mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.620
- Πόντοι
- 506
Καλα κοιτα μη δεις τσιπρα παλι στην 3ετιαΤυπε εχει εξασφαλισθει η συνεχεια
Τωρα για 8 χρονια Κουλης
Μετα για αλλα 8 Μπακογιαννης
Μετα γιος Κουλη
Καλα κοιτα μη δεις τσιπρα παλι στην 3ετιαΤυπε εχει εξασφαλισθει η συνεχεια
Τωρα για 8 χρονια Κουλης
Μετα για αλλα 8 Μπακογιαννης
Μετα γιος Κουλη
Καλα, εννοειται οτι γενικως δεν ξεμπερδευουμε ευκολα με αυτονΚαλα κοιτα μη δεις τσιπρα παλι στην 3ετια
εγω μπελαβιλα τυπε....μετα μωραλη αν και εφοσον ο προεδρος μας παρει 3 πανωραφιτες μεχρι την αλλη εβδομαδαΕγώ το έριξα Βλαχάκο.Παμε για δεύτερο γύρο λογικά.Χοντρος πολύ δυνατός.
Καλησπέρα νοσταλγός μιας Ν.Δ που δεν έχει φυσικά καμία σχέση με την σημερινή προσοχή μην βιάζεστε οποίος βιάζεται σκοντάφτειΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Αν προσεξες εβαλα το παλιο εμβλημαΚαλησπέρα νοσταλγός μιας Ν.Δ που δεν έχει φυσικά καμία σχέση με την σημερινή προσοχή μην βιάζεστε οποίος βιάζεται σκοντάφτει
ρε αλεξ δλδ πες μου αληθεια...ο κουλης ειναι οτι καλυτερο εχει να προσφερει η νδ στην ελλαδα?Αν προσεξες εβαλα το παλιο εμβλημα
4ετια δεν διαρκεί η κυβέρνηση?Καλα κοιτα μη δεις τσιπρα παλι στην 3ετια
αν και εφοσον ο προεδρος μας παρει 3 πανωραφιτες μεχρι την αλλη εβδομαδα
χασοδικη μου εσυΜην πηγαινεις πρωι ρε τύπε
Κινδυνευεις αν δεν υπαρχει εφορευτικη επιτροπη να σε μαζεψουν να κανεις δουλεια
Το ΚΙΝΑΛ θα ειναι σιγουρα τρίτο με αυξημενο ποσοστο
Ηδη στον στοιχημαν το πηραν χαμπαρι και εριξαν πολυ την διαφορα με την ΧΑ
Εννοειται βεβαια οτι ακομη ειναι ευκαιρια, γιατι ουσιαστικα δινουν ακομη την ΧΑ τρίτη, που ειναι αστειο
Που θα βρει το πασοκ επιπλεον ψηφοφορους
Απο τις προηγουμενες εκλογες εχουν πεθανει αρκετοι
Οσο και να ελπιζεις δεν θα κανει το πασοκπαλι το δεκανικι της ΝΔ αλλα η ΝΔ θα κανει το δεκανικι του ΣΥΡΙΖΑ
Τυποι εριξα το βολι στη καλπη και μετα πηγα κι εριξα αλλο ενα βολι σε μια σβετλανα σε ιδρυμα της καλλιθεας
Δεν ξερω αν εκανα καλα :S
Δίκιο έχει γεο,Αμα θελετε απο κολωνακι και κατω να μη μπορειτε να κυκλοφορησετε και οι τοιχοι να μυριζουν κατουρλιλα ψηφιστε "συνταγματικο τοξο"