alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ μην παιξεις ρε τύπεΟλα στον τζογο
Εσυ μην παιξεις ρε τύπεΟλα στον τζογο
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πηγαίνει σχετικά καλά το κιναλ, για τα δεδομένα του πάντα.Eν τω μεταξυ το εντυπωσιακο ειναι οτι για το ΚΙΝΑΛ δεν προσφερει τιμη για ποσοστο
Το ΚΙΝΑΛ θα ειναι σιγουρα τρίτο με αυξημενο ποσοστοΈχω την εντύπωση ότι πρέπει να πηγαίνει σχετικά καλά το κιναλ, για τα δεδομένα του πάντα.
Καλα, καλα.Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα. Μόνο Χρυσή Αυγή να φύγουν οι προδότες ανθέλληνες, δεξιοί και αριστεροί.
Κασιδιάρη τελείωσε τους.
Πηγες να ψηφισεις?Στο μεταξύ ειναι απίστευτο ποση ωρα κανουν οι κωλογεροι να ψηφισουν. Δημιούργουν κυκλοφοριακη συμφορηση
Είναι αυτοί που ψήφιζαν πασοκ νδ παλιά και μας πρόκοψαν, και μεις θα πάρουμε συντάξεις βουλγαρίας.Στο μεταξύ ειναι απίστευτο ποση ωρα κανουν οι κωλογεροι να ψηφισουν. Δημιούργουν κυκλοφοριακη συμφορηση
τα εκλογικα κεντρα καταντησαν κατεχακη λεοφωρο κηφισιας γαμισε ταΣτο μεταξύ ειναι απίστευτο ποση ωρα κανουν οι κωλογεροι να ψηφισουν. Δημιούργουν κυκλοφοριακη συμφορηση
Να μην πας τύπεΕγώ πήγα να ψηφίσω μετά από χρόνια και βρήκα ουρά 10 ατόμων, όλοι τους γέροι κανένα νετο να χαζεύω. Γύρισα πίσω, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω
Εγώ πήγα να ψηφίσω μετά από χρόνια και βρήκα ουρά 10 ατόμων, όλοι τους γέροι κανένα νετο να χαζεύω. Γύρισα πίσω, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω
Να σου θυμισω οτι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μεχρι πριν 10 χρονια ψηφιζε το 85% των ΕλληνωνΕίναι αυτοί που ψήφιζαν πασοκ νδ παλιά και μας πρόκοψαν, και μεις θα πάρουμε συντάξεις βουλγαρίας.
Τώρα επειδή δεν κατάλαβαν τι έγινε θα τιμωρήσουν τον τσίπρα, πολύ γέλιο.
Μη θυμώνεις ρε Άλεξ...Να μην πας τύπε
Ειχες να κανεις κατι πολυ καλυτερο, να αραξεις στον καναπε και να ποσταρεις στο μπου
Εγω βρηκα γαμευσιμες δικαστικες αντιπροσωπους στα τμηματα μουΜαλακια καναμε, επρεπε να ανοιξουμε θεμα για 'γαμευσιμα μουνετα στις εφορευτικες επιτροπες', θα περνουσε και η ωρα στις ουρες, θα καναμε και το χαβαλε μας, ειναι και Κυριακη σημερα
Της συστηθηκες? Της είπες καλησπέρα είμαι ο Αλέξης?Εγω βρηκα γαμευσιμες δικαστικες αντιπροσωπους στα τμηματα μου
Η μια που ηταν μικροτερη και ασκουμενη δικηγορος, ηταν ολο χαμογελα και ευγενεια
Αναζητησα ηδη το ονομα της και επιφυλασσομαι
Η δευτερη ηταν δικηγορος ηδη, οχι πολυ μεγαλυτερη (καπου στα 30) αλλά μεσα στην ξινιλα
Απερριφθη ηδη
Σηκω και πηγαινε να ψηφισεις, εμπροςΜη θυμώνεις ρε Άλεξ...