Νέα

Ευρωεκλογές 2019 - Η μεγάλη δημοσκόπηση του bou!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pontikia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου 2019

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 80 16,5%
  • ΝΔ

Ψήφοι: 139 28,7%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφοι: 76 15,7%
  • ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ψήφοι: 17 3,5%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,1%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 12 2,5%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ψήφοι: 16 3,3%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ψήφοι: 9 1,9%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 5 1,0%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ψήφοι: 11 2,3%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 34 7,0%
  • ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΜέΡΑ25

Ψήφοι: 20 4,1%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

Ψήφοι: 18 3,7%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 23 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    484

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οι πνευματικα ανωτεροι ψηφιζουν ότι τους πασαρουν οι υποδικοι κοντομιναδες και λοιποι αμεμπτου ηθικης μεγαλοκαναλαρχες  :jerking:
παντως δεν ψηφιζουν χρυση αυγη
αυτο ειναι το μονο σιγουρο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εισαι ενας αγραμματος κομπλεξικος, αποτυχημενος στρατιωτικος που παραιτηθηκε γιατι δεν αντεξε και πηγε λαθρομεταναστης στο εξωτερικο για να μην ψοφησει της πεινας
μην μεγαλοπιανεσαι, μην περνιεσαι για επιτυχημενος
ενας παμφτωχος ειλωτας εισαι που η μοναδικη σου διασκεδαση απο την ξενιτια ειναι το μπου.κομ
εγω δεν εχω καμια αναγκη να με διορισει κανεις κακομοιρη
στα 33 μου εχω πτυχιο ανωτατης σχολης, 2 μεταπτυχιακα με αριστα, 2 ξενες γλωσσες απταιστα, 3.100 ευρω καθαρα μισθο, 2 σπιτια στο ονομα μου και ενα τζιπ
εσυ θελεις 99 ευρω για να βαλεις στην ακρη ενα κατοσταρικο, εισαι αγαμητος και λες ιστοριες απο το μυαλο σου για δηθεν γκομενες και στα 40 σου εισαι μεταναστης γιατι δεν τα καταφερες στη χωρα σου
απο τα νευρα σου και το κομπλεξ σου ψηφιζεις χρυση αυγη για να τιμωρησεις το πολιτικο συστημα επειδη δεν σου βρηκε δουλεια στην ελλαδα λες και φταιει το πολιτικο συστημα για την αχρηστοσυνη σου
και λες εξω οι μεταναστες ενω εισαι ο ιδιος μεταναστης
βλακα
βλαμενε
μαλακα
αρχιηλιθιε
φιογκο
αγιαναργυρε
αγαμητε παρθενε

Εκτος απο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι και ψευτης
Αναμενομενο, αυτα πανε μαζι συνηθως..

Ελεγες καποτε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ οτι θα σταματησεις να γραφεις στο bou ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
Βεβαια δεν κρατησε και πολυ η αποχη σου γιατι προφανως σε ΣΟΥΤΑΡΑΝ

Μονο για αργομισθια στο δημοσιο εισαι ικανος για αυτο μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Κουλη

Δεν τον ψηφιζουμε ρε, τραβα να βρεις μια κανονικη δουλεια η ΨΟΦΑ
Στον πουτσο μας, δεν θα λειψεις σε κανεναν

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εκτος απο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι και ψευτης
Αναμενομενο, αυτα πανε μαζι συνηθως..

Ελεγες καποτε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ οτι θα σταματησεις να γραφεις στο bou ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
Βεβαια δεν κρατησε και πολυ η αποχη σου γιατι προφανως σε ΣΟΥΤΑΡΑΝ

Μονο για αργομισθια στο δημοσιο εισαι ικανος για αυτο μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Κουλη

Δεν τον ψηφιζουμε ρε, τραβα να βρεις μια κανονικη δουλεια η ΨΟΦΑ
Στον πουτσο μας, δεν θα λειψεις σε κανεναν
σου εβαλα στοιχημα να ανεβασουμε τις αδειες των αυτοκινητων μας κι εκανες τον κινεζο
σου εβαλα στοιχημα να ανεβασουμε το χαρτακι της μισθοδοσιας μας κι εκανες τον αμερικανο
βεβαια ειδες το σκρινσοτ που ανεβασα στην αλλη την πουσταρα λαθτομεταναστη ΒΠ με τα 3.100 το μηνα απο τη μισθοδοσια μαρτιου και απο τοτε λουφαξες
επειδη βγαζεις γλωσσα ομως παλι θες να σε ξαναξεφτιλισω;
θες μαλακιστηρι που δεν εχεις ουτε παπι στρογγυλοφαναρο και δε βγαζεις ουτε χιλιαρικο καθαρα το μηνα και το παιζεις ωνασσης με φωτογραφιες απο business class αεροπλανου με σερβιρισμενα κουλουρακια;
θα φας ψωλαρα μωρη χτικιαρα καραφλοκουτελα στις 26 μαιου θα βαλεις το παπαρι μου στο στομα σου
και με τα μυαλα που κουβαλας δε θα βγαλεις ποτε φραγκα για να γυρισεις πισω
εκει χαμου θα ψοφησεις, θα πεθανεις μονος κι ερημος, θα σε βρουν οι γειτονες απο τη μυρωδια
ξεχασμενε κομπλεξικε αρχιμαλακα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σου εβαλα στοιχημα να ανεβασουμε τις αδειες των αυτοκινητων μας κι εκανες τον κινεζο
σου εβαλα στοιχημα να ανεβασουμε υο χαρτακι της μισθοδοσιας μας κι εκανες τον αμερικανο
βεβαια ειδες το σκρινσοτ που ανεβασα στην αλλη την πουσταρα λαθτομεταναστη ΒΠ με τα 3.100 το μηνα απο τη μισθοδοσια μαρτιου και απο τοτε λουφαξες
επειδη βγαζεις γλωσσα ομως παλι θες να σε ξαναξεφτιλισω;
θες μαλακιστηρι που δεν εχεις ουτε παπι στρογγυλοφαναρο και δε βγαζεις ουτε χιλιαρικο καθαρα το μηνα και το παιζεις ωνασσης με φωτογραφιες απο business class αεροπλανου με σερβιρισμενα κουλουρακια;
θα φας ψωλαρα μωρη χτικιαρα καραφλοκουτελα στις 26 μαιου θα βαλεις το παπαρι σου στο στομα μου
και με τα μυαλα που κουβαλας δε θα βγαλεις ποτε φραγκα για να γυρισεις πισω
εκει χαμου θα ψοφησεις, θα πεθανεις μονος κι ερημος, θα σε βρουν οι γειτονες απο τη μυρωδια
ξεχασμενε κομπλεξικε αρχιμαλακα

Ναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ αποδειξη εισοδηματος ειναι το pdf που μπορει ο καθενας να γραψει οτι γουσταρει ΤΡΟΜΠΑ

Η η αδεια ασιατικου SUV απο εναν ανυπαντρο-ανεραστο που δηλωνει 33 ετων

Αντε να ηταν το evoque θα ελεγα οτι πουλας μουρη.. Αλλα το Hyundai SUV τι να κανεις ρε?
Εκτος και αν ειναι του μπαμπα που το πηρε με το εφαπαξ..

Για δικαιολογησε μας την δηλωση σου οτι θα σταματησεις να γραφεις στο bou ΕΠΕΙΔΗ βρηκες δουλεια..
Σε αυτο το διαστημα αγορασες 2 σπιτια, ενα SUV και τωρα τα ξυνεις..

ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΤΟ??

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ αποδειξη εισοδηματος ειναι το pdf που μπορει ο καθενας να γραψει οτι γουσταρει ΤΡΟΜΠΑ

Η η αδεια ασιατικου SUV απο εναν ανυπαντρο-ανεραστο που δηλωνει 33 ετων

Αντε να ηταν το evoque θα ελεγα οτι πουλας μουρη.. Αλλα το Hyundai SUV τι να κανεις ρε?
Εκτος και αν ειναι του μπαμπα που το πηρε με το εφαπαξ..

Για δικαιολογησε μας την δηλωση σου οτι θα σταματησεις να γραφεις στο bou ΕΠΕΙΔΗ βρηκες δουλεια..
Σε αυτο το διαστημα αγορασες 2 σπιτια, ενα SUV και τωρα τα ξυνεις..

ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΤΟ??
εχω ποσταρει οτι ειμαι ανεργος αποφοιτος δημοτικου
λες να ειμαι;
δεν καταλαβαινεις ρε φτωχομπινε που μιλας και ψεκαζεις φτωχεια εδω μεσα οτι σε κανω ο,τι θελω;
θες μωρη καργιολα να ανεβασουμε σε 5 λεπτα και οι δυο τις μισθοδοσιες μας απο τυπωμενο χαρτι διπλα στην οθονη του υπολογιστη που θα φαινεται η σελιδα του μπου με το προφιλ μας με σημερινη ημερομηνια;
πες μωρη καργια
πες το ναι και το ανεβαζουμε σε 5 λεπτα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Να μη μιλήσουμε για τις μπίζνες με τους σαουδάραβες

Ρε συ...Αμα βαλω κι εγω δυο βυζια,περούκα,ξυριστω και παω εκει να του τραγουδησω,πόσα θα προλαβω να του παρω μεχρι να με καταλαβει????

Μην του τα θυμιζεις του μουτσου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εχω ποσταρει οτι ειμαι ανεργος αποφοιτος δημοτικου
λες να ειμαι;
δεν καταλαβαινεις ρε φτωχομπινε που μιλας και ψεκαζεις φτωχεια εδω μεσα οτι σε κανω ο,τι θελω;
θες μωρη καργιολα να ανεβασουμε σε 5 λεπτα και οι δυο τις μισθοδοσιες μας απο τυπωμενο χαρτι διπλα στην οθονη του υπολογιστη που θα φαινεται η σελιδα του μπου με το προφιλ μας με σημερινη ημερομηνια;
πες μωρη καργια
πες το ναι και το ανεβαζουμε σε 5 λεπτα

Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ το τυπωμενο χαρτι η το pdf η το word εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ  ως μεσο απόδειξης

Μονο αποδεικτικο στοιχειο ειναι οι φωτο που στο αρχειο τους φαινεται το ποτε και που παρθηκαν καθως και το μοντελο κινητου/ψηφιακης που τις αποτυπωσε

Εχω ανεβασει αρκετες με γκομενες, κατι που δεν θα ζησεις ΠΟΤΕ ΝΑΥΑΓΙΟ

Αλλα πες μας πουλι

Τι εγινε με την δουλεια που βρηκες και δεν θα προλαβαινες να γραφεις στο bou

Νομιζω οτι ελεγες πως ηταν εκτος αθηνας..
Σε ΣΟΥΤΑΡΑΝ??

Λεγε ΝΑΥΑΓΙΟ τι εγινε γιατι θα βρω το ποστ και θα σε ξευτιλισω ΞΑΝΑ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ το τυπωμενο χαρτι η το pdf η το word εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ  ως μεσο απόδειξης

Μονο αποδεικτικο στοιχειο ειναι οι φωτο που στο αρχειο τους φαινεται το ποτε και που παρθηκαν καθως και το μοντελο κινητου/ψηφιακης που τις αποτυπωσε

Εχω ανεβασει αρκετες με γκομενες, κατι που δεν θα ζησεις ΠΟΤΕ ΝΑΥΑΓΙΟ

Αλλα πες μας πουλι

Τι εγινε με την δουλεια που βρηκες και δεν θα προλαβαινες να γραφεις στο bou

Νομιζω οτι ελεγες πως ηταν εκτος αθηνας..
Σε ΣΟΥΤΑΡΑΝ??

Λεγε ΝΑΥΑΓΙΟ τι εγινε γιατι θα βρω το ποστ και θα σε ξευτιλισω ΞΑΝΑ
το ηξερα οτι θα κοτεψεις παλι μωρη φτωχια
και αφου ειναι τοσο ευκολο γιατι δεν μας ανεβαζεις το δικο σου κι ας εχουμε αμφιβολιες για την αυθεντικοτητα του...
θα σου πω εγω γιατι δεν ανεβαζεις
γιατι εισαι μια φτωχομπινου μωρη φτωχια
γιατι βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα
γιατι βρηκες μια δουλεια ειλωτα να φας ενα ξεροκομματο και νομιζεις οτι επιασες τον παπα απο τα αρχιδια
οσο για τις φωτο που ανεβαζεις ουτε αυτες αποδεικνυουν κατι πρωτον γιατι δεν ξερουμε εαν οι εικονιζομενοι ειναι αυτοι που ισχυριζεσαι οτι ειναι και δευτερον γιατι μπορεις να επεξεργαστεις τα metadata και να φαινεται διαφορετικη ημερομηνια και μεσο ληψης απο τα πραγματικα
αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα μωρη φτωχια μπαστουνοβλαχα, κατωτατου επιπεδου πληβεια πλυστρα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μην του τα θυμιζεις του μουτσου
Ψαξε ρουφιανε Αλβανέ,ψαξε να δεις τι γραφω γιατί σε τσουζει που στα χωνω 10 χρόνια τωρα...
Το κλυσμα το εφαγες 8 χρόνια τωρα και θελεις κι αλλο,να εξαυλωθείς τελείως...
Προς τον Barock-γιατι με Αλβανούς δε μιλάω-:
-Πες μου ποτε με "ξεφτιλησε" ως Στρατευμα..Οταν εριχνε στεφανι στα Ιμια, όταν με χαιρεταγε μεσα στο Πενταγωνο δια χειραψίας και ας μην με ηξερε, όταν το συναδελφό μου που ειναι στο γραφείο του τον τιμουσε με καθημερινες επαφες ανθρωπινες και οχι τυπικές,οταν ετρεχε να διαφυλαξει τα υπολοιπα που μας αρπαξαν οι προηγούμενοι,οταν αυτοί μας λεγαν "αυτιστικούς" και "ενστολους ΔΥ"...
-Και για ποια αναδρομικά μιλάς,αυτα που ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ το ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΑ και οχι σε δοσεις του Αντωνακη??
Μαλλον δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Νεα Δημοκρατία, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε. Σύριζα τον πουλο!!!! Πάμε γερά ΝΔ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
το ηξερα οτι θα κοτεψεις παλι μωρη φτωχια
και αφου ειναι τοσο ευκολο γιατι δεν μας ανεβαζεις το δικο σου κι ας εχουμε αμφιβολιες για την αυθεντικοτητα του...
θα σου πω εγω γιατι δεν ανεβαζεις
γιατι εισαι μια φτωχομπινου μωρη φτωχια
γιατι βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα
γιατι βρηκες μια δουλεια ειλωτα να φας ενα ξεροκομματο και νομιζεις οτι επιασες τον παπα απο τα αρχιδια
οσο για τις φωτο που ανεβαζεις ουτε αυτες αποδεικνυουν κατι πρωτον γιατι δεν ξερουμε εαν οι εικονιζομενοι ειναι αυτοι που ισχυριζεσαι οτι ειναι και δευτερον γιατι μπορεις να επεξεργαστεις τα metadata και να φαινεται διαφορετικη ημερομηνια και μεσο ληψης απο τα πραγματικα
αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα μωρη φτωχια μπαστουνοβλαχα, κατωτατου επιπεδου πληβεια πλυστρα

Τα λεγομενα σου εχουν την βαρυτητα του ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΛΑΚΑ 2018

Πες μας τι εγινε με την δουλεια που δεν θα σου αφηνε χρονο να γραφεις στο bou και μαλιστα ηταν ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ??

Θυμαμαι σωστα?
Θες να το ψαξω και να το ποσταρω??

Η απλα να παραδεκτεις οτι εκτος απο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι και ΨΕΥΤΗΣ ωστε να γλυτωσεις ενα μέρος της ΞΕΥΤΙΛΑΣ???

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Νεα Δημοκρατία, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε. Σύριζα τον πουλο!!!! Πάμε γερά ΝΔ

Μυστη μου ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ εχουμε..

Ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ για να δηλωσουμε στηριξη στην συνεχιση του εποικισμου απο τριτοκοσμικους

Ψηφιζουμε ΧΑ για να ενισχυσουμε την γραμμη Ορμπαν Σαλβινι Κουρτς για το κλεισιμο των συνορων σε αφροασιατες και την απελαση οσων ηδη βρισκονται εδω..

Αυτο ειναι το διακυβευμα, αυτες ειναι οι επιλογες..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Δε χρειαζομαι να με βαλει καπου ο Πανος αδερφε...Μου αρκεί που με προσεχε καλυτερα απο το διδυμο Βενιζελου-Μπεγλίτη ( αλήτη..)

εντάξει, χάρις το ΣτΕ όμως,
αλλά τον κορόιδεψε ο τσίπρας, του πήρε τους βουλευτές για λίγους μήνες υπουργηλίκι
και ο πάνος σε λίγο πάει σπίτι του

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
-Πες μου ποτε με "ξεφτιλησε" ως Στρατευμα..
1) οταν ελεγε οτι θα δωσει το υπολοιπο 50% των αναδρομικων αμεσως μολις γινει υπουργος και τελικα το εδωσε με 4 χρονια καθυστερηση και κουτσουρεμενο
2) οταν τη μια χρονια πηγε με ελικοπτερο στα ιμια και τη δευτερη με πλοιο και του απεκλεισαν τον δρομο οι τουρκοι με αποτελεσμα να κανει την καταθεση στεφανου ειτε απο αερος ειτε 2 ναυτικα μιλια μακρια επιβεβαιωνοντας εν τοις πραγμασι οτι τα ιμια ειναι γκριζα ζωνη
3) οταν πηγε να πουλησει πλεοναζον πολεμικο υλικο με τη μεσολαβηση ημετερων
4) οταν φοραει στολες λες και ειναι τριωδιο και πιλοταρει ελικοπτερα χωρις να τηρει κανονες ασφαλειας ξεφτιλιζοντας τους αρχηγους που τον συνοδευουν
5) οταν επι των ημερων του συλλαμβανονται με τον οπλισμο τους 2 ελληνες αξιωματικοι στον εβρο
6) οταν τα κανει σκατα με τον συνδικαλισμο στις ενοπλες δυναμεις και εχει τσουκαρακηδες και αλλους γελοιους να μετατρεπουν το στρατο σε κλαδικη του παμε
7) οταν οργανωνει κωμικοτραγικες εκδηλωσεις για τα 2381 χρονια απο υη ναυμαχια της σαλαμινας και πεταει δαφνινα στεφανια για τους σαλαμινομαχους με φοντο κομπαρσους ντυμενους αρχαιους ελληνες
8) οταν παιρνει τη μπαντα των ενοπλων δυναμεων σπιτι του για να παιξει στα γενεθλια του και στο γλεντι με τον πολακη
9) οταν δινει εντολες για πληρωμες υλικου για προσφυγες με απευθειας αναθεσεις και εκ των υστερων ο βιτσας ψηφιζει τροπολογιες αναδρομικης νομιμοποιησης για να μην πανε φυλακη τα στελεχη της ΔΟΙ του ΓΕΣ που εχουν βαλει υπογραφες
10) οταν αποκαλει τα σκοπια μακεδονια και στηριζει την κυβερνηση που ψηφιζει την συμφωνια των πρεσπων

αυτα τα 10 ετσι προχειρα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τα λεγομενα σου εχουν την βαρυτητα του ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΛΑΚΑ 2018

Πες μας τι εγινε με την δουλεια που δεν θα σου αφηνε χρονο να γραφεις στο bou και μαλιστα ηταν ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ??

Θυμαμαι σωστα?
Θες να το ψαξω και να το ποσταρω??

Η απλα να παραδεκτεις οτι εκτος απο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι και ΨΕΥΤΗΣ ωστε να γλυτωσεις ενα μέρος της ΞΕΥΤΙΛΑΣ???
και οτι αλλαξα δουλεια ισχυει και οτι το 2014 ηταν εκτος αθηνων ισχυει και οτι τωρα ειμαι στην αθηνα ισχυει και οτι βγαζω 3100 το μηνα ισχυει
φτωχομπινε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και οτι αλλαξα δουλεια ισχυει και οτι το 2014 ηταν εκτος αθηνων ισχυει και οτι τωρα ειμαι στην αθηνα ισχυει και οτι βγαζω 3100 το μηνα ισχυει
φτωχομπινε

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ τοτε δεν ελεγες οτι ΑΛΛΑΖΕΙΣ δουλεια αλλα οτι ΒΡΗΚΕΣ δουλεια και πλεον δεν θα εχεις χρονο για το bou..
Δουλεψες κανα εξαμηνο η σε σουταραν κατευθειαν και απο τοτε περιμενεις μπας και βγει η ΝΔ και παρεις καμια αργομισθια γιατι για κανονικη δουλεια δεν προκειται να σε πληρωσει ΚΑΝΕΙΣ απο την τσεπη του..
Το να εισαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ειναι μια γενικοτερη κατασταση
Οπως ψηφιστηκες ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
Οπως σε εχει ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ που προσεγγισες
Ετσι θα εισαι αποτυχημενος και επαγγελματικα

Δεν ειναι στραβος ο γυαλος
Στραβα αρμενιζεις

Αν νομιζεις οτι θα σωθεις απο μια κυβερνηση ΝΔ που θα σε διορισει.. στον πουτσο μας
Τραβα φαε απο τα σκουπιδια
Ας μην αποκτησεις ποτε το στατους του ΔΥ που ισως σε εκανε ελκυστικο απο καποιες ελλεηνιδες ως γαμπρο
Παλι στον πουτσο μας, γαμα πουτανες με καποτα μεχρι να πεθανεις διχως να εχεις γνωρισει την αισθηση του υγρου ζεστου μουνιου

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά καλησπέρα άλλο ένα νήμα που μετατρέπεται σε Αρένα άγονων αντιπαραθέσεων με βρισιές και προσβλητικά σχόλια μεταξύ μελών πραγματικά απορώ πολλές φορές γιατί συμβαίνει αυτό και τι νόημα έχει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ τοτε δεν ελεγες οτι ΑΛΛΑΖΕΙΣ δουλεια αλλα οτι ΒΡΗΚΕΣ δουλεια και πλεον δεν θα εχεις χρονο για το bou..
Δουλεψες κανα εξαμηνο η σε σουταραν κατευθειαν και απο τοτε περιμενεις μπας και βγει η ΝΔ και παρεις καμια αργομισθια γιατι για κανονικη δουλεια δεν προκειται να σε πληρωσει ΚΑΝΕΙΣ απο την τσεπη του..
Το να εισαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ειναι μια γενικοτερη κατασταση
Οπως ψηφιστηκες ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
Οπως σε εχει ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ που προσεγγισες
Ετσι θα εισαι αποτυχημενος και επαγγελματικα

Δεν ειναι στραβος ο γυαλος
Στραβα αρμενιζεις

Αν νομιζεις οτι θα σωθεις απο μια κυβερνηση ΝΔ που θα σε διορισει.. στον πουτσο μας
Τραβα φαε απο τα σκουπιδια
Ας μην αποκτησεις ποτε το στατους του ΔΥ που ισως σε εκανε ελκυστικο απο καποιες ελλεηνιδες ως γαμπρο
Παλι στον πουτσο μας, γαμα πουτανες με καποτα μεχρι να πεθανεις διχως να εχεις γνωρισει την αισθηση του υγρου ζεστου μουνιου
σου ξαναλεω πετεινομυαλε αναλφαβητε μαλακα
εγραφα οτι βρηκα δουλεια γιατι ελεγα πως ημουν ανεργος αποφοιτος δημοτικου...
εσενα τι λεει το σε μεγεθος μπιζελιου μυαλο σου;
οτι οντως ημουν ανεργος αποφοιτος δημοτικου;
Μαλακα ε μαλακα
δεν καταλαβαινεις οτι σε γλενταει το μισο σαη με τις πιπες που λες οτι γαμας μοντελα με δωρο λουτρινα αρκουδακια;
δεν καταλαβαινεις οτι με τα μυαλα που κουβαλας μια ζωη θα σκυλοπνιγεσαι στην ξενιτια για ενα ξεροκομματο και καποια στιγμη θα ψοφησεις εκει χαμου μονος, φτωχος, αβοηθητος και ξεχασμενος απο ολους;
πρεπει να αλλαξεις, να παψεις να εισαι σκατανθρωπος μπας και βρεις λυτρωση
αλλιως το μονο σου κερδος ειναι καθε μερα που ξημερωνει χωρις να αυτοκτονησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom