στα όριά του, που αυτοί που θέλουν να τον δούν να καταρρέει είναι πολύ περισσότεροι απ'όσους θέλουν να δουν το Κούλη πρωθυπουργό
Μάλλον σου διαφεύγει το σημαντικότερο, τύπε...
Η χαρά δεν είναι τόσο γιατί παίζει να βγεί στις βουλευτικές ο Κούλης. Η χαρά είναι, γιατί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ο Τσίπρας. Έχει φέρει τόσο πολύ κόσμο στα όριά του, που αυτοί που θέλουν να τον δούν να καταρρέει είναι πολύ περισσότεροι απ'όσους θέλουν να δουν το Κούλη πρωθυπουργό
Δεν νομίζω πως είναι έτσι.σιγουρα θέλουν να αλλάξουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ελπίζουν στον ΚούληΜάλλον σου διαφεύγει το σημαντικότερο, τύπε...
Τυπε πουλι δωσε προγνωστικα για 30 ιουνιουμυθικο πουλι πριν 13 μερες
μονο τη μετακινηση του 50% της ΧΑ στον βελοπουλο δεν βρηκα
δεν επαιζα στοιχημα ρε πουστη, αφου τα βλεπω
Κοίταξε να δείς. Εδω που έχουμε φτάσει, ισχύει το "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει".Δεν νομίζω πως είναι έτσι.σιγουρα θέλουν να αλλάξουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ελπίζουν στον Κούλη
αναπνεουμε πιο καθαρο αερα
το καταλαβαινεις εαν εισπνευσεις δυνατα
επομενοι στοχοι
ρουβικωνες - εξαρχεια - πολακης
Βελοπουλος και Μπαρουφα κάναν τη δουλεια τους